kv- görümce ile görüşme sıklığı?

Kızlar çok sık rast geldiğim ve fark ettiğim bi şey var. Neden herkes kaynanasına 5 dakka, 10dakka, 15 dakka mesafede acaba? Neden yani? Erkekler mi baskı yapıyor ya da kaynanaya yakınken aynı zamanda kendi ailenize de 5-10 dakikalık mesafede misiniz? Yoksa bu yakınlık sadece koca tarafı için mi geçerli? Çok merak ediyorum.

konu sahibi: aynı şehirdeyiz. haftada 1 kez görüşüyoruz. yaz aylarında bazen yazlıklarına gidiyoruz, cumartesi pazar birlikte oluyoruz (bu durumda haftada 2 güne çıkmış oluyor yani) zorunlu olmadıkça aramam, küs değiliz, telefonda konuşma ihtiyacı duymuyoruz sadece.
Firdevs Yoreoglu kayınvalideme 15 dakika, kendi aileme yarım saatim.eşimin evi, kayınvalideme yakın olduğu için evlenince orda yaşamaya başladık. ayrıca bu şekilde benim işime daha yakına gelmiş oldum. bir dayatma söz konusu değildi. boş yere gözünü korkutma

Görümce ile aynı sitede oturuyoruz maalesef 5 aylik bebeğim var onu görmeye geliyorlar hafta da 2 3 defa ben coook nasır giderim kaynana şehirdışında 2 3 ayda bir gideriz bazen daha uzun

Kv 5 saat mesafeyiz. Senede 2_3_4 defa geliriz. Ben kalmam eşim kalır.

2 görümcem var. Küçük olani ziyaret etmek istedim. Kabul etmedi.

Kendi düğünümde gördüm 1 kere.

Büyük görümcemi kv ziyaretinde görürüm hep. Iyidir. Zararsızdır.

Ama ben aramazsam konuşmayız. Hiç aramazlar.

Eltilerim de öyle. Merhabadan öteye geçmez muhabbetimiz.

Ama eşim büyük ablası annesi ve babası ile iyidir. Sürekli konuşurlar. Şu anda da babaevinde zaten. 2 hafta oldu.

Onlarla ilgileniyor.

Büyük görümcem ile kv yi davet ettim 2 kere. Gelmek istemediler. ben de daha ses etmedim.

Benim ailem ile çok yakınız. Bir alt sokakta oturuyor. Ben sık giderim anneme. Eşim benim kadar sık gelmez.

2 senelik evliyim. Eşim beni ya da ben eşimi... el üstünde tutarız. Hiç-bir şeye zorlamayiz. Hiç-bir işimize karismayiz.

Ailelerimize yardim etme ve ziyaret konusunda birbirimizi destekleriz.

Böyle işte.

Valla az çok korktu gibi çünkü kocam memur, ilerde emekli olsa ilk kendi memleketine yerleşmek ister, yetmez yakın olsun ister, ben kabul etmem o ayrı da toplumda hep erkek egemen önce erkek tarafı gibi bi düşünce aşılanıyo hem erkeklere hem kadınlara.Kaynanalara da gün doğuyo.

Cok güzel düzen tutturmuşsun bravo

Ucakla 40 dk lık mesafe onlar yılda2, 3 kez gelip en az 1 ay kalır biz yıllık izin de 10 gün

Farklı ülkelerdeyiz sene de bir haftasonu gelirler genelde noel zamanına denk getiririm ki noel alışverişi için gezip dursunlar toplam görüşme 2 günde 3-4 saat sürer. Otelde kalırlar. Benim ailemde farklı bir ülkede ama 20 yıldır görüşmüyorum.

Aynı şehir de biz merkezde onlar ilçede. Kv vefat etti gecem sene nisan da kp kaldı ona da ayda bir gider bazen 1 gece kalır bazen sabah gider aksamina döneriz. Yalniz oldugu icin bayramlarda 2 3 gun kalırız.. evlendiğimden beri hic aramadim onemli bir durum haricinde basta kv biraz esime sikayetlendi birkac kez esim de onun huyu tlf konusmayi pek sevmez diye geçiştirdi her seferinde.. sonunda alistilar.. kv sorunlar yasadim ama kp sessiz sakindir.. sadece arada nasihat verir o kadar

Görumcelerle sıfir. Kv ile sık. Onunla da hafta 2 telefona indirecem ama oglum suan onjn yaninda kaliyo mecbur her gun konusuyorum

Ben kendi aileme 15 dk mesafedeyim. Eşimin ailesi 2 saat mesafede. İş nedeniyle böyle.

On onbes dakıka mesafeseyız kv’ye bır bucuk ıkı ayda bir gideriz,bir iki saat kadar dururuz onlar arayıp sormadan asla gelmezler 3-4ayda bir gelirler 4-5saat duruyorlar.Bu görüşülücek günlerde ararım sadece .Hıcbır zaman bır sıkıntı yasamadık ben en basından beri mesafeliyim:))Ona kalsa hergün arıcak sık sık görüşücek

Mesafe 10 saat. Onlar kış aylarında gelirler, bir-iki ay kalırlar. Bizde bazı yaz aylarında gideriz. İki hafta kalırız.
Ben önemli günler dışında pek aramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…