O zaman yapacak birşey yok onlara mecbursunuz gibi görünüyor.Çocuk olursa hepten çıkamazsınız.Diger yorumlara da yazdım eşim burdan taşınmak istemiyor kiradan dolayı
Çocuk ile ilgili hastalığımin tedavisini görüyorum.Ben hastaligimdan dolayı çocuğun olmayacak diye son kez şansımi denemek adına o konuyu açmıştım artık iyiyim ve çocuk da istemiyorum.Kendisi zaten benim ailemle görusmuyor kalbimi kırdılar diye ben de görüşmek istemiyorum onun annesiyle vs ama bu sorun oluyorTaşınmak en mantıklısı eşiniz destek olmuyormuş.Kv ye kp E söylenecek söz yok.Problem denge kuramayan eşini saydırmayan kocadadır.Yani düzelmesi gereken kişi eştir.Haliyle Nasıl siz onları sevmiyorsanız onlarda sizi sevmiyordur.Bir de ev onlarınsa hem evimizde oturuyor hem de oğlumuzu göstermiyor diye düşünebilirler.En mantıklısı bir an önce taşınmak ordan.Yoksa hiç huzurunuz kalmayacak gibi görünüyor.
Ya aslında esimin Lükse düşkünlüğü yüzünden.Ben erkek olsam eşimi korurdum sonuna kadar benim eşim ve diğer annesine eşini ezdiren insanlar olamamış yeterince büyümeden evlenmislerO zaman yapacak birşey yok onlara mecbursunuz gibi görünüyor.Çocuk olursa hepten çıkamazsınız.
Can'ım problem ne kv ne kayınpederde ayrı ev açamayacaksa evlenmeyecekti eşin bu eziyetleri sana çektirmeyecekti.Siz de birbirinize sımsıkı sarılıp aileleri takmayacaktınız.İş eşinde bitiyor malesef.Umarım düzelirÇocuk ile ilgili hastalığımin tedavisini görüyorum.Ben hastaligimdan dolayı çocuğun olmayacak diye son kez şansımi denemek adına o konuyu açmıştım artık iyiyim ve çocuk da istemiyorum.Kendisi zaten benim ailemle görusmuyor kalbimi kırdılar diye ben de görüşmek istemiyorum onun annesiyle vs ama bu sorun oluyor
Bugün kalbimi çok kırdi.Ben bi saat ağladım hıçkıra hıçkıra şimdi yanında bile değilim diğer odadayim Gelmiyor bileCan'ım problem ne kv ne kayınpederde ayrı ev açamayacaksa evlenmeyecekti eşin bu eziyetleri sana çektirmeyecekti.Siz de birbirinize sımsıkı sarılıp aileleri takmayacaktınız.İş eşinde bitiyor malesef.Umarım düzelir
Ben de ayrılalım dedimSorun tamamen eşin.
Ayrıl.
Ömür geçmez.
Oralı olma boşver başka şeylerle ilgilen.Kendiliğinden gidersen taviz vermiş olursun boşver.Bugün kalbimi çok kırdi.Ben bi saat ağladım hıçkıra hıçkıra şimdi yanında bile değilim diğer odadayim Gelmiyor bile
Çünkü buna benzer bişey önceden de oldu ve eşim beni yine korumamistiIsin ilginç yanı kv eşin yanındayken aramış. Genelde yalnız yakalayıp sokarlar ki sonra eşine anlattığında inkar edebilmek için. Demekki oğullarının senin arkanda durmayacağını biliyorlarmış. Ki bu da demek oluyor ki eşin böyle davrandikca sen daha çok çekersin
Çocuk ile ilgili hastalığımin tedavisini görüyorum.Ben hastaligimdan dolayı çocuğun olmayacak diye son kez şansımi denemek adına o konuyu açmıştım artık iyiyim ve çocuk da istemiyorum.Kendisi zaten benim ailemle görusmuyor kalbimi kırdılar diye ben de görüşmek istemiyorum onun annesiyle vs ama bu sorun oluyor
Hiç de öyle değil beni gram savunmadi ben eşimi seviyorum ne saygısızlığini gördünüz demedi ve şimdi ben burda dertli dertli oturuyorum o içerde oyun oynuyorEşine neden ayrılmak istediğini söylüyorsun, garibin tek suçu anne-babasıyla eşinin arasında kalmak..
Erkekler duygusudur bazen.Hiç de öyle değil beni gram savunmadi ben eşimi seviyorum ne saygısızlığini gördünüz demedi ve şimdi ben burda dertli dertli oturuyorum o içerde oyun oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?