Kv herşeyimizi bilmek istiyor , herşeyi soruyor

O zamanda bısey soruyorum neden cevap vermıyosun derse yada aynı soruyu tekrar sorarsa ne demelı ?

bizim binalar ayrı mühit ayrı eşim gitiğinde ne yediniz die takmıştı bi ara :) eşimde bana diodu bende kızıodm napcakki nir soruyor die. fikir almak içinmiş eşim öyle yorumladı. sonra bigün babası aradı naptınız die oda oturuyoruz faln dedi. ne yediniz annen soruyor dedi telefonda eşimde güldü bana baktı ne yediysek yedik baba napcan dedi annen soruyor dedi. yedik bişiler dedi söylemedi. o oldu sormuyor :) eşime telefonu kapatınca anne ben korkma aç kalmıorum gayet karnım doyuyor sen merak etme aç bırakmaz beni de barida rahatlasın dedim heleki aynı binadasınız sorar tabi çok normal ama önünü kesin anne napcan kaçta yattığımızı herkesin kendine göre işi gücü olur fln de tatlı dille bak o zaman sorabiliyor mu . cvplamak yerine bunu deneyin faydasını görürsünüzz

Nasıl yapıyorsun onu banada soyle ınan ıhtıyacım olan sey bu :) görmesem daha ıyı gecınıcez daha tahammul edıcem ama hergun sureklı gormek bunalttı.

Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.
Bende eşiniz gibi düşünüyorum açıkçası kv'nin yaptığı sıksada masumane geldi...

Sen soruları yaz ben istediğim sorudan başlayıp cevaplayayım kağıdı sonra gönderirim de.
Hergün 6 saat kv çekilmez ayol ayrı eve çıkın valla.

Nasıl yapıyorsun onu banada soyle ınan ıhtıyacım olan sey bu :) görmesem daha ıyı gecınıcez daha tahammul edıcem ama hergun sureklı gormek bunalttı.
Mesela ben eşimle bir yıllık evliyim. Benden bi kaç yıl önce nişandan dönmüş eşim. Bana eşimin eski nişanlısını anlatır, yada ailem parçalanmış bir aile görüşmem onları sorar sürekli. Bende üzülürüm kırılırım. Tabi kafa zehir. Hayat şartlarından. Eşimide çok seviyorum. Annesine de düşkün. Hemen akşamına yatarken eşime duygu sömürüsü yapıyorum :) Aşkım ben çok üzüldüm annen böyle böyle dedi ama ben saygımdan bişey diyemem bilirsin ama derim ondan sonra bir göz dolması. Bu sıraya dikkat et. Eşine aktarma biçimin önemli darlayarak değil. duygu sömürüsü her zaman kazanır. Ondan sonraki günler Yüzüm gülmez yukarıdayken ama saygısızlıkta yapmam bişey diyemez kimse. Ne oldu bile demezler

aynı binada olmasanız bu sefer sürekli ya sizi ya eşinizi arıcak. çözüm bu değil. sıktı bu kv muhabbeti benimde kendimce çok gıcık olduğum şeyler var. şimdi sizinkileride okuyunca sinir oluyorum.

Ya işe girin ya da halk eğitimin ahşap boyama vs kurslarına. Kafanız dağılır. İstediğinizde kapıyı açmaz işim vardı duymadım, dışarıdaydım falan gibi bahaneleriniz olur.

Yeni evliyken tv odasindan ne zaman ciksam kv nereye gidiyorsun diye soruyordu surekli. Gece 1de bile odadan ciksam nereye diyordu. Tuvalete giderken bile hesap veriyordum. En son gece odadan ciktigimda yine nereye gidiyorsun diye sordu. Sinirimden ablama gidiyorum gecenin bu saatinde dedim))) İşin komik tarafi da komsuya, akrabaya, markete, pazara giden biri degilim. Tv salonundan evin icinde nereye gide bilirim? Ya mutfaga, ya odaya, ya da tuvalete banyoya. Biktirmisti sorulariyla.
Kv ile aranizda mesafe koyun, 5-6 saat sizin evde ne isi var. O geldimi agriyorum diyin odaniza gecin uyuyun. Eninde sonunda anliycak ...

Herseyden haberi olacak işte kendinden gizli iş cevirmenizi istemiyor ya da onun onayını almanızı istiyor sürekli tipik kaygana

Bana bunu ilk sorduğunda saflığıma gelir belki cevap verirdim yani muhabbet olsun diye sordu sanıp

Ama ikinci de direkt sana ne derim

Marketten ne aldın diyene genel cevap verilir ama her gün sorana senin evden mi verecektin vs denir

Cici gelin olmayın bu kadar

Gece kaçta yattınız vs çok çirkin sorular ayrıca

Ay i binada oturmuyorz ama bizede hersey sorlyor saolsun kocam da anlatuor. Takmyrm igneleyici bakislar atiyorm yetiyo.

Sen soruları yaz ben istediğim sorudan başlayıp cevaplayayım kağıdı sonra gönderirim de.
Hergün 6 saat kv çekilmez ayol ayrı eve çıkın valla.
Yalnız kv nin de hiç işi yokmuş. O neden sıkılmıyor gelinle oturmaktan anlamadım. Allah'ım böyle boş bir yaşlılıktan beni koru.

her gün saatlerce birlkte olunca. ne konuşulcak o yüzden böyle herşeyi sorar olmuş. görüşmeleri azaltırsanız, bu sorularda biter.

Ben kendi annemle aynı apartmandayim o da aynı biliyomusun kalkar kalkmaz hemen aşağı iniyo kaçta kalktıniz kahvaltı yaptiniz mi? Oğlum var bi tane. Sanki o annesi bende bakıcısı... ne zaman uyandı ne yedi süt verseydin meyve soysaydin... Ayda yılda bi dışarı ciksak hemen telefon 'Nerde kaldınız çocuk hasta olacak. Çocuk evde büyür, sokaklarda çocuk büyütulmez...' Üstelik ben çok gezen biride değilim ayda 1 en fazla 2 kere eşimle çıkıyorum dışarı. Oglum aglasin hemen iniyo cocugu neden aglatiyosun diyo. Düşün bi taraftan oglani sakinlestir bi taraftan ona ifade ver çok bunaliyorum. Kavgada ediyoruz sık sık. Ama napıyım çocuğu başkasına baktıramam. Zamanla azaliyoda sorular. Sanırım onlarda sıkılıyo bi zaman sonra aynı şeyleri sormaktan.idare etmeye çalış bence. Kötü bir niyetleri yok yaslarindan kaynaklı bir durum. Bide ugrasacak işleri olmayınca coluk çocuklarının konu komşunun hayatını didikliyolar

Soru sormasa günde 5-6 saat sizde kalmasi sorun değil yani?

tatlım her defasında neden kapıyı açıyorsun ki
açma şu kapıyı günde en az üç kere kapıdan dönsün walla hakediyor kv
bende kv adayıyım bu ne ya bu kadar da bunaltılmaz ki gençler
ne yerse yesin, ne alırsa alsın ,oğlun bu ka kıymetliyse evlendirmeseydin ayrı yuva açmasaydın
sinirim zıpladı kikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…