• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hitap şekli

Emin ol yapmaz sen bosa dediginle kalirsin. Benimki sen benim canimsin kizimdan ayri degilsin der ama bambaska davranit onu demis olmasi sizi sevdigi anlamina gelmez. Oyle dese ve yapmacik davransa dahada mutsuz olursunuz. Bosverin gitsin ne dedigini ve konusmayin bu konu hakkina. Ben canim kizim deigine bile inanmam. Onemli olan ne dedigi degil nasil davrandigidir. Ve en onemlisi mesafe candir
evet benimki hep ececim der, yavrum der o öyle dedikçe bana fenalık basar , çünkü içini biliyorum.
ece dese ya da şttt , pişttt dese daha gercekci benim için :D
Ya da baksana bi , hoppp falan :D

Nişanlım bana tatlım kuzum canım diyor anası demese de olur diye düşünüyorum :)

Bizimkinin hitap şekli değişir ruh haline göre bazen ararım yavrum diye açar, bazen bitanem der, bazen direkt adımı söyler. takılmamak lazım böyle şeylere, erenlerin sağı solu belli olmaz..:)

Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
Bunu okuyunca oturup düşündüm ne diyor bana benim kv diye. Hiç aklıma gelmezdi buna takmak. Ama adımı söylüyormuş hatırladığım kadarıyla. Ayrıca oturup konuşma fikriniz bence saçma, zorla canım mı dedirteceksiniz?

siz ciddi misiniz?

benim annem bana yavrum kuzum demez, rahatsız olurum söylese. yani kv ile aranız iyi değl belli ki size canım dese ne demese ne? valla işsiz başınıza dert arıyosunuz.

Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
fazla muhabbet tez ayrılık getirir. ne kadar resmi o kadar evla. bırak demesin boşver. senin de anne deyişin kendi annene der gibi değildir kesin..

Ay ben asla demem ve demede sonucta bu sizi sevemdigi anlamina grlmez bnde bazi yakinlarima canim diyemiorm ama yabanciya diyebiliyorum mesela yada baska bir teyzee kaynanamdan daha samimi davranabiliyorum .size iyi davraniyorsa takmayin varsin demesi kuzum canim:)

Benimkide önceden kızım derdi şimdi adımla sesleniyor. ,Bende ona anne derim.O oyle seslenmeye basladiktan sonra eşime annen demeye başladım. Onlarda duydu bunu. Oyle kaldı.

Dicem o ki ; onun ruh hali neyse sende kendini rahat hissedeceğiniz şekilde hitap et. Ben hala sizli bizli konuşurum.

bir tanem bak 1 hafta boyunca kv ANNECİĞİM diye hitap et. İnan değişimi göreceksin.
Arada gaz vermeyi unutma; Sen daha iyi bilirsin , sen nasıl istersen.
İnan sihirli sözcükler bunlar.

Kuzum, canim, guzelim diyip arkadan is cevirmesindense isminle hitap etsin ama karakterli bir durusu olsun ;)

Ben bikez kv deyi aradıgımda telefonu açtı
-Anne dedim
-Kızımmmm dedi (kızı sandı)
-Ben diademe dedim
-Haa diademe senmisin ?dedi
Asla vede kat-a kızım falan demez hep adımı söyler umrumdamı?
tabiki HAYIR

bence oralı olupta kendisine paye verme, yani böyle insanların iyi niyetli olduğunu düşünmek mümkün değil, sen ona aylarca anne de, o bi kızım lafını çok görsün de yedi kat ele canım balım

Demesin ya canım cicim, yapmacık yapmacık demesinden iyidir çok mu lazım? Mesafe iyidir her zaman evli değilim ama şimdiden kayınvalidemle falan saygı çerçevesinde mesafeli olmayı düşünüyorum. :) Canım cicim olmaya gerek yok.

Valla ben ilk kız isteme oldu el öperken öpeyim anne dedim deyiz o deyis sonra KV bin telefonda bile şu an kızım diye kayitliyim. Eltimde gerçi daha nişanlılar ama ismiyle kayıtlı:)
Bide tamam bazı KV ler gerçekten KV ama ben yazanların düşmanlığını da anlamıyorum herkes aynı değil ki. Buradaki çoğu insanın aksine KV mı seviyorum:)
Ama senin sıkıntıya gelirsekde ilk başlarda mesafeli yaklasiyordur zamanla tanıdıkça hitap şekli değişir.

Kaynanam bir kere bana canim dedi ben şok oldum :D dumura uğradm. Galiba onu bilerek söylemedi ve ağzına hiç mi yakışmaz ya bir insanın :D yok yok iyi böyle.

Valla ben ilk kız isteme oldu el öperken öpeyim anne dedim deyiz o deyis sonra KV bin telefonda bile şu an kızım diye kayitliyim. Eltimde gerçi daha nişanlılar ama ismiyle kayıtlı:)
Bide tamam bazı KV ler gerçekten KV ama ben yazanların düşmanlığını da anlamıyorum herkes aynı değil ki. Buradaki çoğu insanın aksine KV mı seviyorum:)
Ama senin sıkıntıya gelirsekde ilk başlarda mesafeli yaklasiyordur zamanla tanıdıkça hitap şekli değişir.

Nasıl dedin daha istemede anne ?
Ben nişanlıyken aylarca ... teyze dedim babamın zoruyla anne diyorum gereksiz zata .
Eltinizde anneciğim derse sizin pabuç dama atılır söyliyim bi anneye tav olduysa yazık

Back
X