Kv herşeyimizi bilmek istiyor , herşeyi soruyor

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?

Enbaştan sınır koyabilseydiniz keşke. Aynı binada olunca mecburen buna izin vermiş olunuyor. Eşinin fikri nedir ? biliyo mu bu konudan rahatsız olduğunu.

Bence soğuk davran. Bende aynı durumdayım aynı binada yaşıyoruz. genellikle soğuk yapım olduğundan oldum olası alıştılar. Ne oldu diye sorarsa da bişey yok de geçiştir. bir iki bir iki mecbur uzak kalmak zorunda. Saygıda kusur etme ama soğuk ol. Mesafe ancak böyle kararlı olur. İyilik yapayım diye kendini ezdirme. Sadece Uzak ve soğuk kal.

aynı apartmanda oturduğunuz için bunların olması normal yani..
ayrı binaya taşınabilirseniz taşının.. gerçi sınırlarınızı çizemedikten sonra ordada aynısını yapacaktır ama bu kadar olmaz
eğer öyle bir durumunuz yok ise
sınırlarınızı çizin soguk davranın
anneciğim cocuk gibi hesaba çekilmek bu kadar hoşuma gitmiyor evimde olan herşeyin detaylı bir şekilde bilinmesine gerek yok deyin soguk davranın mesafe koyun
eşinizi doldurmaması için eşinizlede akşam konuşun annenin bu tavırlarından rahatsız oluyorum bundan sonra ona göre davranacağım. bilgin olsun huzurumuzun kaçmasına gerek yok deyin. tatlı bir dil ile..
eşiniz anlayışsız bir insan değil ise sizi anlayacaktır

Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.

Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.
muhabbet ayrı sorgu ayrı birşey yani. .bunu eşinize anlatın. anlamıyor ise yapacak birşey yok tek başınıza baş geleceksiniz.
eşiniz bunun için huzurunuzu kaçıracaksa kaçırsın
sizde onun huzurunu kaçırın.

Soguk davransamda hergun her aksam bızımle sofraya oturuyor ve bız ısımız var gıbı bellı etmesek gıtmıyor ne kadar uzak davranabılırımkı boyle olunca. Dusunsene hergun mutlaka 5- 6 saat en az bızım evde

aynen ilk zamanlar çok fayda etmiyor ama kararlı olduktan sonra kesinlikle işe yarıyor size katılıyorum
eşi zaten bu yüzden kadıncağıza yüklenir mi bilmiyorum ama yüklenirse bile pes etmesin
boyun eğmesin
huzurum kaçacak diye düşünmesin
eşi düşünsün huzurumuz kaçıyor diye
malesef kadınlar dişli olmaz ise başta kocalar dahil herkesler ezmeye kalkıyo
kimseye iyilik yaramıyor
kötü gelinlerin kıymeti biliniyor.
tecrübe ile sabittir.

yahu neden sizde niye bu kadar hayatınıza girmesine izin verdiniz
sonradan böyle olur işte ben sizi çok pasif gördüm
böyle pasif kalmak ile kesinlikle bu sorunu asla çözemessiniz
oldu olacak sizin aranızda yatsın.

yahu neden sizde niye bu kadar hayatınıza girmesine izin verdiniz
sonradan böyle olur işte ben sizi çok pasif gördüm
böyle pasif kalmak ile kesinlikle bu sorunu asla çözemessiniz
oldu olacak sizin aranızda yatsın.
Pasiflikmi bilmiyorumda hanı kalbı kırılmasın diye ters davranmayım yanlıs anlamasın dıye hep cevap verıyordum ama artık bunaldım hergun aynı sey ve ne yapsak soruyor ne olsa soruyor daha once bu kadar yapmıyormuydu yoksa bana mı yenı batmaya basladı bu davranısı bılmıyorum ya asırı sormaya basladı ondan gozume batıyor artık yada daha oncesınde farketmedım hesap sordugunu bılmıyorum.

Bende olsam bende rahatsız olurdum decamlı ifade vermekten.
Bence soğuk olup birkaç kere geçiştir.

çünkü artık tahammülünüz kalmamış abartmıyorsunuz
kim olsa bunalır
vallahi ben cinnet geçiririm çok net asla tahammül edemem ..
sabrınız kalmamıs acilen bir silkelenin kendinize gelin bu durumu değiştirin yoksa çok çekersiniz benden demesi.

Bende o yuzden fikir istiyorum bu durumu nasıl degıstırebılırım. Nasıl ne demelı. Dedıgınız gıbı tahammul edemıyorum artık hanı bısey daha sorsa kavga edıcem ama bu seferde ben kavga cıkarttı olurum ne varkı soruyorsa olur dıye ses edemıyorum kavga etmeden nasıl cozebılırım. Cunkı kv ıle kotu oldugumda butun huzurumuz kacıyor.

soruya soruyla cevap ver kesinlikle işe yarıyor
kv:gece kaçta yattınız?
sen:üstündekini nerden aldın?
yada görümcen kaynın varsa onları sor
yada komşularla alakalı konu aç akşam sesler geldi duydun mu diye
başka konulara yönlendir her defasında

Oy kuzum ya. Ben allahtan çalışıyorum böyle söylüyorum ama başa gelmeden bilinmez. belki bende evde olsam aynısı olurdu. Belki çok soğuk davranamıyorsundur. Hani yinede kırmamak için bazen yapamayız ya öyle bi durumun mu var?
Valla ben çok mu belli ediyorum bilmiyorum ama aynı binadayken 3-4 gün görmediğim bile oluyor. :)

size herkes aynı şeyi söylüyor işte
kavga etmeden çözebilirsiniz yazdım nasıl halledebileceğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…