- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Samantha16
Bak şimdi canım sıkıldı. Biz beraber yiyoruz. İkimizde çalışıyoruz, evlerimiz yakın. Beraber yemek kadar kötü bir şey yok. Kv istediği kadar iyi, cana yakın, anlayışlı olsun. Benim kv bana yemek yaptırmaz, sofrayı bile toplamamı istemez sözde çok iyidir sağolsun, çocuğu gibi bakar bana amma velakin, hadi ben yedim iyi akşamlar yapamıyosun, yine de sofrayı toplaman, bulaşıkları bi makineye atman, hiç olmazsa onlarla bir çay içmen bekleniyor, yemek yiyip ortalığı toplayıp hadi eyvallah dersen, suratlar düşüyor, sende rahat edemiyorsun. Sanki ora yemekhane gibi oluyor. O kadar pişmanım ki başta tavrımı koymadığıma. Keşke başta kabul etmeseydim. Şimdi eşimle tartışıyoruz gitmek istemiyorum o zaman gitme diyor ama gitmezsem herkesle aram bozulacak, gidersem evime geçmem 8-9'u buluyor o saatten sonra zaten iş yorgunluğu var insan hiç bir şey yapamıyor evinde. Bu konuda ben çok dertliyim, sana da tavsiye etmem.
![]()
bence hiç bir şey için geç değil, her şeyin bir başlangıcı vardır..
öyle ya da böyle bu yemek düzeni nasıl olsa bozulacak.. ben olsam yavaş yavaş başlarım. mesela hiç misafiriniz gelmiyor mu? onu bahane ederek evinize geçebilirsiniz.. ya da dışarıda yiyebilirsiniz... ya da hasta olabilirsiniz...