Kv ile kavga

Altlı üstlü oldgun icin hic ckmamak olmaz ama mesela gün belırleyn o gunlerde çıkın kocanın ailesi sonucta öle yada böle kabul etmelısın mecbren hıc görsmemek olmaz kim olsa zoruna gider braz empati kurmanı tavsıye ederm yuwanı bozma sdce oyunu kuralına göre oynıcan

Of nefret ediyorum böyle insanlardan . Evlendirmesin bunlar Kıymetli oğullarını . Yaşasınlar birlikte Ömür boyu. Hep aynı Şeyler .

cani benzer sorunlar bendedde var amacim kavga etmek degil ama su hamilelik günlerimde en cok beni esimin ailesi üzüyor ve esimin düsüncesizligi... ne beni savunabiliyor ne onlardan koruyamiyor.. gercekten ayni sekilde bende kendimi yorgun ve bitmis hisssediyorum... bosanma ilkkez hamile olmama ragmen benimde aklimdan geciyor, biktim ailesi yüzünden karsi karsiya gelmekten ... offffffffffff allahim yardim et

Tavirlarin ve anlatis tarzindan ben de kp yi hakli buluyorum. Adam hakli.

Altlı üstlü oturuyosunuz ,bir de onlardan kendi evinize döndüğünüzde telefonla arıyorlar sizin eve kamera yerleştirsinler barı , 24 saat rahatça izlerler. Bence evi başka yere taşıyın, başka bir sebep yoksa boşanmayi bir daha gözden geçirin derim. Ama napin edin uzaklaşın bu kadından. Su kk yüzünden kayinvalidelere düşman oldum, birgün kayınvalidem olursa melek bile olsa şeytan sanicam. Kaynanayi napmali

doğru, cocuk onların cocugu sen neden gostermıyrsun kı ogullarını? gırme aralarına bırak gıtsın otursun sana ne oluyor sen gıtmek zorunda degılsın basında mı beklıycen adamın

konularınızı okudum cok uzuldm ya çok gencsınız daha benden küçük bir öneri çocuk fikrine sakın sıcak bakmayın hersey duzelır dıye belkı duzelır ama yuzde 5 ihtimal hayatınızı riske atmayın o kayınvalıde ve kp ile çok zor cocuk olunca tam hanımağa kesılır başına önceliğiniz okulunuz olsun birde sorum var eşiniz ne oyunu oynuyor cok merak ettım?

Onlar icin Neden yuvani yikiyorsun tasinma ihtimaliniz varmi esinizin sizin arkanizda durmasi lazim

Canım kıyamam sana üzülme hadlerini bildir cekinme. Senide bi anne dünyaya getirdi cok konusmasin o kv. Böyle durumlar bi cinnete bakar tecrubeyle sabit :) Esinide birak git olay sicagi sicaginayken emin ol burnu cok guzel sürçer.. evliligini yedirme boyle insanlara

Ayni binada oturmayi kabul ederek bidefa bile bile ladessiniz.
Öyle cekim kapimi yabanci gibi malesef öyle olmuyo o isler.
Surekli gozleri onunde olunuca muhakak elestirecek cok fazla sey bulurlar.

İyi de esim benim ailemle zaten görusmuyor kalbimi kırdılar diye annesigil benim kalbimi daha çok kırdı sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım bile agliycam diye

Eşim çeşit çeşit oyun oynar çocuk zaten istemiyoruz sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ağlamaktan çok kötüyüm istemiyorum artık böyle bi ailede olmayı

Eşim beni korusa bu duruma gelmezdik ki zaten görüşme de demiyor sabaha kadar ağladım onlara büyük ahim var benim yuvamı bozdular ya inşallah ikinci bi oğulları daha var ona aldıkları gelin bunlara hiç gün yüzü gostermez

canim allah kolaylik versin esine boşanalim deyince ne tepki verdi sana merak ettim bi de suan oyun oynuyo yazmissin cok saskinim
Evet oyun oynadı oynadı geldi yanıma üzüldü filan ama bu çözüm değil çözüm bulmaya yardım etmiyorsa yolu açık olsun

Ay hakikaten kendimi gördüm snde.. Ayni benimkininde var erkek kardeşi en son evli bi kariyla takılıyordu.. İlahi adalet demiştim içimden.... Esin seni korumaz hayatım koruyacak adam basta o eve getirmezdi zati ana kuzulari onlar dizlerinin dibinden ayrilmiyorlar.. O yüzden güçlü olcan dik durcan kocana melek goruncen alttan lafini sokcan snde... Başka turlu olmuyor inan...

Ben hepsine elimden gelen iyiliği yaptım guleryuzumu gösterdim ama dün ne paragozlugum kaldı ne eşimi mutsuz ettiğim.Halbuki evimin yarı odası döşenmiş yarı odası boş bu nasıl paragozluk oluyosa

bende öldüm bittim bu olayı anlamıyorum.
Gözümüzün önünde olun. Hep birlikte olalım. Koloni halinde yiyip içelim.
Gelin kısmı sürekli kv ile mi oturur? Bu neyin mantığı... aklım almıyor.

''Evli evine köylü köyüne'' denmiyor hiçbir zaman. herkes bi noktada kendi başının çaresine baksın arkadaşım.
Neden yani bu dayatmalar evli çiftlere yapışmalar.
Onlar hiç genç olmamış mı?
hiçbir anne demez mi ki; ''evinize yurdunuza gidin, baş başa olun. Birlikte pişirip yiyin.. bugünlerin tadını çıkarın''

Bende bir erkek annesiyim, valla düzen böyleyse bende bazen kendimden korkuyorum

bu kadar kontrol altında tutacaksanız, evlendirmeyin bırakın bari bekarlığın tadını çıkarsınlar.

Ben hepsine elimden gelen iyiliği yaptım guleryuzumu gösterdim ama dün ne paragozlugum kaldı ne eşimi mutsuz ettiğim.Halbuki evimin yarı odası döşenmiş yarı odası boş bu nasıl paragozluk oluyosa

Ahada fırsat sna sok lafı ya millet nasıl evlere gelin gidiyor ben su iki çul caputa kaldım siz paragöz gormemisiniz deyiver...
Bak benim ki geldi demin beni kontrole iyi misin canın bişi istiyomu yapılacak isin varmı diye... Soylesene bi kaç gün evvel hasta halinle serum yedin geldin zorla kokmuştur diye verdiği bi tas yemeğe bugün yemek yapmam o zaman diyince taşıma suyla değirmen dönmez diyen biri ne kadar iyilik düşünür.... Ben mi fesatim acaba yanılmıyorum demi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…