• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ile buzlari eritmeli mi?

Trophy Wife

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
299
487
23
44
Evet bir kayinvalide klasigiyle karsinizdayim.

Kayinvalidem 2 aylik evliyken bana olmadik iftiralar atip, genelinde kasimin altında gözümün olmasi gibi olmadik sebeplerle esimle bizi bosanma noktasina kadar getirdi. Bosanma kararimıza ailem karsi ciktiginda ise onlara da telefonda hem benim hakkimda hem onlarla ilgili gordugu tum kusurlari tabir-i caizse kusarak bosanmamizi destekledi.

Fakat sevgimiz agir geldi esim de bana adim atti ve baristik. 3 aydir aramiz cok iyi. Cok daha ozenliyiz. Bayramda esim annesine gitti, destekledim. Aslinda esimin isinden oturu az gorusuyoruz ve bizim icin iyi bir firsatti bu tatil ama sesimi cikarmadim. Onca laftan sonra da icim sogumamisti kendim gitmedim. Bayrami kendi ailemle gecirdim. Son 2 gunu basbasa gecirdik. Esim kurbani annesinde yazliklarindayken kesti. Evimize hicbir sey yollamak filan yok. Telefon dahi etmedigim icin neyse dedim. Tabii bu arada esim de ailemi aramadi bayram tebrigi icin halbuki aralarinda bir problem de yok.

Gelelim meseleye; esim su an sehir disinda is seyahatinde. Annesi catkapi istanbula gelmis. Burada bir kızı var aslında ama onda kalmıyor. Değişik bir kadın. Oğluna aşık kızlarıyla arası açık. Doktorluk bir vaka. Zaten beni de sindirememe nedeni bu. Şimdi eşim de bana diyor ki "arayıp bir davet etsen, nasılsa gelmez?" Annesini tanımamış koşa koşa geleceğine eminim maksat hızurumuzu bozsun, hadsiz bir kadın. Gelmesi değil elbette mesele. Bu hadsizliği. Abuk subuk konuşacak, canımı sıkacak sınırları zorlayacak. Eşim de maalesef annesini sevimli bulduğu için gülüp geçiyor ama ben kriz geçiriyorum.
Bir de hastayım halsizim yatıyorum 3 gündür eşim de biliyor.
Benim cevabım biraz düşündükten sonra "sen yarın geldiğinde ararım peki" oldu. Fakat o zaman bir işe yaramazmış o yokken davet etmem manalıymış.
Sırf eşimi mutlu etmek için dediğini yapıversem ve üç maymun mu olsam yoksa gelir tepeme çıkar diye mesafeyi koruyup eşime sen davet et canım beni hiç karıştırma mı desem emin olamıyorum.

Siz olsanız ne yapardınız. Kadın 80'ine yakın. Gelin görün ki hadsizliği almış başını. Of of bir akıl verin dostlar...

SON DURUM: Eşime telefon edip içimin hala soğumadığını, yakın bir zamanda zor günler geçirdiğimizi, 5 gün önceki bayramda bile içimden gelip aramamışken şimdi aramamın kendime haksızlık olacağını bana anlayış göstermesini istedim. Burası sadece benim evim değil, sen koluna alır getirirsen de 3 gün ağzımı bile açmam asla çizgimi bozmam kendini annem eve giremiyor gibi de hissetme dedim. Tamam canım anlıyorum seni tabii ki dedi. Bakalım bizi önümüzdeki günlerde neler bekliyor güncelleyeceğim çok teşekkürler değerli yorumlarınız için :)

Son düzenleme:
Cagirma ne gerek var hazir aran da acilmisken mesafeni koruman en iyisi gibi.esin mutlu olacak diye neden huzurunu bozuyorsun ki.
Eşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...

Esin üzülmesin diye sakin adım atma.en çok yine sen üzülürsun. Bir evde kadın mutsuzsa herkes mutsuz.esine sakince biraz da duygusalca anlat.bazi şeyleri unutmanın kolay olmadığını şöyle.
Bu tarz bir asamadan geçmiş biri olarak söylüyorum unutulmuyor canım.birak arasın hatasını.biri arayacaksa o olsun.bazen mağdur edebiyatı yapmak lazım.

Eşim bu konuya çok üzülüyor yalandan soğuk bir diyaloğumuz olsa ona yeter. Normal zamanda aramamı sormamı gitmemi beklemiyor ama önceden eşim bekarken onda kalırmış şimdi milletin evinde kalmasına üzülüyor sanırım. Arasan şu salak durum çözülse diyor ama işte cesaretim yok açıkçası. Beni de kudurtacak aramız açılacak sonra yine. Daha önce haklıyken dayanamayıp konuştuğum için haksız duruma düştüm çünkü neredeyse...
Kayinvalidenin senden özür dilemesi gerekli.esin uzulecek diye yapmacik davranamazsin ki.Resmen işkence gibi olur.
O zaman ararsan de ki bana bütün yaptiklarina rağmen esimin anasi oldugu icin kapim acik buyur gel. Diyebilir misin?Diyemeyecegine gore cagiramazsin.

Bayram'da gitmediğin Kv yi eşin evde yokken arayıp çağırma

Bir laf eder cevap verirsin kimse şahit de değil olaya ayılır bayılır huzurun kaçar

Gelecekse bile eşinsiz tek dakika geçirme onunla
Kesinlikle yalan huyu da var Allah bilir ne iftiralar atacak...

Kayinvalidenin senden özür dilemesi gerekli.esin uzulecek diye yapmacik davranamazsin ki.Resmen işkence gibi olur.
O zaman ararsan de ki bana bütün yaptiklarina rağmen esimin anasi oldugu icin kapim acik buyur gel. Diyebilir misin?
Hiç içimden gelmiyor gelse sussa başımın üstünde. Kuaföre gitmemden, gece yatma saatime, giyimime, yemeğime, banyoma, sıvı sabunuma (temizlemezmiş!) laf eden hadsiz bir kadın

Eşinizde arayacağınız zaman annesinin gelip kalacağını biliyor bal gibi
Bayramda sizin ailenizi aramamış bile
Bu duygu sömürüsüne kanmayın
Aramayın ;)

Ne olursa olsun aramazdım.

Hiç içimden gelmiyor gelse sussa başımın üstünde. Kuaföre gitmemden, gece yatma saatime, giyimime, yemeğime, banyoma, sıvı sabunuma (temizlemezmiş!) laf eden hadsiz bir kadın
Canim sen icinden gelerek barismadigin icin bu olay yine bi yerde patlak verir esinle yine sikintilar yasarsin.kendine biraz zaman tani iyi düşün derim ben.ama ben olsam böyle bir kadini evime tekrar cagirmazdim.

İftira atmasaydi size davet edin büyüklük sizde kalsın olmadı bayramda seyranda arardiniz fazla gorusmezdiniz diyecem ama iftira atan bı insansa eğer mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Eşiniz de üzülecek belki çok sorun olacak aranızda ama ben iftira atan birine yakın olamam. En çok iftira kısmına takıldım gördüğünüz üzere :KK51:

Yaşınız küçük mü

Profilinize bakmadım

Kv 80 e yakın demişsiniz o yaştaki çoğu kadın bu dediklerinize karışır hele de Kv ise

Para gider kuaföre ne gerek var

Öyle gece yatılmaz

Pamuklu değil giyilmez

Çok açık balkona çıkılmaz

O yemek öyle yapılmaz

O sabun temizlemez

Sıvı yağ ile yemek yapılmaz gibi gibi

Yani bazı şeylerde ben hatta X öyle istiyor deyip susturmak bazılarını da duymamak gerekir

Evliliğin başı biraz da hükümranlık kurmaya çalışan dominant bir tipse az diş göstermek gerekmiştir

Eşin bayramda aileni niye aramadı nasıl savundu kendini? Buna rağmen nasıl anasını arattırabiliyor? Niye bu kadar eziyorsunuz kendinizi?

Back
X