- 15 Ekim 2013
- 1.296
- 2.505
- 333
- 35
- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Bakici tutun o zaman kadin da sen bakici tutsan bu kadar yorulmazdi. Bakici tutun o halde sen mutlu o mutlu.. Niye tutmuyorsunBakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.
Bir de o 3 seneyi "hepi topu" diyerek anlatiyor. Boyle nankorluk olmazElti nasıl hakkınıza girmiş oldu onu anlamadım. Ayrıca kv çalışmamanıza rağmen 3 sene çocuğunuza bakmış. Kv ikinizi de başından def etse haklı.
Kadına 3 sene baktirmis, bir de sizlaniyor.. te Allahim ya :)Hanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.
Ben bakamayacağım çocuğu doğurmam ayrıca hiç kıskanç değilimdir. Sadece hayır denilemediği için insanları sömürmesine kızıyorum.
Kv ile aynı apartmanda oturuyoruz. Doğum yaptım ve gelenimiz gidenimiz çok oldu.Kv her misafir de ikramliklar hazırladı hizmetlendi ve bnu teklifsiz yapti. Benim tarafım pek yok.Bugun için bizim mahallemzden bir komşu bana gelmek istedi ben ikramlik hazırladım.Misafirlerim geldi kv gelmedi.Bundan önceki misafirlerde ben onu ozellikle davet etmedim o kendiliğinden geldi hoş beş esip ağırladı ama kendi tarafi..Bugun benim çok değer verdiğim bir ablam geldi evdeydi müsaitti ama gelmedi.Sebepse ben onu davet etmemisim.
Eltimin misafirleri geldiğinde onun tarafından teklifsiz kosa kosa gidiyor ben bunu bildiğim için uzuldum taraf ayrimi yapiliyor
benim oğlum çok aktif. Akşam eve geldiğimizde sendemibrutus x böyle yaptı x vurdu x uyutmadı gibi şikayetler duyacağımdan eminim. Sıra benimdi. Eltim bakıcı bulmak yerine yine kv baktıracak.Bu haksızlığı hazmedemiyorum. Onun ilk çocuğuna nasıl bakıldıysa benimde ilk çocuğuma öyle bakılsın istiyorum.
Bugün eltimin doğum günüydü kv sabahtan bir hatırlattı.Bikere ben onun doğum günü olduğunu biliyorum ama kutlamak istemiyordum çünkü kv ve o hatırlayıp benimkini kutlamadı diyeceksiniz çokmu önemli değil takmadım ama kv kutlamami bekledi çünkü o biricik gelini.Onun piskolojisi bozulur üzülür..
Hanımlar selamlar, yine ben yine eltim.
Oğlumun sunneti vardı o dönem ayağim kirildı vs erteleyelim derken dugun yapmaya karar verdik. Ben lacivert bir elbise tercih ettim ve bir ortam gelisti eltim elbisemi gördü. O da sunnet dugunu yapti ve ben elbisesini dugun gunu gordum ve hicbir paylasim yapmadi. Ben dugun gunu
Anlamadığım kv ye bu dediklerinizi neden yapıyorsunuz.Size o ve elti konuştuğunda neden cevaplarınızı vermiyorsunuz.Kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz yöneticiyim diyorsunuz.Ben yapamam size yardım ama istediğinizde yapamıyorsanız hepimiz birleşip size yardımcı tutalım diyeceksiniz.Bu kadar basit...Hanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.
İkinci çocuğunuza bakmam mı diyor kv ?
Belki linçlenirim ama ben bu annem bakar kv bakar kafasına karşıyım. Onların bakamayacağı bir senaryo planlanmalı çocuk yapmadan önce bana kalırsa. Bu insanlar zaten çocuk büyütmüş, bir de yaşlılıklarında tekrar çocukla uğraşıyorlar, haksızlık bence. Kendileri çok ister bakmayı o zaman anlarım, ama kadın bıkmış artık ona da yazık.
Elti nasıl hakkınıza girmiş oldu onu anlamadım. Ayrıca kv çalışmamanıza rağmen 3 sene çocuğunuza bakmış. Kv ikinizi de başından def etse haklı.
Bu kv ile eltiniz arasında. Sizin hakkınıza giren falan yok. Bu kadar kıskandıysanız siz de 2. Yi yapıp bırakın
Sen de düşün kendini bacım
Bir de o 3 seneyi "hepi topu" diyerek anlatiyor. Boyle nankorluk olmaz
Tamam ok anlıyorum. Ama bu sorunu siz değil kv çözebilir. Yani KC,diyecek ki ben senin çocuğuna bakamam. Ben hastayım. Eee bunu söylemez ise tabii ki insanlar bencil olduğu için kendi çocuğunu bedava baktırma meyiline giriyor. Eltin de bedava bakıcı bulmuş. Suç kv de. Diyemiyor mi ben bakamam herkes doğurduğuna baksın.
Eltinize olan kıskançlığınızdan hem çocuğunuzu hem kayınvalidenizi hem kendinizi yıpratıyorsunuz.
Eltini bu kadar kafana taktığına değmez sağlığından olursun.
E şöyle yaptım böyle yaptım baktım diyorsun. Menfaatin yoksa sayma o zaman bunları. Kadına bırak biraz da başkaları baksın diyorum ayrıca ne alaka şimdi dedigimle.Ben bir insanla menfaat ilişkisi kuramam.
Sizin anlamadiginiz ve inat ettiginiz nokta su. Kv Sizin cocuga bakmak zorunda degil. Bunlar Gonul isi Ister bakar Ister bakmaz. Siz sanki baktirmak Sizin hakkiniz gibi eltiyle kiyasa girmissiniz. 1 gun bile bakma zorunlulugu yokken 3 sene bakmis. Bakici tutun o zaman ona bakti beninkine de bakmali mantigi ne demek ? Iater bakar Ister bakmaz tamamen ona kalmis olcmek kiyas yapmak size mi kalmis. 3 senede bile yaranamamis ustelik cunku kadinin kendi inisiyatifinde degil size gore. Yazik kadina5 yaşında bir çocuğa mı bakmak daha zordur 3 aylık gazı sancısı olan bir çocuğa mı ? Ben çocuğumu 5 yaşına getirip bıraktım kreş yaşına gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?