MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini
Çaresi ayri semtte hatta şehirde oturmak. O kadar konu okudum ve baska cozum gormedim.
Beni de amin :)Yalnız kv nin de hiç işi yokmuş. O neden sıkılmıyor gelinle oturmaktan anlamadım. Allah'ım böyle boş bir yaşlılıktan beni koru.
Eşimle konuştum senınle muhabbet etmek ıstıyordur dıyor da ben ınanmıyorum. Herşeyi bilmek için can atıyor sormasa çatlar yani anlayabılıyorum halınden.
Bizimki çöpümüze bile göz atar. Aynı aynı herşeyi aynı valla. Üstte eltim oturuyor. Geldiğinde tv sesini kısıp evdeler mi değiller mi misafirleri var mı diye anlamaya çalışıyor hatta.merhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Eltim öyleydi ondan baya uzağa taşındık görüşmüyorum kurtuldummerhaba arkadaşlar kv ile aynı binada oturuyoruz ve hergün gelir bize. Kaçda yattınız ? Kaçta kalkdınız ? Ne yediniz ? Ne yemek yaptın ? Nereye gittiniz ? Kaçta geldiniz ? Bebek kaçta yattı ? Kaçta kalktı ? Ne aldınız ? Gibi gibi gibi herşeyi soruyor. Binada kavga sesi duysa onu bile siz mi kavga ettiniz diye soruyor artık onun bu gereksız sorularına cevap vermekden cok sıkıldım. Neden herşeyimizi uyuyup uyandıgımız saate kadar marketten ne aldıgımıza kadar kapıdan cıksak nereye gıdıp ne zaman gelecegımıze kadar soruyor sizce ? Ben artık bu gereksız soruları duymak ıstemıyorum. Sürekli hesap veriyormusum gıbı. Cocuk gıbı. Ne demek lazım nasıl konusmak lazım bılemıyorum sizin bir fikrini varmı ?
Evet ben olsam böyle yapardımBazıları öyle ... üstün körü cevap vermeyi deneseniz ?
Misal kaçta yattın ; geç yattık .
Marketten ne aldın; eksikler vardı , onları hallettim... gibi ¿
Bir süre sonra anlar diye düşünüyorum . Ama bazen de işe yaramıyor . Yine de bi deneyin :/
ayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuuBizimki çöpümüze bile göz atar. Aynı aynı herşeyi aynı valla. Üstte eltim oturuyor. Geldiğinde tv sesini kısıp evdeler mi değiller mi misafirleri var mı diye anlamaya çalışıyor hatta.
Aynen aynenayy bu cins bi tek bizde var sanıyordum. bizimki de aynı valla çöpüme bakar ne var diye, birde sorar bunu niye attın diye. bide onun hesabını veririm. sanane yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?