- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi Minimidimaksi
ne kadarlık evlisinizDoğru söylüyorsunuz yaa cidden takıntı yapmışım. Off keşke sallamasam
hitap şekline takılıdysanız kadıncağızın başka canınızı sıkan durumu yok sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadarlık evlisinizDoğru söylüyorsunuz yaa cidden takıntı yapmışım. Off keşke sallamasam
evet benimki hep ececim der, yavrum der o öyle dedikçe bana fenalık basar , çünkü içini biliyorum.Emin ol yapmaz sen bosa dediginle kalirsin. Benimki sen benim canimsin kizimdan ayri degilsin der ama bambaska davranit onu demis olmasi sizi sevdigi anlamina gelmez. Oyle dese ve yapmacik davransa dahada mutsuz olursunuz. Bosverin gitsin ne dedigini ve konusmayin bu konu hakkina. Ben canim kizim deigine bile inanmam. Onemli olan ne dedigi degil nasil davrandigidir. Ve en onemlisi mesafe candir
Bunu okuyunca oturup düşündüm ne diyor bana benim kv diye. Hiç aklıma gelmezdi buna takmak. Ama adımı söylüyormuş hatırladığım kadarıyla. Ayrıca oturup konuşma fikriniz bence saçma, zorla canım mı dedirteceksiniz?Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
fazla muhabbet tez ayrılık getirir. ne kadar resmi o kadar evla. bırak demesin boşver. senin de anne deyişin kendi annene der gibi değildir kesin..Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Valla ben ilk kız isteme oldu el öperken öpeyim anne dedim deyiz o deyis sonra KV bin telefonda bile şu an kızım diye kayitliyim. Eltimde gerçi daha nişanlılar ama ismiyle kayıtlı:)Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Kaynanam bir kere bana canim dedi ben şok oldumMerhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Valla ben ilk kız isteme oldu el öperken öpeyim anne dedim deyiz o deyis sonra KV bin telefonda bile şu an kızım diye kayitliyim. Eltimde gerçi daha nişanlılar ama ismiyle kayıtlı:)
Bide tamam bazı KV ler gerçekten KV ama ben yazanların düşmanlığını da anlamıyorum herkes aynı değil ki. Buradaki çoğu insanın aksine KV mı seviyorum:)
Ama senin sıkıntıya gelirsekde ilk başlarda mesafeli yaklasiyordur zamanla tanıdıkça hitap şekli değişir.