Bizimkiler zararsizyazık günah ya kıyamam ben görümcemi haftada bir görmeyi kaldıramıyorum
Bence bahsettikleri sey kv evine gidince gelinin iş yapmasını istiyorlar bi yorumdan böyle anladım ben. Biz de kvye gidince kadın oturur patates cuvalı gibi tüm işi bizden bekler. Yemegi dahi biz gelinlere yaptırır. Kendi evinde yani bizim evlerde degil. Görümceme gidince de damadının ailesi icin bile yemek yapar öyle fena biri. Bence hizmet bekleme mevzusu bu durumdanYa hizmet bekliyorlar derken ne demek istiyorsunuz anlamadım. Evinize misafir gelince tabiki,cay kahve yaparsınız ,hazirladiklariniz yiyecekleri ikram edersiniz. Bundan mi gocunuyorsunuz? Yoksa şöyle mi.. Hani hep gelen insanlar,haftada 1 ve ya 2,ama her gelmesine yerinden kalkmıyor mu? Eğer 2.soyledigimse ayıp ediyorlar gercekten.
Terbiyesizmis gerçekten. Cok fenaymış.Bence bahsettikleri sey kv evine gidince gelinin iş yapmasını istiyorlar bi yorumdan böyle anladım ben. Biz de kvye gidince kadın oturur patates cuvalı gibi tüm işi bizden bekler. Yemegi dahi biz gelinlere yaptırır. Kendi evinde yani bizim evlerde degil. Görümceme gidince de damadının ailesi icin bile yemek yapar öyle fena biri. Bence hizmet bekleme mevzusu bu durumdan
Sizin kayınvalidenize oha falan oldum desem yeridir. Hiç gelmemek çok garip değil mi oğlunun evine?Allahıma bin şükür ki görümcem yok..
Kaynanam olcak kadını da hiiiiiiiç aramam sormam, çünkü benim kızdığım kırıldığım pek çok şey yaptı söyledi ha kavga vs olmadı ama midem bulandı bir kere. Hiç aramıyorum o arayınca da tüylerim diken diken oluyordu hı mı diye konuşup zoraki kapatıyordum. En son bi şey oldu eşim benle alakalı ona hesap sordu. O gün bugündür o da aramıyoreşim zaten aramıyo annesini çünkü kadın arıycak fırsatı vermiyo sağolsun zırt pırt arıyodu ama artık oğlunu da aramıyo. Çünkü tripte sanırım bu hayatta en iyi yaptığı şey triptir. Ha bu arada tekrar Allahıma binlerce kez şükür ki kaynanamgille 1100 km var aramızda. Kendi anacığıma babacığıma uzağım ama kaynanama yakın olmaktan iyidir işte böyle. senede 2 kere bi 4 günlük bi 1 haftalık gideriz o kadar. Daha evime hiç gelmediler biletlerini alsak hemen gelirler ama almadığımız için gelmiyolar her neyse hiç de gelmezler umarım istemiyorum.
kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
şehir dışı ve şehir içi diye de belirtebilir misiniz?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Biz mardindeyiz onlar ankarada. Uzak olduğu ve biletler pahalı olduğu için gelesileri gelmiyor. Eşimin babasıyla da ayrı olduğu için kocamın tarafında bi aile bütünlüğü yok. Ankaraya her gittiğimizde ay evinizi göremedim der durur bi daha desin ama cevabım hazır. Biletlerinizi alın gelin anne aldınız da gelmeyin mi dedik diycem. Sanki gelmek istiyomuş da biz istemiyomuşuz gibi laf yapıyo gıcık.Sizin kayınvalidenize oha falan oldum desem yeridir. Hiç gelmemek çok garip değil mi oğlunun evine?
Kv ile sene de zoraki bi hafta benim evde yatılı kalıyo gidiyo. Ben gidersem de aynı. 1 hafta nasıl gececek diye gün sayıyorum.. Cok sıkıcı.. Kimler nasıl renklendiriyor bilmiyorum..kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
görüşmeleriniz ne kadar sürüyor kaç saat/gün? onlar size ne sıklıkta geliyorar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz?
Daha neleri var da baska konuyu sabote etmeyeyimTerbiyesizmis gerçekten. Cok fenaymış.
Bizim gelinle abim 2 ayda bir gelir anneme.şaka mı yapıyorsunuz :) biz de aynı şehirdeyiz haftada bir bence ideal onlara az geliyor ondan sormuştum
Haa bir de gidince mutlaka kalmamızı ister kv.kv ve görümce ile ne sıklıkta görüşüyorusnuz arkadaşlar?
Biz gidince illa kalın diyorlar küçücük ev çekyatlar var. Rahat değil. Rahat edemiyorumAynı şehirde ve yakın sayiliriz. Kv pek gelmez, en son geçen yaz gelmisti. Biz kvye 1 yada 2 ayda bir gideriz birkaç saat oturur döneriz.
laf sokmak için değil de mahcubiyetten hayıflanıyor sanki kayınvalideniz. Neden hemen art niyetli düşünüyorsunuz kiBiz mardindeyiz onlar ankarada. Uzak olduğu ve biletler pahalı olduğu için gelesileri gelmiyor. Eşimin babasıyla da ayrı olduğu için kocamın tarafında bi aile bütünlüğü yok. Ankaraya her gittiğimizde ay evinizi göremedim der durur bi daha desin ama cevabım hazır. Biletlerinizi alın gelin anne aldınız da gelmeyin mi dedik diycem. Sanki gelmek istiyomuş da biz istemiyomuşuz gibi laf yapıyo gıcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?