O zamanda bısey soruyorum neden cevap vermıyosun derse yada aynı soruyu tekrar sorarsa ne demelı ?soruya soruyla cevap ver kesinlikle işe yarıyor
kv:gece kaçta yattınız?
sen:üstündekini nerden aldın?
yada görümcen kaynın varsa onları sor
yada komşularla alakalı konu aç akşam sesler geldi duydun mu diye
başka konulara yönlendir her defasında
Nasıl yapıyorsun onu banada soyle ınan ıhtıyacım olan sey bu :) görmesem daha ıyı gecınıcez daha tahammul edıcem ama hergun sureklı gormek bunalttı.Oy kuzum ya. Ben allahtan çalışıyorum böyle söylüyorum ama başa gelmeden bilinmez. belki bende evde olsam aynısı olurdu. Belki çok soğuk davranamıyorsundur. Hani yinede kırmamak için bazen yapamayız ya öyle bi durumun mu var?
Valla ben çok mu belli ediyorum bilmiyorum ama aynı binadayken 3-4 gün görmediğim bile oluyor. :)
Bende eşiniz gibi düşünüyorum açıkçası kv'nin yaptığı sıksada masumane geldi...Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.
desin sen yine sorunun yönünü değiştirO zamanda bısey soruyorum neden cevap vermıyosun derse yada aynı soruyu tekrar sorarsa ne demelı ?
Mesela ben eşimle bir yıllık evliyim. Benden bi kaç yıl önce nişandan dönmüş eşim. Bana eşimin eski nişanlısını anlatır, yada ailem parçalanmış bir aile görüşmem onları sorar sürekli. Bende üzülürüm kırılırım. Tabi kafa zehir. Hayat şartlarından. Eşimide çok seviyorum. Annesine de düşkün. Hemen akşamına yatarken eşime duygu sömürüsü yapıyorum :) Aşkım ben çok üzüldüm annen böyle böyle dedi ama ben saygımdan bişey diyemem bilirsin ama derim ondan sonra bir göz dolması. Bu sıraya dikkat et. Eşine aktarma biçimin önemli darlayarak değil. duygu sömürüsü her zaman kazanır. Ondan sonraki günler Yüzüm gülmez yukarıdayken ama saygısızlıkta yapmam bişey diyemez kimse. Ne oldu bile demezlerNasıl yapıyorsun onu banada soyle ınan ıhtıyacım olan sey bu :) görmesem daha ıyı gecınıcez daha tahammul edıcem ama hergun sureklı gormek bunalttı.
aynı binada olmasanız bu sefer sürekli ya sizi ya eşinizi arıcak. çözüm bu değil. sıktı bu kv muhabbeti benimde kendimce çok gıcık olduğum şeyler var. şimdi sizinkileride okuyunca sinir oluyorum.merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Pasiflikmi bilmiyorumda hanı kalbı kırılmasın diye ters davranmayım yanlıs anlamasın dıye hep cevap verıyordum ama artık bunaldım hergun aynı sey ve ne yapsak soruyor ne olsa soruyor daha once bu kadar yapmıyormuydu yoksa bana mı yenı batmaya basladı bu davranısı bılmıyorum ya asırı sormaya basladı ondan gozume batıyor artık yada daha oncesınde farketmedım hesap sordugunu bılmıyorum.
Ay i binada oturmuyorz ama bizede hersey sorlyor saolsun kocam da anlatuor. Takmyrm igneleyici bakislar atiyorm yetiyo.merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Yalnız kv nin de hiç işi yokmuş. O neden sıkılmıyor gelinle oturmaktan anlamadım. Allah'ım böyle boş bir yaşlılıktan beni koru.Sen soruları yaz ben istediğim sorudan başlayıp cevaplayayım kağıdı sonra gönderirim de.
Hergün 6 saat kv çekilmez ayol ayrı eve çıkın valla.
Pasiflikmi bilmiyorumda hanı kalbı kırılmasın diye ters davranmayım yanlıs anlamasın dıye hep cevap verıyordum ama artık bunaldım hergun aynı sey ve ne yapsak soruyor ne olsa soruyor daha once bu kadar yapmıyormuydu yoksa bana mı yenı batmaya basladı bu davranısı bılmıyorum ya asırı sormaya basladı ondan gozume batıyor artık yada daha oncesınde farketmedım hesap sordugunu bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?