- Emoji Skoru
- 3.010
- Puanlar
- 333
KV sürekli eltimin, oğlunun ve torunlarının onlara gelip gitmediğinden yakınıp durur genelde. Zamanında büyük kavgaları ve küslükleri olmuş. Ben gelin geleli üç yıl oldu. Zaman zaman eltimin KV hakkında şikayet ve sitemleri zaman zaman da kvnin şikayetlerini dinliyorum maalesef. Geçen gün bıktım artık şu kadının konusunu açmayın dedikodu oluyor dedim anlamadılar. Geçen akşam KV kandilde erkenden gelirlerdi eskiden yarın gelecekler mi bakalım dedi. Benim de aklıma eltimin geçen gün telefon açıp söylediği ve bir daha onlara gitmeyeceğini belirttiği konuşma aklıma geldi.Kvnin eltimin araba ile sürekli gezmesini annesinin yanında anlattığı ve şikayet ettiğinden bahsetti. Ben de eltime sakin olmasını ve yapısının bu olduğunu değiştiremiyeceğimizi söyledim. Bana değil git KV ile konuş diye de ekledim. Cünkü artık bıktım gerçekten kimseden dedikodu işitmek istemiyorum. Neyse KV ye dedim sen hiç araba konusu açtın mı eltime dedim. Hıı sana araba konusu ile ilgili ne anlattı dedi yazıklar olsun size hiç biriniz verdiğim emeklere değmezmişsiniz dedi çok sinirli bir şekilde benim yüzüme nefretle bakarak. Verdiği emek dediği maddi manevi emeklerini kast ediyor. Çocuğuma bakması, doğumda yanımda bulunması, maddi olarak biz evlenmeden eşime dükkan almaları vs. Ben de çok sinirlendim ben de ne emeğin varmiş da sürekli yaptıklarını söylüyorsun dedim. Ben daha üç yıl oldu geleli çalişan da biriyim benim senin parana ihtiyacım yok dedim. O an aklıma maddi şeyleri söylediği geldi cünkü sürekli maddi olarak çocuklarına yaprıklarını anlatıp duran biri. Ama dünden berî bana olan manevi yardımları da kast ettiği geldi. Çünkü benim annem ağir hasta hep KV yanımda oldu. Neyse çok ağir konuşan biri genelde ve ben artık ondan çocuk konusunda yardım istemeyi bırakma kararı aldım vs Ha zamanında eşimin çocuklarina da o bakmış bu ikinci evlilik bizim.
Şimdi sorum yarın birgün eşim onlara gitmek isticek. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Daha önce de büyük kavgamız oldu eşim gitmezsem bana tavır alacağını belirtti. Eşim annesine beni savunur genelde bu kavga da da öyle oldu çünkü çok kırıcı biri olduğunu o da biliyor. Ama ayağımı kesersem bana kırılır. Gitsem mi gidersem nasıl davranmaliyim? Cünkü eşimin çocuklari onlarla kalıyor gitmesem olmıcak
Şimdi sorum yarın birgün eşim onlara gitmek isticek. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Daha önce de büyük kavgamız oldu eşim gitmezsem bana tavır alacağını belirtti. Eşim annesine beni savunur genelde bu kavga da da öyle oldu çünkü çok kırıcı biri olduğunu o da biliyor. Ama ayağımı kesersem bana kırılır. Gitsem mi gidersem nasıl davranmaliyim? Cünkü eşimin çocuklari onlarla kalıyor gitmesem olmıcak