böyle çocuğumuza muhtaç yaslanmayalim inşallah. yazık onlarada.Fazla gelebilir size ama demekki seviyor orda yemek programı faln çok ondan olabilir :) bende dahil yaşlanmayacak gibi davranıyoruz hele yorumlar çok fena bence dinleme cogunu
annem abimin evine 1 gün bile gitmedi. naifti kibardi. çok yasayamadi zaten rahmetli oldu.Aynı şey annenize yapılsa hoş olurmuydu ?
Emin ol onlarda istemezdi ama başımıza ne geleceğini bilmiyoruzböyle çocuğumuza muhtaç yaslanmayalim inşallah. yazık onlarada.
Kv dominant bir karakter. Herşeyi eksik bulur. Söyşemesede artık brrn anlıyorum artık. Hep bir kural var o varken.
Ya ne diyosun. hele öyle imalar et. gel senle bir konuşalım der. Ayy nefret geldi kendisinden. anlatırken bile bi tuhaf oluyorum. geçen gelişinde kendi kızı için kv si kaliyormu onda dedim diye laf etti bana ulu orta. güya yuzlestiriyor beni kocamla. git be kadın artık gelme demek istiyorum artık(
annem abimin evine 1 gün bile gitmedi. naifti kibardi. çok yasayamadi zaten rahmetli oldu.
ay ismin sonra alta yazdığın not ve profil resmini gorunce kvyle belli ki baya sorunun var :) Allah yardımcın olsun vallakaynana bende 1 gün kalsa kafayı yerim. allah sana sabır versin bacım. çaktırmadan laf aralarında ne zaman gideceğini sor, unuttum de, sonra bir daha sor, insanın evi gibisi yok deyip manevi baskılı cümleler kur. ne kadar düşüncesiz insanlar, benim çocuğum evlense aman rahatsız olurlar diye 2 gün kalmak istemem ya.
o geldiğinde yine rahat davran kasmaSevgili kk arkadaşlarım,
Çok kv konusu var bende. Çok yazdım buraya. Özetle kv dem başka şehirde yaşıyor, kocasıda 10 yıl önce vefat etti. Yaşadığı şehirde bir kızı ve torunları var. Onlarla çok gidip gelmiyor. Hal böyle olduğu için çok sık bize geliyor. Oğluna ve torununa çok düşkün. Herşey tamam kabul edilebilir. Eşim de anneesini her gün arar sorar. Bize davet eder, hatta yasadığı şehre gidip arabayla alır getirir. En son geldiğinde 3 hafta kaldı.
Ama bende yılların birikimi olsa gerek öyle bir korku oluştuki her an yine gelecek ve haftalarca bizde kalacak gibi kabus yaşıyorum. Çünkü eşim annesinin geldiğinde yattığı odasını öylece koruyor. TV si digitürkü her daim aktif dursun istiyor. Ben tutumlu biriyim .Bunu ödemeyelim dedim bugün, kapatalım hayır annem geldiğinde odasında rahat etsin dedi. Annesini düşünmesi kötü değil tabi. Basit bir konu gibi ama benim sanırım artık sinirlerim bozuldu. Ben istemiyorum evime insiyatifim dışında sürekli gelecekmi ?? Özgürlük yok o gelince, ben kendi evimde ebedi olarak rahat etmek için ne yapmalıyım acaba. Kötü bir sonsuzluk hissi sardı içimi. Kara kara düşünür buldum kendimi.
Biliyorum abarttığımı düşüneceksiniz. Ama bu birikimi yaşamanız lazım. Anlatılmaz.
Nasıl bir yol çizmeliyim eşime ve kendime kızlar? Bu his beni nasıl rahat bırakır, kafayı yiyeceğim sanırım.
babama diyorum arada gel bize kal. olmaz öyle evli insanların evinde kalinmaz diyor.Allah rahmet eylesin.o oda durdukça ailenizden herhangi başka biri size sık sık ziyarete gelebili belki. Mesela babanız. Teyzeniz, bir kuzen veya yeğen vs. Gelip size çöreklensin bakalım ne olacak
Çünkü eşim annesinin geldiğinde yattığı odasını öylece koruyor..... annem geldiğinde odasında rahat etsin dedi.....
gideceği gün belli olsa bario geldiğinde yine rahat davran kasma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?