Kv hitap şekli

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.

Şuan siz sorunca düşündüm hiç önemsememişim şimdiye kadar
Birinin benim hakkında ne düşündüğü yada nasıl gördüğü hitap ettiğini pek umursamıyorum ben doğruyu kendimce yapılması gerekeni yapar gerisini düşünmemeye çalışanlardanım

Benim kv de bana ismimle hitap eder hep ama eltime de öyle yani.ben de istiyorum en azından bi kızım desin ama demiyor ben de söylemedim ve söylemeyi de hiç düşünmüyorum açıkçası..boşverin..

Benimki; " caaanım benim , Janetcim, Janet, Kız, kadın" gibi aklına gelen her hitabı kullanıyor sadece İsmimi kullansa daha güzel olur ama çoğunlukla Janetcim der.
Bence sorun edilecek bir şey değil.

Bnimki kızım der gule der yani gülüm der bos verin bence eger sizi rahatsiz ediyorsada sorun bncr..

Bana ismimle seslenir ben anne derim. Çok samimi de değiliz resmi de. En güzeli biraz mesafeli olmak. Ayda 1 gider 2 gece kalır geliriz.

Kayınvalideme anne derim o da bana kızım der ya da ismimle hitap eder. Demese hiç sıkıntı yapmazdım.

Daha tuhaf bişey söyleyim ben, kayınpederim bana kızım demez ismimi söylemez heeeep siz diye hitap eder. Yazilimci nasılsınız, aileniz nasıl gibi

Not 7 senelik evliyim 2 seneye yakında nişanlı kaldım

cidden niye bana canım demiyorsun diye soracak mısınız?
fazlasıyla tuhaf bir soru olmaz mı sizce?

Bence de bu sorulmaz

Kv yi umursamayın artık

Bir de biz bu isimleri hitap ederken söylensin diye koymuyor muyuz

Gidişat bir garip çocuğumuza bile ismini kızınca söylemeye başlayacağız nerede ise oğlum yavrum deyince iyi bir şey diyoruz x deyince kötü

Sizin isminiz o ve öyle sesleniyor
olması gereken bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…