Enbaştan sınır koyabilseydiniz keşke. Aynı binada olunca mecburen buna izin vermiş olunuyor. Eşinin fikri nedir ? biliyo mu bu konudan rahatsız olduğunu.merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
muhabbet ayrı sorgu ayrı birşey yani. .bunu eşinize anlatın. anlamıyor ise yapacak birşey yok tek başınıza baş geleceksiniz.Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.
Soguk davransamda hergun her aksam bızımle sofraya oturuyor ve bız ısımız var gıbı bellı etmesek gıtmıyor ne kadar uzak davranabılırımkı boyle olunca. Dusunsene hergun mutlaka 5- 6 saat en az bızım evdeBence soğuk davran. Bende aynı durumdayım aynı binada yaşıyoruz. genellikle soğuk yapım olduğundan oldum olası alıştılar. Ne oldu diye sorarsa da bişey yok de geçiştir. bir iki bir iki mecbur uzak kalmak zorunda. Saygıda kusur etme ama soğuk ol. Mesafe ancak böyle kararlı olur. İyilik yapayım diye kendini ezdirme. Sadece Uzak ve soğuk kal.
aynen ilk zamanlar çok fayda etmiyor ama kararlı olduktan sonra kesinlikle işe yarıyor size katılıyorumBence soğuk davran. Bende aynı durumdayım aynı binada yaşıyoruz. genellikle soğuk yapım olduğundan oldum olası alıştılar. Ne oldu diye sorarsa da bişey yok de geçiştir. bir iki bir iki mecbur uzak kalmak zorunda. Saygıda kusur etme ama soğuk ol. Mesafe ancak böyle kararlı olur. İyilik yapayım diye kendini ezdirme. Sadece Uzak ve soğuk kal.
yahu neden sizde niye bu kadar hayatınıza girmesine izin verdinizSoguk davransamda hergun her aksam bızımle sofraya oturuyor ve bız ısımız var gıbı bellı etmesek gıtmıyor ne kadar uzak davranabılırımkı boyle olunca. Dusunsene hergun mutlaka 5- 6 saat en az bızım evde
Pasiflikmi bilmiyorumda hanı kalbı kırılmasın diye ters davranmayım yanlıs anlamasın dıye hep cevap verıyordum ama artık bunaldım hergun aynı sey ve ne yapsak soruyor ne olsa soruyor daha once bu kadar yapmıyormuydu yoksa bana mı yenı batmaya basladı bu davranısı bılmıyorum ya asırı sormaya basladı ondan gozume batıyor artık yada daha oncesınde farketmedım hesap sordugunu bılmıyorum.yahu neden sizde niye bu kadar hayatınıza girmesine izin verdiniz
sonradan böyle olur işte ben sizi çok pasif gördüm
böyle pasif kalmak ile kesinlikle bu sorunu asla çözemessiniz
oldu olacak sizin aranızda yatsın.
çünkü artık tahammülünüz kalmamış abartmıyorsunuzPasiflikmi bilmiyorumda hanı kalbı kırılmasın diye ters davranmayım yanlıs anlamasın dıye hep cevap verıyordum ama artık bunaldım hergun aynı sey ve ne yapsak soruyor ne olsa soruyor daha once bu kadar yapmıyormuydu yoksa bana mı yenı batmaya basladı bu davranısı bılmıyorum ya asırı sormaya basladı ondan gozume batıyor artık yada daha oncesınde farketmedım hesap sordugunu bılmıyorum.
Bende o yuzden fikir istiyorum bu durumu nasıl degıstırebılırım. Nasıl ne demelı. Dedıgınız gıbı tahammul edemıyorum artık hanı bısey daha sorsa kavga edıcem ama bu seferde ben kavga cıkarttı olurum ne varkı soruyorsa olur dıye ses edemıyorum kavga etmeden nasıl cozebılırım. Cunkı kv ıle kotu oldugumda butun huzurumuz kacıyor.çünkü artık tahammülünüz kalmamış abartmıyorsunuz
kim olsa bunalır
vallahi ben cinnet geçiririm çok net asla tahammül edemem ..
sabrınız kalmamıs acilen bir silkelenin kendinize gelin bu durumu değiştirin yoksa çok çekersiniz benden demesi.
Oy kuzum ya. Ben allahtan çalışıyorum böyle söylüyorum ama başa gelmeden bilinmez. belki bende evde olsam aynısı olurdu. Belki çok soğuk davranamıyorsundur. Hani yinede kırmamak için bazen yapamayız ya öyle bi durumun mu var?Soguk davransamda hergun her aksam bızımle sofraya oturuyor ve bız ısımız var gıbı bellı etmesek gıtmıyor ne kadar uzak davranabılırımkı boyle olunca. Dusunsene hergun mutlaka 5- 6 saat en az bızım evde
size herkes aynı şeyi söylüyor işteBende o yuzden fikir istiyorum bu durumu nasıl degıstırebılırım. Nasıl ne demelı. Dedıgınız gıbı tahammul edemıyorum artık hanı bısey daha sorsa kavga edıcem ama bu seferde ben kavga cıkarttı olurum ne varkı soruyorsa olur dıye ses edemıyorum kavga etmeden nasıl cozebılırım. Cunkı kv ıle kotu oldugumda butun huzurumuz kacıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?