• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hitap şekli

İsimle hitap etsin ne guzel. Sissstt baksana.. kizz diyenleride var. Benimkide ismimle hitap eder.bende ona en basindan beri anne dedim.ama onu anlatacagim bir konunun icinde sahiplik ekini asla kullanamiyorum. Anne(M) diyemedim hic.sokaktaki kadına teyzecigim diyen ben ona diyemiyorum

Benm kv hep adımı söylüyor.Kp de sürekli kızım diyor .Sonradan fark ettim artık ben de anneyi azalttım

Ben teyze diyorum o bana ismimle hitap ediyor, hayır takılmıyorum

Ben teyze diyorum o bana ismimle hitap ediyor, hayır takılmıyorum
oda sana yegenim fln mi dese ki :))

benimki ismimi diyor ,bazen maral caanimm fln diyor aslinda herseyi diyor ama ben anne demek istemiyorim , genelde bisey demem direk konuya girerim, telefinda fln da bi kere anne diyorum kazayla
uvey kv esimin annnesi deil :(

benim kv daha tanışmak için telefonla ilk aradığımda ....im bitanem balım böceğim dedi. hala da öyle bitanem canım kızım diye konuşuyor hep. bense bu durumdan hiç hoşlanmadım çünkü kendi annem bana hiç öyle seslenmez. samimi de bulmuyorum açıkçası.

dün okumuştum birinin kvdesi gelinine bana anne deme teyze de demiş. keşke benim de başıma böyle bir şey gelse, nişan olduğu andan itibaren anne de, anne diyceksiniz, ben senin annenim sen benim kızımsın... öfff. bunaltıyor.

Merhaba arkadaşlar. Geçen bir konu açmıştım kv gelmiyor vs diye. Gelen cevaplardan sonra çok rahatladım. O yüzden teşekkür ederim cevap veren herkese. Şimdi sorum şu. Kv bana sadece ismimle hitap ediyor. Kızım,canım vs demiyor. Ama 7 kat yabancıya tatlım,kuzum,canım vs diyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyorum. Sizce onunla konuşup neden bana böyle şeyler demiyorsun diyeyim mi? Yoksa hiç oralı olmayayım mı? Sizin kv ler nasıl hitap ediyor, siz takılıyor musunuz hitap şekline. Bide ben baştan beri hep anne diyorum kendisine.
ya keske kv de bana ismimle hitap etsr :))) ben cok sevmiyorum yapi olarak. uglyducking im, cigerim, kizim. falan diyor. ama tuhaf ve yapmacık geliyor bana nedense :))

oda sana yegenim fln mi dese ki :))

benimki ismimi diyor ,bazen maral caanimm fln diyor aslinda herseyi diyor ama ben anne demek istemiyorim , genelde bisey demem direk konuya girerim, telefinda fln da bi kere anne diyorum kazayla
uvey kv esimin annnesi deil :KK43:

bana olay saçma geliyo, hayatıma 27 sene sonra dahil olmuş insanlara neden anne baba diyeyim ki, keza eşim neden desin, 10 kere evlensem 10 ayrı kişiye anne baba mı dicem, anne baba özeldir yaa formalite icabı denmemeli

ya keske kv de bana ismimle hitap etsr :))) ben cok sevmiyorum yapi olarak. uglyducking im, cigerim, kizim. falan diyor. ama tuhaf ve yapmacık geliyor bana nedense :))

Büyük ihtimalle yapmacık zaten, onun ak dediğine kara de gör bakalım o ciğer nasıl ciğer sökmeye gidiyo

konuyu okuyunca düşündüm kv dem bana ne der diye:110:
ee hep ismimi diyormuş ya benim kaynanam.niye hiç sorun etmek aklima gelmedi aceba??:deli:
ne dedigi değil nasil davrandığı önemli.
kaynana var canım der arkasindan kuyu kazar.
kaynana var adını söyler fazla samimiyet kurmaz ama iyiliğini düşünür.
ikisi bir arada varsa gelinlerine çok şanslı olduklarını söylemek isterim..
ayrica bana göre kızım dese ne olacak ki biliyoruzki kv deler gelinlerini kızları gibi gelinlerde annesi gibi göremiyor.:anne:
aradaki saygıyı koruduktan sonra gerisi tefarrurat bana göre:KK75:

Benimki bana adımi der kızım der memleketlerinin hitabiyla anasının der Bende ona anne yada kaynis derim :)))boşver sende hiç takılma canım salla

Hiç sorulur mu bana neden 'canım tatlım kuzum' demiyorsun diye?
Sormayın yav, abes olur.

Benimkisi bana ismim, kızım, yavrum, bebeğim, tatlım der. Ve inanın hiç umrum değil, zira o da laf olsun diye diyordur.

Benimki bana adımi der kızım der memleketlerinin hitabiyla anasının der Bende ona anne yada kaynis derim :)))boşver sende hiç takılma canım salla

Benimki de anasının der, memleketler aynı herhal:rolleyes:
Yeğenlerine 'halasının, teyzenin' ilk zaman tuhaf gelmişti.

Hiç sorulur mu bana neden 'canım tatlım kuzum' demiyorsun diye?
Sormayın yav, abes olur.

Benimkisi bana ismim, kızım, yavrum, bebeğim, tatlım der. Ve inanın hiç umrum değil, zira o da laf olsun diye diyordur.

Benimki de anasının der, memleketler aynı herhal:rolleyes:
Yeğenlerine 'halasının, teyzenin' ilk zaman tuhaf gelmişti.
Nereli seninki kız:))

Bence hiç takılmayın,siz direk eşinizle/sevgilinizle iyi olmaya bakın yeter.Benim kv adayımda bana ismimle yada kızım diye hitap eder.Buda yeter.Kızım yada canım demiyorsa kendi bilir,mesafe candır.Ben olsam asla böyle bir soru sormam.

Back
X