Kv ile oturup kocasıyla hiçbir şekilde baş başa kalamayan zaman geciremeyen

KV ile kp evi sonuçta siz misafir sayilirsiniz yani misafirlik de uzun olunca hoş olmuyor onlar da sizden şikayetçidir belki de. Ayrı bir eve yani kiraya bile çıkacak durumumuz yokken neden evlendiniz ki?

Hangi çağda yaşıyoruz ya? Ben birlikte oturağım desem babamgil saçımdan çeker eve bağlardı sanırım. Kaldı ki çok anlayışlı bir ailem vardır. Size yönelik değil ama burada çok sessiz kadın var. Anlamıyorum. Kaynanalık yapamaz kimse bana. Yırtarım valla, saçlarını başlarını yolarım. Burda bazı konuları, yorumları okurken bile kalp atışım hızlanıyor. Bunları bana diyecek gücü bile bulamazlar. Alemin tek uyanıkları onlar sanırım. Hele bu maaşını bana vereceğin diyen kaynana varmış, alıntılayamadım ama oğlunu al bir tarafına ... der, gerisini düşünemiyorum. Demeye cesaret edemezler de hadi beşer şaştı dedi diyelim o lafı ona yediririm yani.

Eşin de birazcık ana kuzusu olmasın. Alsın maaşını, ayrı eve çıksın. Yeni aldıkları eve çıkın. Çıkartmıyorsa da sen ye iç kez. Kocanda görsün. Aynı evde yaşamak bile çok tuhaf, akıl almaz bir durum.

Size gelen akrabalarınız, anneniz, babanız nasıl rahat ediyor ki? Sizin eviniz bile değil. Annem benim evimde kendi evi gibi takılır. Sizin yaşantınızda bu imkansız. Yazık ya.

Neden Kv ile yasamayı kabul ettiniz ?
Beraber oturunca Malesef basbasa bşy pek olmaz. Tek odada olsa kendi eviniz olması guzel olurdu.
Ayrılma imkanınız yok mu yani ayrı ev ?
Eşinize bı durumdan sıkıldığınızı söyleyin
Ha bir de meden hemen bebek yani zâten böyle bir sorun varmış.

Baştan şartlar her ne olursa olsun kabul etmeyecektiniz. Şuanda yapabileceğiniz tek şey hamileliğinizi kullanıp ayrı oda ihtiyacı vs deyip eşinizi kandırıp ayrı eve çıkmak olur fakat eşiniz de memnun halinden. İşiniz zor.

Benim aklım fikrim bu aile ile oturma fikrini bi türlü almıyor nedense

Kaynanan melek bile olsa sen el kızısın sonuçta. Bi yerden sonra yaptığın bir şey illa onlara ya da sana batacak . İnsan yeri geliyor kendi anne babasına sinirleniyor. Ben daha gelinlere ve ailelerine kızıyorum bu konuda. Evlenme arkadaşım eşin baştan ailemle oturucaz diyorsa en baştan şart koş ayrı ev istiyorum yoksa bu iş ya biter ya da sen ayrı ev tutabilecek maddi güce gelene kadar beklersin de. Seni seven adam zaten bişeyler yapar. Yapmayan adam da ya seni sevmiyordur ya da burda bi arkadaşın da dediği gibi anasından göbek bağı kopamamış embriyo tiplerdir ki onlardan zaten be koca olur ne baba.

Ayrıca bir anne baba nasıl evladını bile bile ateşe atar anlamıyorum. Sen kaynanamla oturcam diyince aferim kızım mı dediler? Hadi senin gençliğine toyluğuna verelim peki o kadar tecrübe ile onlar?

Gelelim çocuk konusuna;
Kendinin bile benimseyemediğin ait olduğunu hissedemediğin bir ortamda çocukla nasıl yapacaksın? Maddi olarak anne babaya bağımlı olan bi adamı nasıl baba yapmaya cesaret ettin? Bi gün diyelim ki bi mağazaya girdin bişey beğendin alamamak seni üzmeyecek mi? İnan bugün bi arkadaşıma hediye bakmak için ünlü bi bebek mağazasına girdim fiyatları görünce şaşkına döndüm ayrıca hepsi öyle güzeldi ki hepsinden almak istedim.
Uzun lafın kısası sen o evde o çocuğu rahat büyütüp terbiye edebileceğini mi sanıyorsun? Kaynananın büyüttüğü aynı kocan gibi bir çocuk olacak erkek olursa da bi gün senin başın yandığı gibi gelininin de başı yanacak.

Önemli olan koca bulmak değil. Önemli olan ayakları üzerinde durabilen sorumluluk sahibi ,ailesinden bağımsızlığını ilan edebilmiş kişiliği ve karakteri oturmuş birey olabilmeyi başarmış bi adam bulabilmek. İşte bu adamlar koca ve baba olmayı hak ediyor. Geri kalanı evliliği evcilik sanıyor....

Olay eşinizden kaynaklanıyor. Onların aldığı evin borcu için mi çalışacak eşiniz? Madem öyle olacaktı evlenmeseydi. Kendi ailesini kuruyor artık bir de çocuğunuz olacakmış. Annesine babasına maddi durumu elverdiğince yardım edebilir ama kendi ailesine, çocuğuna da para ayırması lazım. Siz çalışmıyor musunuz?
Bence ne yapın edin kendi evinizi kurun. Kp ve eşiniz dükkanda çalışıyorlar sanırım. Babasıyla anlaşsın her ay belli bir miktar veya yüzde maaş alsın ona göre hesabını bilsin. Siz de çalışıyor olsaydınız rahat olurdunuz ama çocuktan sonra onun da masrafları yüklenince iyice bağlanıp kalırsınız o eve.

Mesela diger cocuklari torunlari gelecek 1 gun degil 2 gun degil benim suratim fena duser belli de ederim yani.Ne gerek var milletle kotu olmaya .Insallah konu sahibinin esi de insafa gelir kendi duzenlerini kurarlar .

Benimkide uc ay annemin evinde oturalim sonra cikariz dedi o oldu bir sene neyse bir sekilde idare ettik o bir senede(tabi buna idare etmek denirse) ben tepkimi gostermeseydim iki sene uc sene belki daha fazla olacakti ama yemedi kimse kusura bakmasin adi ustunde "ev"lenmek daha otesi yok

Valahi benim kaynanamda beraber oturalım dedi hatta eltim kayınvalidemle beraber oturuyor nişanlımın evi çok büyük konak tarzı bir ev ama ben asla kabul etmedim.Kutu gibi de olsa benim kendime ait evim olsun yeter bana

Abla bu ayni evde oturma olayi bile bile lades demek gibi oluyor. Eve yatili misafir gelse bile insan rahat edemiyor. Surekli kalabalik aile halinde yasamayi dusunmek istemiyorum.

yil olmus 2018 insanlar öz anne babasiyla yasayamiyor, kocası bile zaman zaman fazla geliyor, annesiyle yasayanlar neden evleniyor ki anlamiyorum, amac sadece sevişmekse herkes kendi evinde yasasin bikacgune bir gorusulur.

yil olmus 2018 insanlar öz anne babasiyla yasayamiyor, kocası bile zaman zaman fazla geliyor, annesiyle yasayanlar neden evleniyor ki anlamiyorum, amac sadece sevişmekse herkes kendi evinde yasasin bikacgune bir gorusulur.
sorma bacım

Abla bu ayni evde oturma olayi bile bile lades demek gibi oluyor. Eve yatili misafir gelse bile insan rahat edemiyor. Surekli kalabalik aile halinde yasamayi dusunmek istemiyorum.

Hele ki icinden geldigi gibi tartismani bile yapamazsin. Hemen karisirlar mudahale ederler. Tatsizliklari aileye telefonda bile anlatmak yanlis.

Aynı evde asla olmaz, gençlere söylüyoruz ama aşık oldukları için dinlemiyorlar, aşk nedir bilmiyoruz sanıyorlar, ben de aşık olup evlendim ama aynı evde yaşamaktan kaynaklanacak sorunlara kulak tıkayıp gözlerimi kapamadım, eşinin ailesi dünya iyisi olsa yeni evlisin gençsin, eşinle uzandığın yerden tv seyretmek, evde dilediğin gibi giyinip salınmak istiyorsun, evin ayrı olsa istediğin saatte uyur istediğin saatte kalkarsın, iş yapmak zorunda hissetmezsin, eve giren kazancın hesabı yalnızca senle eşin arasında olur, dilediğin gibi harcarsın kimseye de hesap vermek zorunda kalmazsın, başkasıyla yaşadığın eve benim evim diyemiyorsun, bir düzene gidiyorsun çünkü, evin asıl hanımı kimse onun düzen kuralları geçerli olur, mutfakta bile 2 kadın olmuyor ne yazık ki sen salçayı bir kaşık koyarsın kayınvaliden 2 kaşık koy der, ben yeri geliyor annemle bile zıtlaşıyorum, o diyor soğanı az ben diyorum soğanı kafi.

Kayınvalidemi pek andım onunla yemek anımız var :)) başka şehirde yaşıyorlar, 2-3 yıllık evliydik ziyaretlerine gittik, taze fasulye yapacakmış, eşim annesine Mune yapsın dedi, neyse ben yaptım, sofraya oturduk kayınvalidem herkese taze fasulye koyarken eşimi pas geçti, eşim anne bana niye koymadın deyince sen sevmiyorsun ki dedi, eşim de fasulyeyi seviyorum ama sen kılçıklarını almadığın için yemiyordum dedi, kayınvalidem kırılmıştır mutlaka, aynı evde yaşıyor olsaydık fasulyenin kılçığı, yemeğin soğanı derken sorunlar olacaktı, kavga dövüş ev ayıracaktık, ne gerek var, herkes baştan evini barkını düzenini bilsin.

he canım mecbur kaldın kadın üzülmesin diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…