- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Kaynanam bir kere bana canim dedi ben şok oldumdumura uğradm. Galiba onu bilerek söylemedi ve ağzına hiç mi yakışmaz ya bir insanın yok yok iyi böyle.
oda sana yegenim fln mi dese ki :))Ben teyze diyorum o bana ismimle hitap ediyor, hayır takılmıyorum
ya keske kv de bana ismimle hitap etsr :))) ben cok sevmiyorum yapi olarak. uglyducking im, cigerim, kizim. falan diyor. ama tuhaf ve yapmacık geliyor bana nedense :))Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
oda sana yegenim fln mi dese ki :))
benimki ismimi diyor ,bazen maral caanimm fln diyor aslinda herseyi diyor ama ben anne demek istemiyorim , genelde bisey demem direk konuya girerim, telefinda fln da bi kere anne diyorum kazayla
uvey kv esimin annnesi deil
ya keske kv de bana ismimle hitap etsr :))) ben cok sevmiyorum yapi olarak. uglyducking im, cigerim, kizim. falan diyor. ama tuhaf ve yapmacık geliyor bana nedense :))
valla dogrudur :)) 7. senemiz bakalim altli ustluyuz kaydadeger bi sikinti yasamadik :) temmuzda taşınıyoruz insallah boyle ederBüyük ihtimalle yapmacık zaten, onun ak dediğine kara de gör bakalım o ciğer nasıl ciğer sökmeye gidiyo
Benimki bana adımi der kızım der memleketlerinin hitabiyla anasının der Bende ona anne yada kaynis derim :)))boşver sende hiç takılma canım salla
Nereli seninki kız:))Hiç sorulur mu bana neden 'canım tatlım kuzum' demiyorsun diye?
Sormayın yav, abes olur.
Benimkisi bana ismim, kızım, yavrum, bebeğim, tatlım der. Ve inanın hiç umrum değil, zira o da laf olsun diye diyordur.
Benimki de anasının der, memleketler aynı herhal
Yeğenlerine 'halasının, teyzenin' ilk zaman tuhaf gelmişti.
AnkaraNereli seninki kız:))
Karabük canımAnkara
Seninkisi??
Tüh olmadı, hemşehri çıkacaktıkKarabük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?