Kv ile kavga

Çocuk ile ilgili hastalığımin tedavisini görüyorum.Ben hastaligimdan dolayı çocuğun olmayacak diye son kez şansımi denemek adına o konuyu açmıştım artık iyiyim ve çocuk da istemiyorum.Kendisi zaten benim ailemle görusmuyor kalbimi kırdılar diye ben de görüşmek istemiyorum onun annesiyle vs ama bu sorun oluyor

O zaman yapacak birşey yok onlara mecbursunuz gibi görünüyor.Çocuk olursa hepten çıkamazsınız.
Ya aslında esimin Lükse düşkünlüğü yüzünden.Ben erkek olsam eşimi korurdum sonuna kadar benim eşim ve diğer annesine eşini ezdiren insanlar olamamış yeterince büyümeden evlenmisler

Gidip kimsenin sacmaligini dinlemek zorunda degilsiniz. Hayir buyukler falan diye saygi gosteriliyor insanin tepesine cikiyorlar. Kimse kizini fesat bi kadin kv si olsun canini siksin huzurunu bozsun diye buyutmuyor. Bu durumda cek restini esine sartlarini sun. Kabul ettirmeye calis. Yoksa boyle bir kv insanin omrunu genclini yer

Can'ım problem ne kv ne kayınpederde ayrı ev açamayacaksa evlenmeyecekti eşin bu eziyetleri sana çektirmeyecekti.Siz de birbirinize sımsıkı sarılıp aileleri takmayacaktınız.İş eşinde bitiyor malesef.Umarım düzelir

Bugün kalbimi çok kırdi.Ben bi saat ağladım hıçkıra hıçkıra şimdi yanında bile değilim diğer odadayim Gelmiyor bile

Arkadas bak kesinlikle esinde bitiyor bu is.
Eger esin dengeyi beceremiyorsa, seni onlara karsi koruyamiyorsa bu sekilde hayat cekilmez. Bosan bile derim haddim olmayarak. Cünkü ben de ayni seyleri yasadim ve cekilecek gibi dgeil oradan biliyorum.
Onlar tasindi, tasinmasalardi biz tasinacaktik. Cünkü huzur yoktu. Cok bunalmistik baskilarindan. Asla ama asla anlamayacaklar cünkü. Sizle ugrasacaklar.
Esini al karsina konus. Cocuk isini düsün. Belki esinin akli sonradan basina gelir. Ama biran önce gelmesi lazim bu sekilde olmasi zor. Seni cok iyi anliyorum.

Isin ilginç yanı kv eşin yanındayken aramış. Genelde yalnız yakalayıp sokarlar ki sonra eşine anlattığında inkar edebilmek için. Demekki oğullarının senin arkanda durmayacağını biliyorlarmış. Ki bu da demek oluyor ki eşin böyle davrandikca sen daha çok çekersin

Bugün kalbimi çok kırdi.Ben bi saat ağladım hıçkıra hıçkıra şimdi yanında bile değilim diğer odadayim Gelmiyor bile
Oralı olma boşver başka şeylerle ilgilen.Kendiliğinden gidersen taviz vermiş olursun boşver.

Çünkü buna benzer bişey önceden de oldu ve eşim beni yine korumamisti

Eşine neden ayrılmak istediğini söylüyorsun, garibin tek suçu anne-babasıyla eşinin arasında kalmak..

Kalbimi kirdilar diye senin ailenle gorusmuyor ve sen onun ailesi kalbini kirmasina ragmen hala gorusuyor musun ? Biraz da haketmissin cnm kusura bakma da Allah korusun esim benim ailemle gorusmese ortaligi ayaga kaldirirdim ve bende onun ailesiyle gorusmezdim oh ne ala memleket hem ailemle gorusme hem de senin ailenle gorusmem icin bana baski uygula iyiymis

Eşine neden ayrılmak istediğini söylüyorsun, garibin tek suçu anne-babasıyla eşinin arasında kalmak..
Hiç de öyle değil beni gram savunmadi ben eşimi seviyorum ne saygısızlığini gördünüz demedi ve şimdi ben burda dertli dertli oturuyorum o içerde oyun oynuyor

Esin senin ailenle görusmuyor, kvden de senden sabahtan aksama kadar onlarla birlikte olmani bekliyor bi de öyle mi ? Bu ne bencillik seni köle sanmislar iyice... esiniz de iki çift lafı edemiyor pes...altli üstlü oturduğunuz sürece çok sıkıntı

Hiç de öyle değil beni gram savunmadi ben eşimi seviyorum ne saygısızlığini gördünüz demedi ve şimdi ben burda dertli dertli oturuyorum o içerde oyun oynuyor
Erkekler duygusudur bazen.
Madem içinde eşine karşı öfke var seni savunmadı diye, git ve ona sebebini sor güzelce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…