- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Sebep?7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi?
Belki de öyle olabilir,sağolunBelki de senin canını sıkmak için bu şekilde davranıyordur ve sen sorduğunda zafer elde ettiğini düşünecektir :)
Kim sana nasıl davranıyorsa ona ayna ol
Yaa ne bileyim canımı sıkıyor benimle yabancıymışım gibi konuşmasıSebep?
Dertsiz başına dert arama.
Bnimki kızım der gule der yani gülüm der bos verin bence eger sizi rahatsiz ediyorsada sorun bncr..Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Belki sebebini açıklar bende rahatlarım yaa off aslında evet saçma bir soru...cidden niye bana canım demiyorsun diye soracak mısınız?
fazlasıyla tuhaf bir soru olmaz mı sizce?
Yok aslında ama benim buna üzüldüğümü bilsin dikkat etsin istiyorumneden bana boyle demiyosun dedikten sonra istedigin sekilde hitap etse kiymeti var mi?
cidden niye bana canım demiyorsun diye soracak mısınız?
fazlasıyla tuhaf bir soru olmaz mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?