- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
katılıyorum ya 1 hafta değil 1 yıl kalmışım gibi hissediyorum ordan kalkıp eve gelinceKv ile sene de zoraki bi hafta benim evde yatılı kalıyo gidiyo. Ben gidersem de aynı. 1 hafta nasıl gececek diye gün sayıyorum.. Cok sıkıcı.. Kimler nasıl renklendiriyor bilmiyorum..
Yok yok siz onu tanımıyosunuz laf sokmak için yer arar hep. Eşim asker onun için burdayız ama kalkıp bana 2-3 kere oğlumu götürdün ben kız evlendiriyorum zaten falan demişti. Cevabını vermeme rağmen söylemeye devam edince kocama söyledim bu en ufağı. Düğün zamanı falan da babası maddi yardımda bulundu ama mandvi anlamda hiç bi şeye yardımda bulunmadılar anca laf. Kaynanalarını sevenlere hayret ediyorum benimki böyle olunca. Zaten bi şey yapmasa bile sever miydim emin değilim, çok itici bir kadın, bi yere çık çarşıya dikilir gelene geçene hep yorum eleştiri şunu tipine bak bak bunun kalçasına bak ay o ne giymiş bilmem ne, hiç yaşını başını almış kadın gibi değil bi yere onla gitmeye utanıyorum çünkü böyle en ufak şeyden rezil rezil bağırıcak bi kaliteye sahip. Eşim ondan nasıl doğmuş hayret ediyorum bazen.laf sokmak için değil de mahcubiyetten hayıflanıyor sanki kayınvalideniz. Neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz ki
kaynanam vefat etti görümceyle eşim küs, kayınpeder bizde kalıyor 7/24 grüşüyoruz aynı evde olduğumuz içinkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Neden sizde kalıyor çok mu yaşlı?kaynanam vefat etti görümceyle eşim küs, kayınpeder bizde kalıyor 7/24 grüşüyoruz aynı evde olduğumuz için
Haftanin 3-4 günü onlardayiz. 2 gün gitmedik mi özlüyorum eşime hadi gitmiyor muyuz derim:)kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
80 yaşında denge problemi de var gözleride az görüyorNeden sizde kalıyor çok mu yaşlı?
Geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce80 yaşında denge problemi de var gözleride az görüyor
Aramizda 3500 km var, ayri ülkelerkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
Bunun bi kistasi yok ki. Iliskiye gore değişir.kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
amin saolunGeçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce
Aramizda 3500 km var, ayri ülkelersenede 1 defa, o da en fazla 2 saat, bu yüzden hiiccc sorun yasamadan, gül gibi geciniyoruz
Önceden beni seviyor ayagına 1gün gitmesek özledik diye ağlarlardı bende kıyamaz giderdim 2 günlük evliyken başladılar uzun bir süre böyle devam etti arada gitkv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
Evlendiğim günden iyaberen biz gelinim izi cok seviyoruz hergün görmek istiyoruz ayagına birliğe alılyırmaya çalıştılar uzun süre hayır diyemedim gittim arada gitmediğim zamanlar hiç gelmiyorumusm gibi davranıp arkamdan konustular yaptığım herseye nankörlük ettiler 2 gün gitmesem sen bize soguksun ayagına su dökelim dediler cok kavglar düvüşler yasadım sırf mesafe koyabilmek için. Ve başardım suan yeri geliyor hergün yeri geliyor haftada 10 günde yani ben istediğim sürece onlarda cagırırsa kafama yatarsa giderim. Görümcemler de başta cok ugrastılar birisine cok fena ayar cektim diğerlerinde düzeldi. Simdi gecen görümcem davet etti gittim, kv arada tatlı yapıp götürüyorum onlarda 3 haftada anca gelirler. Demem o ki iyi gecinmek istiyorum, ama yeri geldiği zamanda hayır diyebiliyorum ben bunu başardım. Önemli olanda bukv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?