Kv ilk çocuklarınıza bakarım demişti.

O zaman bunlari açık açık kvye soyleyeceksin, ilk çocuk dedin 5 yıl sonra getirdim senin sorunn eltin değil kv ikili oynayan gücü yettigine laf eden o, işten çıkma, ben senin yerinde olsam alırım çocuğumu kvdeden kreşe vs veririm bir daha da kb ile görüşmem, madem birşey yapıyor eşit olsun

Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.
Daha ne kadar bakacaktı pardon? Doğumdan sonra biraz siz büyütmüşsünüz, sonra kayınvalide bakmış. Okul, kreş falan yok mu sizin oralarda? Askere, düğüne kadar kaynana mı bakacak çocuklara anlamadım. Biz üç yaşında kreşe başlatmıştık, sonra baktırma işimiz hiç olmadı zaten.

Demek ki senin kv hayır diyemeyen, kimsenin yüzüne laf edemeyen bir kadın. O zaman sen de desteğini ilgini yardımını çek, ona zaman ayırma bu kadar basit.

Ayyy ayar oluyorum böyle her şeye hakkıma girdi diyenlere
Hanımefendi KV, eltinizin çocuğuna 7 sene, sizin cocuguna da 7 sene bakacak diye bir sözleşme mi imzaladınız ne hakkı?

Konu sahibinin kvsi çocuğa bakıyor ama Allah korusun bir hastalıkta ''ben kvye bakmam'' deyip kadını oradan oraya atacaklar. Şaşmaz....

Bu ortama cocuk mu bırakıyorsunuz?
Kres diye bisey var hic duydunuz mu bilmem?

Eltinizin çocuğuna bakılıp bakılmaması sizin sorununuz değil ki. Kv size artık çocuğuna bakamıyorum demiş,bunun ötesi var mı? Neden hala ısrar ediyorsunuz,eltiniz yılan falan değil,belki yüzsüz olabilir. Siz de kvnize iyilik yapacağınıza onun parasını verin kreşe,çocuğunuzu rahatça emanet edin mis gibi işinize gidin. 3 sene bakmış işte,o da karınız olsun,yeterli. Kalkıp da eltiye yılan demek,küsmek konuşmamak saçma bir tepki olmuş.

ya bu çocuk nasıl 5 yaşında

çocuk olunca 5 yıl çalışmamış zaten

sonra da 3 yıl çalıştım diyor

ben 5+3 8 buluyorum hanımlar bu çocuk nasıl 5 yaşında?
Ben hesap yapmadım ya ortamda üç çocuk var ve sürekli geçen yıllardan bahsediliyor, en küçüğü nerden baksan beş yaşına gelmiştir diye düşündüm

İşleriniz ne? Belki onun ki birakilmayacak bir iş ya da sizden daha mı üstün görüyor ? Öyle bile olsa saçmalık. Verin çocuğunuzu kreşe siz rahat kafa rahat kaynana rahat. Eltiyle de ne yaparlarsa yapsınlar.

irirte oluyorum sizin zihniyette insanlara.Sizde 3 sene baktırmışsınız.Yazık günah ya rahat bırakın şu kayınvalideyi nefes alsın .
annem ablamın 3 çocuğunu büyüttü.
Ömrü gitti kadının.Üstelij ablam çalışmıyordu..ben çalıştığım haldr bakıcı ve kreş desteği ile büyüttüm kimseden bi talebim olmadı iyikide olmamış diyorum

Allahtan sanal bır ortam zira bu kadar olumsuz görüşe kendimi kahrederdim.Yarın bakmaz etmez diyenler için sadece şunu söylüyorum.Kayınvalıdem cocuğuma bakarken de bakmazken de ben evını de temızledım yemeğini de yaptım, hastalandı özel bakımını yaptım koydum banyoya yıkadım.Kendim eğitimsiz bir insan değilim. Özel bir şirkette yöneticiyim. Özetle kendisine ahdevafamı maddi manevi verdiğim tüm desteklerle gösterdim, gösteriyorum.Konuyu sanırım ben tam izah edemedim. Ben menfaatçi bir insan değilim.İnsanlar sırf hayır diyemiyor diye sömürülmesine kızıyorum.Ben hasta olduğunu görüyorum kendime göre bir yol çizdim, yükünü her daim hafifletiyorum zaten 1 elim hep üstünde. O neden menfaatçi, kadının hali yok söz verdiği üzere 1. cocuğuna baktı, hasta olduğunu göre göre 2. neden bırakıyor diyorum.Bunu bir elti olarak değil bir insan olarak özeleştiri yapıyorum. Ne yaşadıklarımı bilmiyorsunuz bu kadar acımasız yoruma gerek yoktu. Lütfen artık konuma cevap yazmayın.

Özel şirkette yönetici olan hafendi, eltinize özeleştiri yapamazsınız çünkü özeleştiri kendine yapılan eleştiriye denir. Özgüveni de başkasına duyulan güven gibi mi düşünüyorsunuz?

Bu arada çocuğunuzun 3.sınıfa gittiğini yazmışsınız daha ne kadar bakacak kv? 3. sınıfa giden çocuk kocaman çocuk oluyor. Ben 3.sınıfa giderken annem çalışıyordu okuldan eve kendim gelip, annemin önceki gün hazırladığı yemeği tabağa koyup yiyordum. O yaşta çocuğun nesine bakılıyor? Askere gidene kadar mı bakacak nereye kadar sürecek bu?

Konuyu okumadım bile . Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil bir halt yiyip sonucunda çocuk ortaya çıkaracaksınız herşeyi non stop göze alacaksınız . Herkes doğurduğuna bakacak .

Her cümlenin başı yılan. Eltinin çocuğuna bakan kv 'den. Kv baktiktan sonra eltinin çalışması neden yilanlik oluyor? Zaten konuşup görüşmüyormuşsun ee hâlâ kadının arkasından salliyorsun.
Hem kv sizin köleniz mi? Dogurdunuuz cocuklara bakmakla yükümlüyüm diye noter imzası mi verdi? Herkes doğurduğuna sahip çıksın. Madem bu kadar dert ediyorsun kendi çocuğuna kendin bakacaksın. Senin borçlarının sorumlusu ne eltin ne kv den.
Kv 'ye yaptığın iyilikleri bile gelip burada söylemişsin. Madem şikayetçisin o zaman yapmayacaksın.
Eltinin senin hakkına girdiği yok. Evinden işine giden biri. Nasıl hakkına giriyor? Kaynanan senin çocuğuna bakmadı diye eltiyi ne ilgilendirir. Eltin kötü biri olsa bakmaz çocuğuna. Demek ki ikisi kendi içinde dinamik oluşturmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…