Kv ilk çocuklarınıza bakarım demişti.

Kadına 3 sene baktirmis, bir de sizlaniyor.. te Allahim ya :)

Eltinize yılan filan diyorsunuz ama ben ikiniz arasında tek bir fark göremedim. İnsan kullanmaya yer arayan tiplersiniz. Eltiniz daha fazla kullandı diye de buraya konu açmışsınız resmen. Ver çocuğunu kreşe sonra otur eltini elestir. Yazık kayınvalideye.

Valla kv'nin yerinde olsam hiçbirine bakmam. Herkes bakabileceği kadar doğursun. Bu kadınlara ne gençlikte ne yaşlılıkta rahat yok. Hizmet etmek için dünyaya gelmişiz sanki

Ben bakamayacağım çocuğu doğurmam ayrıca hiç kıskanç değilimdir. Sadece hayır denilemediği için insanları sömürmesine kızıyorum.

Aşağıdaki yorumlarınız eski konularınızdan, diyelim ki kıskanmıyorsunuz ama her anlatımınızda eltinizi rakibiniz gibi anlatıyorsunuz

Eltimin misafirleri geldiğinde onun tarafından teklifsiz kosa kosa gidiyor ben bunu bildiğim için uzuldum taraf ayrimi yapiliyor

Kayınvalideniz eltinize hayır demek istemiyor çünkü aralarında çocuk bakmaya dair bir problem yok, aksine onun doğum gününü bile önemsiyormuş.

Sizin alınganlıklarınız oluyor belli ki ve çocuğunuzda çok hareketliymiş o yüzden ruhen de bedenen de yoruluyordur.

Eltinizin çalışması, çocuklarına kayınvalidenizin bakması onları ilgilendirir, size yapılan bir haksızlık yok.
Eltinin çocuklarına ne kadar baktıysa benimkine de o kadar bakacak demek rekabet demek, kendinize bunu yapmayın.

Anlamadığım kv ye bu dediklerinizi neden yapıyorsunuz.Size o ve elti konuştuğunda neden cevaplarınızı vermiyorsunuz.Kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz yöneticiyim diyorsunuz.Ben yapamam size yardım ama istediğinizde yapamıyorsanız hepimiz birleşip size yardımcı tutalım diyeceksiniz.Bu kadar basit...
Biz çoklu eltiyiz.Ben şahsen bunu her zaman teklif ettim.Hatta yeri geldi yardımcı parasını kendim verdim.Alın işinizi yaptırın diye.Eltiler para vermedi bazı zamanlar gelip kendileri yaptı.Bir sorun duymadım.Ya da bana yansıtılmadı.Bizden maddi destek onlardan bedenen oluyor gibi oldu.

2.Cocuğuma bak teklifi yapmadım yapmam da. Ben doğurursam kendim bakarım. Çünkü ben anne sevgisi görmeden büyüdüm bu nedenle çocuklarıma kendim bakmak istiyorum.Kadın iyiniyetinden ılk cocuklarınıza bakarım dedı.Eltı hanımın ılk cocugunu 3 aylık aldı baktı buyuttu.Benım cocuğum oldu ben kırdım dizimi çıktım işimden de çok guzel çocuğuma baktım.Bir borc söz konusu olunca kendısı tekrar ettı o borcu da ısteyerek yapmadım, ben calısmak ıstemıyorum cocugumdan ayrılmak ıstemıyorum yapmayalım dedım ama bazı seyler mecburıyetten oluştu.Kadıncağızda sağolsun kızım zaten buyudu krese gıdecek ben göz kulak olurum çalış dedi. İlk cocuklarınıza bakarım 2 . kendınız bakarsınız söylemı uzerıne eltım emrıvakı yapıp 2.cocuğunuda bıraktı baksın dıye. Burda halıyle benım de hakkıma gırıyor.Kadın yoruluyor benım çocuğum sankı fazlalıkmış gibi.Sankı hepten o yormuş bıktırmış gibi. Ben kayınvalıdemın her ısını yapıyorum herseyıne kosuyorum bır kız anası babası ıcın neyse bende onun ıcın oyum.Hastalıkta sağlıkta hep yanındayım.Çocuğuma ben bakarken de bu boyleydı.Çalıştığım halde her aksam yemeğını verırım.

Bu kv ile eltiniz arasında. Sizin hakkınıza giren falan yok. Bu kadar kıskandıysanız siz de 2. Yi yapıp bırakın

Ben bilinçsizce, sırf doğurmak için çocuk doğurmam.Ben her çocuğun anne sevgisine şefkatine ihtiyacı olduğu ve annesiyle büyümesi gerektiği tarafında olan bır kadınım. 2. Çocuğu düşünmüyorum.

Eltimle dengeyi kuramadı.Bir tarafı sonsuz korudu savundu bir tarafı önemsemedi attı bır kenara. Ben önemsenmeyen gelin oldum ama hasta oldu neyin ne olduğunu gördü.Ben bakıyorum hep itip kaktığı ayrım yaptığı gelini yapıyor herşeyini.

5 yaşında bir çocuğa mı bakmak daha zordur 3 aylık gazı sancısı olan bir çocuğa mı ? Ben çocuğumu 5 yaşına getirip bıraktım kreş yaşına gelince.
Sizin anlamadiginiz ve inat ettiginiz nokta su. Kv Sizin cocuga bakmak zorunda degil. Bunlar Gonul isi Ister bakar Ister bakmaz. Siz sanki baktirmak Sizin hakkiniz gibi eltiyle kiyasa girmissiniz. 1 gun bile bakma zorunlulugu yokken 3 sene bakmis. Bakici tutun o zaman ona bakti beninkine de bakmali mantigi ne demek ? Iater bakar Ister bakmaz tamamen ona kalmis olcmek kiyas yapmak size mi kalmis. 3 senede bile yaranamamis ustelik cunku kadinin kendi inisiyatifinde degil size gore. Yazik kadina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…