kv- görümce ile görüşme sıklığı?

Görümcem yok, kayınvalidem ile arabayla 5 dakikalık bir mesafede oturuyoruz. Eşimle bazen haftada 1, bazen 2 haftada 1, bazen yeri geliyor ayda 1 görüşmeye gideriz. Eşim olmadan çok nadir görüşmeye giderim, eşim ben olmadan asla gitmez.

gorumcemle aramda 1 sokak var kvalıdemle 2 sokak :) benim görümce nerdeyse hergun anacıgında olur ve aynı seyide benden beklerler cok gıcık bi durum bizimde yeri gelir hergün gorusuruz onlar cok nadir gelirler , yeri gelir 4 gün görüşmediğimiz olur ama en fazla 4 yoksa basliyolar homurdanmaya :) görüştüğümüzde de genelde öğlen giderim akşam 11 e kadar orda oluruz

ayy niye delirdiniz anlayabiliyorum artık

Kayinvalideye haftada bir ya da iki haftada bir gideriz. Bazen 3 haftayi bile bulabiliyor. Gorumcelere ekstrem bir durum olmazsa gitmiyoruz. 3 ay gorusmedigimiz bile oluyor bazen denk gelmiyor. Tesaduf kv’delerse goruyoruz. Onlar bize hic gelmez yine ekstrem bir durum yoksa. Aramizda bir sorun yok sadece herkes isiyle gucuyle mesgul. Bu durumdan cok memnunum. Cok gorusseydik kesin sorunlar yasardik.
Fakat kendi aileme her hafta geliyoruz. Ben istemesem de esim cok istiyor. Cunku ablalarimin esleriyle iyi anlasiyor. Beraber iyi vakit geciriyorlar. Kendisi beni zorluyor yani annemin evine gelmek icin. Ablalarimla da haftaici gorusmek istiyor, yine enistelerimdem dolayi. Bazen ben sıkılıyorum yani. Gidelim ya da çağıralım diye tutturuyor. Bense evde kafami dinlemek istiyorum. Gonlu olsun diye gidiyoruz bazen. Ama ablalarim sagolsun bir taneler. Her derdime her sıkıntıma koşarlar.

750 km uzaktayız ailelerden 3 görümcem var . Eşim kv yi nereseyse her gün arar . Kv beni geçen temmuzdan beri 2 kere aradı onu da birisinde beni hamile mi görmüş ne tespit etmek için aradı. Diğerine de oğlunu aramış bende hastaydım yatıyordum ondan duyunca aramış . İlk evlendiğimiz zaman 2 güne bir arardım baktım beni aramıyor bende artık aramıyorum enayi miyim sürekli arayayım. Görümcelerin 2 si ile daha sık birisi ile de sadece kandillerde konuşuruz onun kocası ile ben küsüm çünkü aramam

Lohusa olduğum için hergün dolaşmaya geliyor kv,o arada da iki saat bebeğe bakıyor işlerimi halledeyim diye. Aynı bahçede oturuyoruz bu arada. Görümcede haftada bir kvye gelir,kvde de o gelince bizi çağırır yemek yeriz hep beraber.

Il dışı 10 saatlik mesafe. Iki aile ile de senede iki kere görüşürüz. Bir kere onlar gelirler en fazla 2 hafta kalirlar, yaza biz gideriz en fazla iki hafta kalır tatile gideriz. Görümceyi de anasına gittiğimizde görürüm. Sene bir kere. Onceden anasıyla o da gelirdi de bozuştuk. Hiçbirini aramam sormam. Ararlarsa da açmam. Kandilde bayramda mesaj atar geçerim.

Aynı sitede oturuyoruz
Haftada 1 bazen 2 oluyor genelde ben çağırıyorum
Çünkü kızım küçük onunla baya güzel ilgileniyor
Görümcemlerde 2 haftada 1 kaynanamda denk geliriz ektim üst katımda çok iyi anlaşırız her gün beraberiz
Öbür eltimlede 2 haftada 1 biz gideriz omlara eşim yeğenlerini sevmek ister öyle
O pek gelmez gelincede genelde 2 gün yatıyor

Aynı şehirde ve yakın sayiliriz. Kv pek gelmez, en son geçen yaz gelmisti. Biz kvye 1 yada 2 ayda bir gideriz birkaç saat oturur döneriz.

Bizde çok sık görüşürdük.
Okula gidiyorum hafta ici ben yokken her gün üç saat kadar ilgileniyor diye.

Ama gittiğimde kesinlikle dinlenme faslı yasamama beş dk oturmmmama rağmen poposunu büyütüyor gibi çeşitli hakaretlere maruz kaldım. Görüşmeyi reddediyorum artık. Bundan önce de çok şey olmuştu. Biktim görümcem de bekar. Abisinin eşine karşı saygılı bir yaklaşımı yok sadece laf sokma üzerine karşı bir iletişimleri var.
Önceden ben giderdim çok sık arardı. Gelirdi.
Ama artık engelledim tel nolarini. Arayamazlar. Bakmasını da istemiyorum bakacak başka kimsem var. Ama esimin ısrarı üzerine hala o bkcak.
Benngitmeyi reddediyorum.
.
Torunuyla oğlu gidecekse gider.

Bizim aramızda 170 km var biz ilçedeyiz onlar ilde. Kendilerini seviyorum iki güne bir telefonda konuşuyoruz , 2 - 3 haftada bir ziyaret edip geliyoruz . Bence kv ve kp kötü değilse halini hatrini sormak güzel oluyor. Yaşlı insanlar mutlu olsunlar ne olacak ki bugün varlar yarın yoklar. Tabi bu ıyi kv ve kp için yorumlarım kötü olsalardı yüzlerini görmek istemezdim sanırım

Yan yana apartmanda haftada bir kere gorusuyoruz.. Ben cagırmazsam asla gelmezler. Gidince iki saat oturuyorum. Ama bu duzenı oturtana kadar canım cıktı. Gorumceler gorusmuyorum hiç

Ya hizmet bekliyorlar derken ne demek istiyorsunuz anlamadım. Evinize misafir gelince tabiki,cay kahve yaparsınız ,hazirladiklariniz yiyecekleri ikram edersiniz. Bundan mi gocunuyorsunuz? Yoksa şöyle mi.. Hani hep gelen insanlar,haftada 1 ve ya 2,ama her gelmesine yerinden kalkmıyor mu? Eğer 2.soyledigimse ayıp ediyorlar gercekten.

Görümce ile görüşmüyorum.Hiç eksiklik hissetmiyorum.Neden daha önce bunu yapmamışım diyorum Kv ile de aynı binadayız ama ortalamaya vurursan haftada bir falan otururuz birkaç saat.Mesafe iyidir yakın olsan da uzak olsan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…