Kv ile kavga

Bunu okuyunca aynı bu yazılanları yaşadığım aklıma geldi. Kaynana bana da beddua etmişti senin de erkek kardeşin var sen de görürsün sen de anne olucan anlarsın gibi eşim benimle evlendiginden beri eşim oraya hiç tek başına gidemiyomus benden dolayı işe giderken bir kaç saat erken ona ya da ablasına uğraması lazımmış işten erken çıktığı hafta kendi evine eşinin yanına gelmeden sevdiği yemeği yaptı diye oraya gitmesi lazımmış ya orda yiyicek ya da yemeği eve getiricek yemek bahane. Ben de o zaman açtım ağzımı biz yeni evliyken senin oğlun bunu yapmaz ayrıca ben de göndermem benim evimde de yemekler pişiyor gibi şeyler demiştim daha bir çok şey dedim kaynana sonunda pes etti tamam kızım tamam bişey demiyorum bilmem ne bunu her kaynana yapıyo mu ya dünyanın lafını sıralıyolar sonra ya şaka yaptım deniyo ya da siz iyi olun yeter deniyo

ayrılalım deyince eşin kabul etti mi?

Ya gerçekten çok sinirleniyorum yukardan hala sesleri geliyor Eşim de ayrı cins bi beni savunmadi yani.Cok kırgınım boşanmak istiyorum

Erkekler duygusudur bazen.
Madem içinde eşine karşı öfke var seni savunmadı diye, git ve ona sebebini sor güzelce..[/QUOTE/] sordum ancak eşim genelde gözlerini kapatiyo ve cevap vermiyor ne zaman tartissak

Altlı ustlu oturmasak da bu kadın benim herşeyime karışır

Evet bunu her kaynana yapıyor malesef. Ya doğrudan yada dolaylı olarak, laf sokarak yapıyor.
Çok iyi etmişsin, lafını esirgememişsin. Ohhh ağzına sağlık

Hyr ama çok da önemli değil benim burda moralim bozukken destek olmuyor.Benu savunmuyor.
o zaman ciddi konuşma ve karar alma zamanı gelmiş. kocan seni ciddiye almıyor. seni ciddiye almasını sağlamalısın.

Nasıl başladıysa öyle gider. Ya ayrılın ya takmamaya çalışın. Yoksa zamanla sinir hastası olursunuz.

Ben ikisini de görmek dahi istemiyorum
Aynen bende gormek istemiyorum ama gelmeyinde diyemiyorum benim bide görümcem var o daha fena çok kıskanç hep kavga çıkarmaya çalışıyor düzelirmi diyorum ama daha kötü oluyor fazla yüz vermemek gerekir akrabalari beni çok severler ama onlarada beni kötülüyorlar en cokta akrabalarindan utaniyorum çünkü ben asla dedikodu yapip onları kotulemem o yüzden akrabalari beni kotu gelin olarak taniyacaklar diyede korkuyorum

Vah kaderdaslarim... Aaah ah keşke mümkün olsa da tasinabilsek sizi o kadar iyi anlıyorum ki altlı üstlü oturanlar... Bnde kaç gündür ağlıyorum lafı soktular devam ediyorlar hayatlarına sorsan iyiliğini düşünürler... Aaah ah.... Bende şimdiye kadar hep sustum cevap vermedim eve gittim ağladım ağladım genede surat yapmadım sonuç ne oldu gene ezilen ben oldum ama son damla bardağı taşırdı napiyorum bnde aramiyorum sormuyorum yüz vermiyorum artik... En buyuk korkum cocuguma karışmaları ama karistirtmammm... Bana hamile halimle laf soktularya.... İnşallah esinle aran düzelir araya ucuncu kişiler girdimi olan ciftlere oluyor bosversene bsanip onlarimi sevidircen kocanla iyi geçin inadına sn görüşme kocan gorussun naparsa yapsın ailesi sonuçta ama snn hic bir kan bağın yok sal gitsin.....

Yanlis anlamada erkek adam esek gibi calisip oduycek kirayi veren nasil veriyo bizde dokuz yuz veriyoruz suna anamdan ayrilamiyorum desin o zaman rest cek annenlere git

Ailenden birini ara,anne olur baba olur fark etmez
Esine telefon edip poweri bizden uzak tutuyorsun,sen de uzaksin,her gun geleceksin gun boyu bizde oturacaksin yoksa karismam diye bagirip cagirsin
Sen de oturup oyun oyna
Hatta bonus olarak iyi geceler canim de yat uyu

Evet bunu her kaynana yapıyor malesef. Ya doğrudan yada dolaylı olarak, laf sokarak yapıyor.
Çok iyi etmişsin, lafını esirgememişsin. Ohhh ağzına sağlık
Valla durmadan konuştu konustu oğlunun da Kızının da kendisininde hatalarını kabul etmiyo beni de saf gördü ýükledikce yükledi herseyi bana en sonunda hiç bir şeyden haberi bile olmayan kardeşime gelince laf delirdim. 2 senedir eşimle kavgalarimiz da sebep ailesi oldu öyle damarima basiyodu ki eşim ben de allah büyük senin ailende Çekicek diyorum diye deliriyodu onun ailesine beddua ediyorum diye o da bana ediyordu ama annesinin bana beddua ettiğinden haberi yoktu evlendigimde ilk aylarda falan olmuştu kaynanayla bu konuşma üstünden 2 sene gecti daha yeni söyledim o ailen uğruna seni seven karına beddua ediyosun ya yazıklar olsun dedim söyledim o günü anlattım şimdi aynı şeyi ben söylüyorum annenin 1 kız torunu var bir tane de yolda siz de görürsünüz allah büyük dedim sustu

canim allah kolaylik versin esine boşanalim deyince ne tepki verdi sana merak ettim bi de suan oyun oynuyo yazmissin cok saskinim

Ya gerçekten çok sinirleniyorum yukardan hala sesleri geliyor Eşim de ayrı cins bi beni savunmadi yani.Cok kırgınım boşanmak istiyorum
Eşim de beni hiç savunmuyor ama onları bana karşı çok güzel savunabiliyor çoğu şey de haksız olmalarına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…