- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Bosversene bacım ya isterse kayinco desin ne farkeder koy mesafeni bak keyfine..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minimidimaksiciğim seni sevmediğim için sana caaaaanım gelinim demiyorum diyecek hali yok heralde.Belki sebebini açıklar bende rahatlarım yaa off aslında evet saçma bir soru...
Doğru söylüyorsunuz yaa cidden takıntı yapmışım. Off keşke sallamasamHiç dememesi zorla canım cicim demesinden daha samimi geldi bana.
İçimden söylemek gelmiyorsa söylemiyordur. Dese zorla canım cicim diyor çok samimiyetsiz bir kayınvalidem var diyeceksiniz.
Takıntı yapmışsınız herhalde bu kadını.
Aynen öyleminimidimaksiciğim seni sevmediğim için sana caaaaanım gelinim demiyorum diyecek hali yok heralde.
ayrıca sen sorduktan sonra seni bağrına bassa neye yarar.
Emin ol yapmaz sen bosa dediginle kalirsin. Benimki sen benim canimsin kizimdan ayri degilsin der ama bambaska davranit onu demis olmasi sizi sevdigi anlamina gelmez. Oyle dese ve yapmacik davransa dahada mutsuz olursunuz. Bosverin gitsin ne dedigini ve konusmayin bu konu hakkina. Ben canim kizim deigine bile inanmam. Onemli olan ne dedigi degil nasil davrandigidir. Ve en onemlisi mesafe candirYok aslında ama benim buna üzüldüğümü bilsin dikkat etsin istiyorum
Yaa aranmıyorum sadece canımı sıkıyor. Benim yanımda benim arkadaşıma bile canım kuzum tatlım diyor bana sadece ismimi söylüyor. Hayır ne yaptım ki bu kadına. Ben sadece anne diyorum annecim vs diyememsen aranıyo musun?? Canın mı sıkılıyo?? sen kv ne ne diyorsun merak ettim şimdi, annecim, canım, bitanem falan mı??? ya hayatım mesafeli ol... oyle sevgi kelebekleri gibi hitaplar falan cidden canını sıkar sonradan. kadın akıllı mesafeli durmaya çalışıyo , feyz al biraz kadından
Belki sebebini açıklar bende rahatlarım yaa off aslında evet saçma bir soru...
bence kaşınıyorsunMerhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
kv işte hepsi aynı. bişey mi yapman lazım seni sinir etmesi için. sen dün mü evlendin ki neden bu kadar acemice ve safça bu durumu sorguluyosun. bence koru bu durumu. yüz göz olma sakın, sevgi bekleme ve verdiği ilgiye de asla güvenme lütfen.. MESAFELİ OL canım. kv ile iletişiminde tek hedefin bu olsun. MESAFEYaa aranmıyorum sadece canımı sıkıyor. Benim yanımda benim arkadaşıma bile canım kuzum tatlım diyor bana sadece ismimi söylüyor. Hayır ne yaptım ki bu kadına. Ben sadece anne diyorum annecim vs diyemem
sen bildigin kaşınıyorsunMerhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
neden bana canım kıızm demıyorsun denir mi :)Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.