Kv ile kavga ettik eşim onlara gitmek isteyecek ne yapmalıyım?

Yapılan iyilikleri hemen silip nasıl insan hicbisey yokken bagi kesip atıyor hiç anlamıyorum. eş annesi ya ortada bişey de yok neden gidilmesin. Gidince hicbisey olmamış gibi devam edeceği burdan bile belli . Biraz iyilikte anlayın nasıl gozardi yapacaksınız yaptıklarını

Neyse KV ye dedim sen hiç araba konusu açtın mı eltime dedim.
Dedikodu sevmediğini söyleyen birinin bu duyduklarını da söylememesi gerekirdi. O yüzden pek samimi gelmedi "dedikodu sevmem ben" demeniz.
Ufacık şeylerden nasıl huzursuzluk çıkar adlı çalışmalardan biri daha.
Çocuğunuza da bakıcı tutun madem, anneleriniz sizin çocuklarınıza bakmak zorunda değil.

Kadın ne yaptı tabi, ömrü çocuk bakmakla geçmiş. Maddi olarakta yardımda bulunmuş ama ne yaptı ki öyle mi? Ayrıca araba maraba ne alaka? Bariz bir kıskançlık var eltiye karşı ve hiç samimi bulmadım sizi. Eşinizin ilk eşinden olan çocukları kimde kalıyor?

Tek tek alıntı yapacak vaktim yok üzgünüm. Burada beni yanlış anlayanlar olmuş. Neymiş ortalığı kızıştırmakmış amacım! Artık x kişisi ile ilgili konuşmayın diye yalvaran benim konuyu sürekli x kişisine getiren kV. Artık yeter dedim içimden. Elti kişisi acaba araba mevzusu yüzünden mi tavır alıyor ,diye merak edip sorduğum bir soru idi . Amacım artık araba ile gezme konusunda eltimin annesine bir şey dememesi idi. Cünkü çok farklı yerlere geliyordu bu mevzu. Orada eşim ve kp bile beni savunuyorken burada kendimi anlatamadım tam olarak cünkü kV nin nasil birden bire bağırdıgını onlar gördü.

bunlar kaynanana ne emeğin var bende demeni gerektirmez

`