Hayır demedi bana da ağlama dedi durdu şimdi de oyun oynuyor.Bi de Ustune ben görüşmek istemiyorum diyince sorun oluyor.Peki eşin ne dedi bu laflar üzerine
Yani susup oturdunuz mu evde
Üst kata çıkıp sizin derdiniz ne şimdi burdaydık zaten demedi mi
Bi de konuşuyor ki saygısızsin da şu da bu da diye.Hasta olur çorba yaparım Allah rızası için.Ben demesem oğlu aramaz bile hasta olduğunu bile bilmez.Ama işte kötü olacaksın iyi olmak yaramıyorNeden sabahtan aksama kadar onlarla durman gerekiyor? Hastayim bu oglum bize köle aldi yaşasin zihniyetine
Sadece arkalarından sen haklısın diyor.Telefonu almasını geçtim insan sonradan bi tepki gösterirYine soyluyorum erkek de bitiyor is orda devreye girip telefonu alip siz ne diyorsunuz diye tepkisini gosterecekti boyle arka planda kaldiklari ve her kosulda aileyi savunduklari zaman istesenizde huzuru yakalayamazsiniz
Hanımefendi ben eşime gitme gelme demiyorum.Hatta ara sor annen hastaymış vs diyorum Bilip bilmeden konuşmayın.Ben saygısızlık etmedigim halde saygısızlık ediyo muamelesi görüyorum.Siz gitmiyorsanız gitmeyin eşinize neden engel oluyorsunuz?
Kv kp oğullarını görememekten şikayetçi sonuçta.
Neler yaşadınız bilmiyorum ama nefret etseniz de eşinizle ailesinin arasında kara kedi olmayın bırakın o görüşsün.
Ben ona da ayrı kızdım zaten pideyse pide git kendin yaptır diye.Eşin neden onlardan yemek isteyip siz kendi evinizde yiyin biz evimizde yiyelim dedi ki?
Değişik bi aile
Bildiğim kadarıyla konuşuyorum haliyle.Hanımefendi ben eşime gitme gelme demiyorum.Hatta ara sor annen hastaymış vs diyorum Bilip bilmeden konuşmayın.Ben saygısızlık etmedigim halde saygısızlık ediyo muamelesi görüyorum.
Hanımefendi ben oraya gittiğimde surat vs yapmıyorum ama ben oraya her gittiğimde sen annene yardıma gelmiyosun diyo başlıyor bana kp.Kv dersen benim açık olmama takmış durumda kapalı gelin istiyormuş.Esime başka eş düşünüyormuş ben her zaman bunları dinliyorum.Gitsin gelsin ben bişey demiyorum ben de gidip geliyorum ama o kendi evinin de işine yardım etmemi istiyor sürekli onunla yemek yiyelim istiyor ve bunlar olmazsa kıyamet kopar dedi bugün banaBildiğim kadarıyla konuşuyorum haliyle.
Gittiğinde surat yapıyorsanız adamın gidesi gelmiyordur.
Ayrıca burda yorumlara çıkışacağınıza iki dk yukarı çıkın bu sinirinizi orada kullanın.
Ah bi de öyle mı der de sen benim kizimsin der insan kızına böyle mı yapar Allah aşkına.Anama babama kadar laf ettiAh su kv kpler kendiminkilere sukrediyorum melekler valla
Ne gerek varmis hergun oraya gitmene ne oglan duskunuymus evlendirmeseymis kendide gelin olmamis mi ne bu cahillik ya esinde agzini acmiyosa rest cekvgit annenlere
Valla eşim konusunda da şüpheliyim ben buradan taşımamam eşim kirayi odeyemeyiz diyor tasinsak da yine gelir gelir durur ben de istemiyorum Saygısızlık yapmadigim halde neler neler duydum bi de oglumu uzme diyor tabi bizde kalp yok zatebCanim altli ustu oturmayin tasinin dip dibeyken olur tabi kimse anlasamiyo burdakileri okursan esinle ayrilma ayri eve cikalim uzaga de
Diger yorumlara da yazdım eşim burdan taşınmak istemiyor kiradan dolayıTaşınmak en mantıklısı eşiniz destek olmuyormuş.Kv ye kp E söylenecek söz yok.Problem denge kuramayan eşini saydırmayan kocadadır.Yani düzelmesi gereken kişi eştir.Haliyle Nasıl siz onları sevmiyorsanız onlarda sizi sevmiyordur.Bir de ev onlarınsa hem evimizde oturuyor hem de oğlumuzu göstermiyor diye düşünebilirler.En mantıklısı bir an önce taşınmak ordan.Yoksa hiç huzurunuz kalmayacak gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?