Kv ile oturup kocasıyla hiçbir şekilde baş başa kalamayan zaman geciremeyen

Haklisin ablacim, sonuna kadar katiliyorum. Bizim de taze fasulye animiz var, o da ben sarimsak da koyuyorum, kayinvalidem koymuyormuş. İlla koyma demişti ayni evde olsan dedigin gibi her gun her seyde ikilem yaşarsin. Daha bu sadece yemek boyutu, temizligi, gezmesi, eve gelen misafiri, alisverisi, utusu, camasiri, bulasigi, çocuk yetistirmesi... Yani bunlari dusunup hesap etmek zor degil bence.

yaklaşık 10 yıl kv ile aynı evde (benim evimde) yaşadık, daha 3 veya 4 ayda birgün eşimi duvara doğru sıkıştırıp ''söyle bakalım karını mı daha cok sevıyorsun benı mı ?'' demişti

şok olmuştum, ilk enkazımdı, sonu henüz olmadı
ama aynı ev işi iş değil arkadaşlar, kendi eşimden soğumuştum evlerden uzak

Bunların olacağını öngöremediniz mi?
Ne bekliyordunuz her ay en 2 hafta evi size bırakıp seyahate çıkacaklarını mı?

Çocuk yapabilmişsiniz işte buna şükredin..

Çocuk yapana kadar biraz eşinizle gezmeye çalışsaydınız da gidişata baksaydınız..
Biz neyi düzeltebiliriz artık? Eşinizle konuşun bence..

Eşiniz ağzını açıp babasından maaş isteyemiyor yani?

Madem beraber çalışıyorlar ev borcunu neden eşiniz ödüyor? Geliri varsa kp ödesin. Ya da dönüşümlü ödesinler..

Eşiniz diyecek ki "baba ben artık ev bark sahibiyim. Giderlerimiz var. X ile gezmek istiyoruz. Bebek için alışveriş yapacağız. Bütün bunlar parasız olmuyor. Bana çok yüklenme" Budur..

böyle bi şeyin teklif edilmesi bile abesken kabul edilmesi tamamen saçmalık.
aynı evde yaşadıktan sonra nasıl baş başa kalabilirsiniz ki? bu mantığı kuramadınız mı? bi de ev alınmış, onun borcu ödeniyormuş. başkasını ev sahibi yapmak için değer mi bu eziyete? ayırabiliyorsanız ayırın, ayıramıyorsanız beklentiyi kesin. adamlar senede bir tatile vs gidiyolarsa o zamanlar baş başa kalırsınız işte.

En iyisini yapmışsınız tv var odan büyük yine iyisin diye düşünmüyorum.kv size neden takıları vermedi gerçi bize de vermediler de ama bizim ev kira değil eşimin babasından kalma evinde oturuyoruz ama düğünde takılan altın para benim de içime oturmadı değil hani

Durumum yok hiç birşey yapamadım size ama takıları vereyim dedi. Düğün bitti bi baktım takı falan yok. Üstüne bir de eşime kredi çektirip düğün masraflarını ondan karşılamış bilezikleri verdim de kapattık. Diğer eşyaları da kredi kartıyla aldı eşim borcunu ödüyoruz .
Benimkileri ailem almıştı sağolsun bi onları ödemedik

Erkek Erkek anneleri hep mi aynı olur

Çok zor olacağını tahmin etmek gerekirdi tut ki etrafında hiç mi yok bir örnek.Daha kocanla adam akıllı seks yapmamışsın hemen Çocuk yapmışsın evin yok bence bana sorarsan düzenin bile yok.Acelen neydi ki ?

Birlikte oturunca böyle sorunlar oluyor. Bir göz odan olsun ama ayrı olsun. Ben yazın kv evine gidiyorum yatak odamızla bitişik banyo var kv benden iş beklemez yine de rahat olmuyorum. Kendi evimi özlüyorum
Esinizle konuşun birlikte alışverişe dolaşmaya çıkmaya ikna edin. Diğer türlü çok bunaltıcı

Bu yaz eşimle kaynananım, kayınpederimin yanına gittim. Şeker gibi insanlar. Hediyelere, övgülere boğdular beni. Allah onlardan razı olsun. 4 gün kaldık altı üstü. Ama ne kadar iyi de olsalar evim evim diye yandım tutuştum. Ayrı düzen olmayan bir yere gitmeyi nasıl kabul ediyorsunuz? Hadi kabul ettiniz bir kere, ya bu düzen böyle devam edecek ya da eşinizi bir şekilde ikna edip ayrı eve çıkacaksınız. Eşinizle başbaşa vakit geçirmemeniz de eşinizin kabahati. Ayrı odanız TV niz var. Romantik bitir film takıp başbaşa seyredin. Dışarı yemeğe gidin, yürüyüşe gidin. Adam akıllı düzen tutturmadan 2. Çocuk da yapmayın.

Peki neden ayni ev? Evlenirken gözünüzmü kör oluyor ben anlamıyorum ki, aklı basında olan herhangi bir insan neden eşinin ailesiyle yaşamayı kabul eder? Bak ben sana normal ailelerin yaşamını anlatıyım.

Yemek yendikten sonra tv karşısında sarilarak oturulur film izlenir.. yorgun değillerse yürüyüşe çıkılır, gece istediğin saatte birlikte olursun ay kayınpederim duycak derdi tasası olmaz. Canın istediğinde gider öper sarılırsın yer farketmeksizin. Oturur karşılıklı dedikodu yapariz kahkaha atariz, oyun oynarız. Özellikle mutfakta birlikte yemek yapmak kadar eğlenceli bisey yok.. Daha neler neler anlatamıyorum sen anla.... ben bunları yapamadığım evliliği napiyim? (hastalik harici) büyüklerle ayni evde yaşayan insanları hizmetçi olarak görüyorum kusura bakmayın. Eşini ikna edip ayrı eve çıkarsanız ne demek istediğimi anlarsın

onların evi.. yani hadi siz bi komsuya gidinde biz rahat edelim de diyemezsinz.. yani oğlum yada gelinm bana öyle bşy dese bn evimdeyim derdim rahat edeceksen evine çık ..
eşinzle konusun evinizi ayırın..

Ben böyle olacağını hiç düşünmemiştim gitsinler demiyorum zaten ama biz de hiç esimle disariya cikmiyoruz onların evinin borcunu ödüyorlar birlikte calisiyolar eşim ve kp
Zor bir durum olan olmus . Keske bastan kabul etmedeydiniz.isler bu hadde gelmis , hele de hamileyken yapacak birsey yok . Mesela simdilik sizi en cok bunaltan disari cikmaksa demleyin bi cay kahve doldurun termosa ( herhalde onlara birsey dmeezler) bir iki meyve bi iki kraker gidin parka bahceye. Ayreten bazen yuruyuse cikin . Dogum yapacakskniz bol bol yurumek dogumu kolaylastirir. Esiniz eger sakin size iyi davranan biriyse guzellikle durumu anlatin . Deyin ki " canim hamileyim yuruyus yapalim canim sıkılıyor, hormonlar beni bunaltti " gibi gibi bu sureci atlatmaya kalkin . Bebek dogduktan sonra bi bakarsinz tekrar

Bebege ayri bi oda yapma bahanesiyle ayri eve cikin derim. Zira oyle hayat gecmez.

Kayınvalidemlerle aynı apartmandayız ilk zamanlar beraber yer içerdik. Aramız iyi şükür sıkıntı yok ama her gün beraber olunca tatsızlıklar çıkardı illa ki. Sonra ben yavaş yavaş eşimi huylandırmadan, kayınvalidemi kırmadan aramızı bozmadan yememizi içmemizi ayırdım. Şimdi arada bi yemeğe gideriz yemekten sonra eve gelince eşim evim güzel evim der. Ne varsa insanın kendi evinde beraber otursaydık olmazmış der. Ama ilk zamanlar kendi evimizde yemek yediğimizde ki ayda yılda bir olurdu huzursuz olurdu bu adam. Şimdi tadını aldı tabi, ben diyorum annenlere gidelim bu akşam diye.

Valla yatak odasihda
Valla yatak odasında rahatsan bu durumda buna şükür et benim kuzenimde birlik ve kaynanası yatak odasının kapısını dinliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…