- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Cnm ya bende çok ikna etmek istiyorum ama hiç çıkar yol bulamıyorumMerhaba bende senin durumundayım nasıl ikna edebiliriz bide hem kaynana var heöde üç elti bir gün bu durumdan kurtulacakmıyız
Ben 13 yıldır böyleyim şu andada aşağda kaynanamda misafir var gitmek istemiyorum gitmesem eşim sorun yaratıyor ömrümüz böyle geçti vallaCnm ya bende çok ikna etmek istiyorum ama hiç çıkar yol bulamıyorum
Çok bunaldım sizlere sormak istedim
En sinir olduğum da bu benimde bizim de kavgalarimizin sebebiBen 13 yıldır böyleyim şu andada aşağda kaynanamda misafir var gitmek istemiyorum gitmesem eşim sorun yaratıyor ömrümüz böyle geçti valla
Sizdemi aile apartmanında otutuyorsunuzEn sinir olduğum da bu benimde bizim de kavgalarimizin sebebi
Hayır sadece onlarla aynı apt mandayiz başka akraba yok apartmandaSizdemi aile apartmanında otutuyorsunuz
Bizim apartmanda altı daire var ben kaynanam üç eltim bir dairede bekar kayınım için zaten kaynana yetmiyor gibi birde eltiler varBen artık gecmiyorum öyle her zaman ama ilk evlendigimiz yıllar daha kötüydü şimdi daha rahatim
Ay allahtan eşim iki kardeş onlarda başka yerde oturuyorlar senin işin daha zor cnm laf dedikodu bitmiyodur basın çok arıyordur seninBizim apartmanda altı daire var ben kaynanam üç eltim bir dairede bekar kayınım için zaten kaynana yetmiyor gibi birde eltiler var
Allah yardımcı olsun cnm yaBizim apartmanda altı daire var ben kaynanam üç eltim bir dairede bekar kayınım için zaten kaynana yetmiyor gibi birde eltiler var
Maddeler güzelde gerçekte işlemiyor cnm ya torun olunca hiç birakmiyorlar* kocacım bu ev çok küçük, eşyalar sığmıyor, para biriktirip büyük eve geçelim.
* kocacım bu ev çok büyük, başka eve taşınalım, artan paraya şunu yapalım.
* kocacım bu ev çok rutubetli, işine çok uzak, aileme uzak, güneş almıyo. vb. vb. vb. vb.
* iş bul, çalış. işim eve uzak, taşınalım de.
* çocuğun varsa çocuğu bahane et. bu çevre çok pis, kötü, şurası çok iyiymiş de.
* akrabalarımın hepsi şu semtte, tek dileğim onlara yakın olmak de.
* doğum günümdeki tek dileğim şu semtteki evde oturmak de. ve en uzak yeri seç. hatta bunu sık sık söyle.
benden bu kadar.
Dedikodudan çokmkıskançlık var malum kuma gemisi yürümüş eltinin gemisinyürümemişAy allahtan eşim iki kardeş onlarda başka yerde oturuyorlar senin işin daha zor cnm laf dedikodu bitmiyodur basın çok arıyordur senin
Amin seninde inşallah halinize şükredin sizin sadece kaynana artı bende çocuk yok ikna etmem daha zorAllah yardımcı olsun cnm ya
Cnm inss seninde olur çocuk oldumu ayrılması daha zor çünkü alışıyorlar bizden vazgecseler bile torundan vazgecmiyorlarAmin seninde inşallah halinize şükredin sizin sadece kaynana artı bende çocuk yok ikna etmem daha zor
Doğru haklısın aslındaCnm inss seninde olur çocuk oldumu ayrılması daha zor çünkü alışıyorlar bizden vazgecseler bile torundan vazgecmiyorlar
Herkesin işi ayrımı bide büyükler inss dengeyi iyi kuruyorlardirDedikodudan çokmkıskançlık var malum kuma gemisi yürümüş eltinin gemisinyürümemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?