Siz galiba insanlarla ilgili hiç hayal kırıklığına uğramamışsınız. Ben üniversite mezunuyum diye belirttim çünkü şuan ekonomik özgürlüğü olan ve haklarımı az çok savunabilecek erişkinlşkteyim bu sadece benim bazı yönlerde kendime güvenim olmasını sağlıyor fakat insani duygularımı, insanlara olan inancımı, iyi niyetimi etkilemiyor. Siz istediğiniz kadar gözü açık olun iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. Bunun ünv okumakla alakası yok. Siz hala evlenebilmek adına geniş aile yaşantısını kabul etmekten bahsediyorsunuz, evlenmeye çok meraklı olmadım hiçbir zaman dediğim gibi sevgi ve insanlara olan güven, yalan söylemeyen kandırmayan biri olunca kimsenin size yalan söylediğini anlayamıyorsunuz ya da güvendiğiniz insanların size yalan söylediğini anlamıyorsunuz.
Evet amacımız sadece "evlenebilmek" ti zaten, gerçekten böyle sanıyorsanız benim anlattıklarımın, vurgulamaya çalıştıklarımın hiçbir anlamı yok zaten. Tutturmuşunuz bi kendin ettin şarkısı gidiyorsunuz. Bazı kv ler tam bir günahkardır maalesef bunu bizim ilan etmemize hiç gerek yok. Zamanında çektiklerini gelinine oğluna çektirmeye çalışan günahkarlar.