- 8 Ağustos 2019
- 70
- 44
- 8
- 32
Yaklaşık 4 aylık bamileyim haliyle cok fazla duygusal ve cok aglak bi insan oldum. Kimisi bende hamile kaldım hiç böyle değildim diye bana laf sokmaya çalışsa da bende hamileliğimde hiç bulantı kusma yaşamadım tek köyü yanım cok fazla alıngan bir insan haline dönüşmem ve bu sizce sorun mu? Eşimin buna tepkileri cok farklı olmaya başladı. Ben eşimin ikinci eşiyim ve ilk evliliği 1bucuk sene sürmüş bir oğlu var . Ben normalde baska memleketliyim ve oğluda benim memleketimde yaşıyor annesinin işi sebebi ile. Bu pazar memleketime gidicem ve eşim kayınvalidemle konuşurken benim gideceğimi 2 hafta sonrada ailemle geleceğimi ve kendisinin alacağını söylemesine rağmen benim kayınvalidem buna tepkiler veriyor. Ben memlekete giderken sorun yaşıyorum tavır yiyorum heleki eşim benimle geldiğinde sadece çocuğunu görsünler istyorlar ailemi görsün istemiyorlar açık açık söylemeseler bile laf çarpıp insanın canını sıkıyorlar. Beni zaten sevmezler heleki ailemi hiç. Sebebi ise düğünümde yaşanan tatsız bir olay ve nişan dönememizde salon takımı istemem yüzünden. Tatsız olayımız aslında büyük bir olay üvey bir akrabamız Husumeti olduğu birini yaralıyor. Evet cok ağır bir olay biliyorum farkındayım hak verdiğim yerler oldu ama benden bilindi hep ailemden bilindi bana demedikleri laf kalmadı. Her gittiğimizde kavga ediyorlardı benimle sürekli suclanıyordum. Her seferinde mutsuz eve geliyordum. Sürekli memleketime gtmek istyordum ama işte evlisin artık sürekli baba ocagına gidemıyorsun ki uzaktayım. Ve hamile olduğumu öğrendiklerinden berdir kavga etmıyorlar ama hala ailemin gelecegını duyduklarında laf carpıyolar ve bemim memeleketim onların gözünde sadece torunlarının yaşadığı şehir. Bana yardım edermisiz ben mi abartıyorum yoksa haklımıyım artık çok yoruldum.