Kv herşeyimizi bilmek istiyor , herşeyi soruyor

Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.

bence esin hakli,
bazi insanlar gercekten bu tarz sohbet ediyorlar,
bana da cok enteresan hatta hadsizce geliyor ama oyle yani,
hele ki ust yas grubunda cok rastliyorum boyle kisilere.

ben cevap vermiyorum,
yani soyle ilk bir soru sordu gecistirdim diyelim, ikinciye ayni soruyu sordugunda hic bir sekilde cevap vermiyorum.
ornegin kacta yattiniz dedi, normal zamanda yattik diye cevap verdim, ayrintisini sorarsa hoc cevap vermem, oyle yuzune bon bon bakarim.

Cinnet geçir diyenleri anlamıyorum. Bunda cinnet geçirmeye ne gerek var? Yüzeysel cevaplar verip geçiştirmek yeterli olacaktır. Ne aldınız sorusuna aldık işte bir şeyler, demek bile karşı tarafa bir mesajdır. Ya da kaçta yattınız deyince neden sordun ki anne? Bu kadar. Yaşlı, yalnız, sosyal olmayan insanlar kendilerince hoş sohbet yaptıklarını sanıyorlar işte

Cevaplama sen ona alakasiz soru sor mesela domates corbasi nasil yapilir tekrar mi soruyo cevap verme baska konu ac bir sure sallamadigini anlarsa belki sormaz

Bizimki çöpümüze bile göz atar. Aynı aynı herşeyi aynı valla. Üstte eltim oturuyor. Geldiğinde tv sesini kısıp evdeler mi değiller mi misafirleri var mı diye anlamaya çalışıyor hatta.

kaynanam başından sorardi.. ben hep mesafeli ve soğuk davrandim.. gitmedim gelmedim derken alıştılar:) bu sefer hep yüzleri buruk.. ama hiç orali degilim..

Taşinın
Muhtemelen kendi evimiz diceksiniz.
oranin kirasini baska eve verirsiniz imkansiz seyler degil.

Ben aynı binada oturmuyorum hatta uzak evlerimiz 1 saatlik fakat her gün arar ne yediğimizi, eşimin kacta eve geldiğini, ne iş yapacağımı sorar kapatır başlarda anlatmam gerekiyor sanıp tek tek anlatırdım ama şimdi yedik biseyler, yapacagim biseyler diyip kapatiyorum telefonu o da artık fazla sormaz, siz aynı binadasınız pek kaçışınız yok gibi

Biz kv ile 18 yılımız altlı üstlü oturuyoruz ama sormaz sorsa bile cevabı bilir asarım suratı canım bunlar özel gel kahve içelim x Hanımcım hadi canım mesafe her zaman iyidir çizgiyi çekin geçmesin geçtiği an x hanım olur benim için biz artık birbirimize alıştık yoksa 18 sene nasıl geçer

Eltim öyleydi ondan baya uzağa taşındık görüşmüyorum kurtuldum

Evet ben olsam böyle yapardım

Tek cevap; "Ne yapıcan?" Kem küm ederse direk konuyu değiştirin. Bıkar zamanla.

Bizimki çöpümüze bile göz atar. Aynı aynı herşeyi aynı valla. Üstte eltim oturuyor. Geldiğinde tv sesini kısıp evdeler mi değiller mi misafirleri var mı diye anlamaya çalışıyor hatta.
ayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuu

ayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuu
Aynen aynen
Kapıda dışarı terliğim var apartman içinde bir yere gittim de ben de eşim de onu kullanıyoruz
her geldiğinde der ki bunu al banyoda yıka
neden diyorum yüzüme bakıyor bu dışarı terliği diyorum yüzüme bakmaya devam ediyor
Bir sonraki gelişinde tekrar söylüyor

Birkaç kez terslediğinizde bidaha yapamaz. Aman kırılmasın aman üzülmesin diye biz susa susa kendimizi hasta edicez. Bırakalım da biraz kayınvalideler sinir olsun :)

7 yıldır gerekli gereksiz herseyi soran bir kv dem var, cogunlukla neden sordun noldu gibi tepkiler veririm! bazen duymazdan gelir geçiştiririm!,bazen bildigi bir gelismeyi bile sorar sinir olur haberin var x soylemis ya derim!
Sonuç; dün aramış petekler çalışıyor mu?hangi odalari yaktın? ve kac derecede?gibi abuk sabuk sacma sorular! yaşlılığına ve mizacına verip kabullendim artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…