- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
- Konu Sahibi Samantha16
Selam kızlar
ben daha nişanlıyım kv. ile altlı üstlü oturcaz sorun şu ki sanırım kendisi birlikte yemek yememizi istiyor ama tam olarak banada söylemiyor laf arasında şimdi gençler birlikte olmak istemiyor ben çok yararlarını gördüm falan diye söylüyor sadece bide nişanlıma ya beraber olalım yada ayrı karar sizin falan dedi daha önce kızı yok bi kardeşi var nişanlımın oda daha lise 1 ama er yada geç evlenicek kv çok anlayışlıdır beni hep arar sorar çok sıcak kanlı aynı zamanda daha genç 46 yaşında anlaşabiliyoruz kendisiyle yani h.sonu geç kalkmamı falan sorun edicek biri değil ki kendide uyuyor
nişanlıma napalım diye sorduğumda önce beraber olmamız daha iyi sanki falan dedi geçen gün bidaha annen böyle derse ben sen ne düşünüyosun anne biz napalım diye sorayım mı diyince sorma bişey boşver dedi iyice kafam karıştı sonrada bana sen nasıl istersen öyle olcak dedi
ben çok kararsızım hiç bilmiyorum napıcağımı
beraber olursak evet çok rahat olucam ama kendi evimi eşyalarımı kullanmaya çok meraklıyım.. bazı arkadaşlarımda ayrı ol hem mesafeni korumuş olursun hemde canın sıkıldığında çeker kapını oturursun bi ömür bu diyor..buarada babaannemle dedem bizimle kalıyor beni babaannem büyüttü kalabalık aileye alışkınım o konuda bi sıkıntım yok ama babaannem tabiki beraber olcaksın öyle şeymi olur kendine laf mı söyletceksin bizi istemiyo diye üstüme geliyo
öffffff çok bunaldım fikirlerinize ihtiyacım var:18: