Kv ile oturup kocasıyla hiçbir şekilde baş başa kalamayan zaman geciremeyen

Siz galiba insanlarla ilgili hiç hayal kırıklığına uğramamışsınız. Ben üniversite mezunuyum diye belirttim çünkü şuan ekonomik özgürlüğü olan ve haklarımı az çok savunabilecek erişkinlşkteyim bu sadece benim bazı yönlerde kendime güvenim olmasını sağlıyor fakat insani duygularımı, insanlara olan inancımı, iyi niyetimi etkilemiyor. Siz istediğiniz kadar gözü açık olun iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz. Bunun ünv okumakla alakası yok. Siz hala evlenebilmek adına geniş aile yaşantısını kabul etmekten bahsediyorsunuz, evlenmeye çok meraklı olmadım hiçbir zaman dediğim gibi sevgi ve insanlara olan güven, yalan söylemeyen kandırmayan biri olunca kimsenin size yalan söylediğini anlayamıyorsunuz ya da güvendiğiniz insanların size yalan söylediğini anlamıyorsunuz.

Evet amacımız sadece "evlenebilmek" ti zaten, gerçekten böyle sanıyorsanız benim anlattıklarımın, vurgulamaya çalıştıklarımın hiçbir anlamı yok zaten. Tutturmuşunuz bi kendin ettin şarkısı gidiyorsunuz. Bazı kv ler tam bir günahkardır maalesef bunu bizim ilan etmemize hiç gerek yok. Zamanında çektiklerini gelinine oğluna çektirmeye çalışan günahkarlar.
Kayınvalide isterse melek olsun, dünyanın en iyisi olsun, eş ailesi ile oturmaya ikna olabilmenin hiçbir mantıklı sebebi yok. İyi niyet vs değil olay, kendi annem babamla da oturmam evliyken. Bunun iyi sonuçlanabileceğini düşünmek çok farklı bir hayal dünyası gerektiriyor bence.

ilk evliliğimden olan oğlum burada okula gidiyor. bi de bebeğim var. benim okulum da burada.
bana yalvaran birini kıramadım. gerçek sebebi bu aslında. çünkü her ne kadar anlaşamadığımız şeyler olsa da yemek yapar çay koyar hizmet eder. ilk evliliğimden olan oğluma da iyi davranır harçlık verir. daha dün ellerim çatlıyor diye gitti bana zeytinyağlı sabun aldı.
evden gitsem de gitmesem de eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. benim asıl bunu kabullenmem lazım. çünkü benimle başbaşa kalmak istemeyen eşim. yoksa kaynanamın oğluna baskısı yok denecek kadar az. kocası yanında olmadığından bizimle vakit geçirmek istediğini belli ediyor. eşim de zaten benimle başbaşa kalmak istemediği için işine geliyor.
insanın kalbine zorla aşk koyamam ya.
Tabi ki koyamazsiniz.Dediginiz gibi mecburiyetlerinizinde varmis.Bir an once ferahlarsiniz insallah Allah yardimciniz olsun.

Ben çok üzülüyorum ya. Maddi olarak zor durumda olduğunuz için mi seçtiniz? Umarım toparlayıp çıkarsınız evinize.

Siz neden kayınvalide ile uyudunuz çok ilginç zorunda zoru varmış demekki
Bizim oda soguk oldugu icin yenidogan kizimi salonda uyutuyordum. Kendim de koltukta yatiyordum.Koltugun birinde ben, digerinde kv. En son esimle konustum, anneni odasina gonder sen gel dedim ))) Ama malesef cok gec dedim. Odasina gitmiyordu, uzun suren kavgadan sonra gondere bildik )))

Yeni evli ve hamilesiniz . Burada eşiniz devreye girecek. Beraber sinemaya , yemeğe , cafe ye gidip iki kahve iceceksiniz.

Yürüyüşlere çıkın. Eşinizi uyandırın biraz.

Evde çocuk oluncada basbasa kalınmıyor. Önemli olan bazı alanları değerlendirmek.

Onlar rahatsiniz diyor , peki ya eşiniz ne diyor bu önemli ?.

Eşiniz başbaşa kalamadığınızdan dolayı duyduğunuz üzüntüyü biliyor mu? Açık açık konuşun ne var sanki bir sinema yapsanız hadi 100 tl gitsin o da sizin keyfinize gitsin ne olacak sanki

Ara sira guzel bir otele gotursun esiniz , ayip bisey degil evlisiniz

Kayinvalidem cok iyi bir insandir. Evinde kendimi evimdeki gibi hissederim ama yilda 21gun gorusuyoruz kendisiyle. Fazlasi enseye saplak olmamiz icin yeterli. Kendi anne babami da 21 gun goruyorum ama evdeki huzurdan hic bisey onemli degil bence

Kayinvalidem cok iyi bir insandir. Evinde kendimi evimdeki gibi hissederim ama yilda 21gun gorusuyoruz kendisiyle. Fazlasi enseye saplak olmamiz icin yeterli. Kendi anne babami da 21 gun goruyorum ama evdeki huzurdan hic bisey onemli degil bence.

Bundan sonra çocuk için çabalıyacaksın kaynana 2 planda kalır birde azar işitirsin çocuğa bakmıyorsun diye
Kaynana terbiye verir
İşlerin çok karışık olacak yerinde olmak istemezdim, berbat bir hayat, eşinin hayatıda keyfinde olur anası yanında, babası yanında oh ne ala işi kebap olan hep
Geline oluyor bu sefer kurban sensin

10 aylik evliyiz kv kp ile birlikte yaşıyoruz eşimle hiç bas başa kalamıyoruz 10 aydır 1 defa bile baş başa güzel bir yemek yemedik dışarıya çıkmıyoruz sürekli evdeyiz eşimle birlikte yapabildiğimiz hiçbir şey yok tek yaşantımız 4 duvar yatak odamız,odamız büyük banyomuz televizyonumuz var diye surekli rahatsiniz herseyiniz var diyip duruyolar ve ben çok sıkıldım artık birde hamilelik psikolojisi hic mutlu olamıyorum.

Canım 5 aydır aile ile yaşıyoruz bebeğimiz olduğu için ve çalıştığım için ailem geldi.. biz de hiçbir şey yapamıyoruz artık. Ama sorun tamamen eşimde. Bir kere olsun hadi bir şey yapalım demiyor. Ben söylediğimde bebek var nasıl yapacağız diyor. 10 saat gitmeyeceğiz 1-2 saat gidip geleceğiz diyorum tamam bakarız diyor. Bir kere kahvaltıya gittik kapıdan çıkarken saçmasapan bir konudan tartışma çıkardı ağlaya ağlaya bir hal oldum. Sırası mıydı şimdi ddim ama anlayan kim.. millete anlatsan kadınlar bebeğe düşüyor erkeği öteliyor erkekler eşlerinden uzaklaşıyor 1 yaşına kadar böyle diyor. Saçmalık çünkü eşimi hiç ötelemedim aksine hep ben uğraştım bi şeyler yapmak için. Bazen olmayınca olmuyor.. şu iş tek kişilik olsa çok mutlu olacağım .... o mutsuz olacak.. ama maalesef ben de onun mutsuzluğunu çekmek zorundayım!!!

Eğer UYUMLU biriyse al eşini çık .. bi şeyler yap onu alıştır.. milletin ne dediğine bakma.

Iyi tarafindan bakin madem.cocugu birakir disari cikarsiniz esinizle.calismiyorsaniz ise girin hazir yemek temizlik evde.disari cikmamaniz esinizin ve sizin sucunuz cikiverin bunun kv kp alakasi yok

ilk evliliğimden olan oğlum burada okula gidiyor. bi de bebeğim var. benim okulum da burada.
bana yalvaran birini kıramadım. gerçek sebebi bu aslında. çünkü her ne kadar anlaşamadığımız şeyler olsa da yemek yapar çay koyar hizmet eder. ilk evliliğimden olan oğluma da iyi davranır harçlık verir. daha dün ellerim çatlıyor diye gitti bana zeytinyağlı sabun aldı.
evden gitsem de gitmesem de eşimin beni sevmediğini düşünüyorum. benim asıl bunu kabullenmem lazım. çünkü benimle başbaşa kalmak istemeyen eşim. yoksa kaynanamın oğluna baskısı yok denecek kadar az. kocası yanında olmadığından bizimle vakit geçirmek istediğini belli ediyor. eşim de zaten benimle başbaşa kalmak istemediği için işine geliyor.
insanın kalbine zorla aşk koyamam ya.
ilk oğlunuz niye sizinle kalmıyor?

10 aylik evliyiz kv kp ile birlikte yaşıyoruz eşimle hiç bas başa kalamıyoruz 10 aydır 1 defa bile baş başa güzel bir yemek yemedik dışarıya çıkmıyoruz sürekli evdeyiz eşimle birlikte yapabildiğimiz hiçbir şey yok tek yaşantımız 4 duvar yatak odamız,odamız büyük banyomuz televizyonumuz var diye surekli rahatsiniz herseyiniz var diyip duruyolar ve ben çok sıkıldım artık birde hamilelik psikolojisi hic mutlu olamıyorum.
Bunu bastan düşünüp daha ayrı eve bile çıkacak kadar olgunlaşmamış bir adamcikla evlenmeyecektin. Susup oturmak dışında bir çaren de yok.

Ben esimle konusurken bi kere agzimi yoklamisti beraber oturur muyuz diye? Telefonu kapat beni de bidaha arama dedim.:işsiz: bikac gun aradi mesaj atti sadece fikrini merak ettim diye. Ne actim ne cevap yazdim.Sonra baristik tabi ama bu konu asla acilmadi ki eminim kayinvlidem isterdi birlikte oturmayi .3 eltimde oturmus bir sure.Esimi cook severek evlendim ama nikah kiyildiktan snra bile ayrilirdim.Herseyden once kendimi taniyorum kimse icin hayatimi gunlerimi cekilmez hale getiremem.Keske kabul etmeseydiniz birakirsa da biraksaydi sanki koca mi yok?
tam benim kafadansin netsin sınırların belli kendini taniyorsun benimde boyle konularda en cok anlamadigim bu koca iki insan kendi evini kuramazken ana babanin gozetimi altinda olmak ne biliyim cok garip evimde istedigimi giyerim kavgamida ederim severimde ne istersem bana ait ama başkasının evinde dedigin gibi asla olmaz

Onu bilmiyordum bunu bilmiyordum şunu tahmin edemiyorum... Salıdan sonra nasıl Çarşamba geliyorsa kaynana yanına oturunca sonuç bu arkadaşlar. Bunun nesi sürpriz oluyor size? Ev alınacağı için durum böyle olacaksa ev alınınca evleniverin, kaçan şey ne tam olarak?

Back
X