Kv hiç sevmiyorum, sevemiyorum çabalıyorum olmuyor. Hiç çekemiyorum batıyorr.

Hasta veya yaşlı mı ki illa aynı ev ???

Manipüle ediyor sizi.

Bütün spoileri konu başlığında vermişsin bacı konuyu okumayacam hevesim kaçtı
Keşke biraz gizem katsaydın

Allahım bir fırsat versinde inşaallah tez vakitte sizi de benide bu kaynanalardan çook uzak bir yerde iç huzuruyla yaşamak nasip etsin kira vermeye razıyım. Yeterki geeeaaa geeéaaaa geyirtisini duymayayım. Dakka başı dakka başı. Tmm hastalık olabilir ama öksürüp hapşırırken uluortayamı yapıyoruz hayır insan geyirirkende azıcık sakınır midesi çıkasıca.

Onlar bize saygı, duyuyor mu ki biz duyalım sahsen benimki saygı, duymuyır eger bir laf soylemek isterse soyluyor ve hiç çekinmiyor.. Sonrada hiçşey olmamıs gibi davranıyor bu iyi hali bide evlendigim ilk zamanlar gorseydin. Artk sıkıldm gercekten agzıno burnunu kırasım gelıyor.

Oncelike. Tesekurler cnm. Ben. Zaten artık. Dalgama bamıyorum umursamıyorum ama illa beni. Yine sinirletiyo. 1 hafta once kavga etti ve kavga ettigi zaman cok sesini yukseltiyo kendini. Bo halt sanıyo bende Bu degişmez bu saatten sonra dedim kocama seni bosayacam annenle Mutlu mesut yasarsın gorumcem evli cocugu var ve evlendigim gunden beri hep bizde kalıyo arada kocasına gidip yine geliyo benim kv kızı orda odugu için yuz alıyo.ben gorumceme cok saygı duydugum için sanıyo ki korkuyorum ondan. Oyle bi insan kendileri. Allah sabır. Versin ne diyeyim.

Senin. İşin iyimiş. Te ben aynı evde yasıyorum ve hep bizimle yaşayacak.

Benim de benim de saliha erdim diye bi hanım var YouTube dan onu izlemenizi tavsiye ederim belki biraz olsun iyi gelir bi bakın mutlaka

Evet bu kadını, dinlemiştim kaynanası kendisine okadar zolum etmiş bu yinede hastayken kaynanasına bebek gibi bakmış
İlk o videoyu izledim ama ben o kadar sabırlı olamam diye düşündüm. Sonra aileyle ilgili başka videolarını izledim eğer dediklerini yapabilsem hem benim için hem eşim için iyi olurdu belki sizde ile yarar diye düşündüm

Hasta değilse yaşlı değilse niye kabul ettiniz evinize, o kadarbüyük bir hata yapmışsın ki baştan. Korkması bahane bal gibi kalabilirdi tek başına oğlunu manipüle etmiş sen de yemişsin.
Ne kadar seversem seveyim bu şekilde yaşamazdım bu konuda büyük konuşuyorum asla çekmem böyle bişeyi

Benim kv 7 yilsa toplasan bi iki laf etmistir onlarda cok buyuk seyler degil.kv gorevini kucuk gorumcem ustleniyor sagolsun laflarini esirgemez.basta bende cok nefret ederdim simdi hic takmiyorum ne dese cvp dahi vermiyorum.cok guzel oluyor cvp alamayinca

Eşiniz sizi tuttuğu sürece böyle şeyler demeyin ama adama, zaten destekliyor. Valla soğutursunuz ve bazı lafların tedavisi olmuyo maalesef. Haklıyken haksız duruma düşersiniz. Bence ailesiyle görüşmeyin huzurunuz bozuluyor onlarla.
Bana bir defa ara diye diretti bende böyle huzurluyum ne laf etti ne demek istiyo diye düşünmüyorum araya mesafe koymak istedim biraz dedim. Bu şekilde yapıcı bir şekilde ayırırsanız ailesiyle yolunuzu hem sizin yuvamız dağılmaz. Gerçekten aile yüzünden boşanılsa kimse evli kalmazdı. Ya bir akrabam var kadın inanılmaz derece özgüvenli kendi ayaklarının üzerinde duran biri, kv problemi yaşadı mı bilmiyorum ama kayınvalide mevzusu açılınca deliriyor. Barışmıyor yıldızı bir türlü ama eşiyle mükemmel ilişkisi var. Sizinde böyleyse gerçekten boşanmayı düşünmeyin böyle laflar da etmeyin bence.

Herkes ettiğini eninde sonunda çekiyor.Bekleyin,görün!.
Zaten bu ettigini buldu. Hani benim dugunumden 2 hafta sonra bu almanyada olan oglunu nişanladı falan sonra o geliniyle cokk yakın oldu. Beni atıllar guya o iyi ben kotu gezmeler dolaşmalar dugun alışverişleri hediyeler. Beni 1 kere bile cagrmadılar. Gel gelelim kaynımın dugunu oldu kız almanyadan geldi. Benimki onada aynıı seyleri yapmaya basladı kii. Kız almanyaya geri dondu kaynanamı engelledi. Ve hiçbir ilişkileri yok. Ondan sonra kaynanamm bana iyi davranmaya basladı yanlz kaldı ya cok ikiyuzlu. Benim eldim bana telefon actı ozur diledi ve herşeyi anlattı meyerse benimki herkeze benm cook kotuu kavgacı ispiyoncu iş bilmez diye anlatıyomuz guya ben kotuymusum benn. Agzımı acmayan benn. Okadar zulme sabreden ben. Ama artkk kimsesi kalmadı herkezle kavgalı herkezle kusss. Ama ben suan baska odadaym ve onun sesini duydukca cıldırıyorum. İçimde ona karşi cok buyuk kin varr yenemiyorum.

Ama anasına okadar kinliyim kii kocamada kinleniyorum az once kavga ettim seni sevmyorum dedimmmm yanıma yaklaştırmıyorum. Hep kaynanama olan buyuk kinim yuzundenn. Beni bu duruma getiren kendisinin cokkkkk kotu olması okadar kotulugu bunyem kaldırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…