Kv ilk çocuklarınıza bakarım demişti.

sendemibrutus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
2.320
2.017
333
İstanbul
Hanımlar selam, Kayınvalidem ilk çocuklarınıza bakarım demişti. Ben çocuğum olduktan sonra çalışmadım 5 yıl kadar. Sonra borçlandık ve işe döndüm. Elti kişisinın ilk çocuğuna baktı büyüttü, o da 2.cocuğum olunca çalışmayacağım dedi ama çalışmaya devam ediyor. Kv toplasanız çocuğuma 3 sene dolu dolu bakmıştır.Elti kişisi 2.cocuğunu da kv başına bıraktı.Kadın toplamda 3 cocuğa bakıyor. Ben herşeyini yapıyorum, yemek yapıyorum bırakıyorum temizliğini yapıyorum. Destek oluyorum.Elti kişisi arsız, çocukları bırakıp rahat rahat işe gidiyor. Sonuç itibari ile benim hakkıma girdi elti yılanı. Kv 'de ona birşey diyemiyor.Kızım bak böyle böyle artık ben bakamıyorum zaten ılk cocuguna baktım buyuttum vs diye.Kv hergün bana sitem ediyor.Sanki benim 2.cocuğuma bakar gibi sitemler, söylenmeler.Yahu bana neden söyleniyorsun ? Ben herşeyini yapıyorum destek oluyorum maddi manevi.Diğer gelinin 1 bardak çay vermiyor ve ona bir kere sitem ettiğini görmedim sanmıyorum zaten cesaret edemez de ona sitem etmeye. Tamam ben kayınvalideme güvenip çocuk doğurmadım ki zaten oturdum çocuğuma da baktım. Ben bugün işten ayrılsam eltim kv hasta, yaslandı bakamıyor deyip işe bırakmayacak ki. 1 cocuk eksildi. 3 - 5 sene daha fazla çalışırım zihniyetinde. Fikirlerinizi rica ediyorum.Eltı yılanıyla da 3 senedır hemen hemen konusmuyorum, görüşmüyorum.

Kendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.

İkinci çocuğunuza bakmam mı diyor kv ?
Belki linçlenirim ama ben bu annem bakar kv bakar kafasına karşıyım. Onların bakamayacağı bir senaryo planlanmalı çocuk yapmadan önce bana kalırsa. Bu insanlar zaten çocuk büyütmüş, bir de yaşlılıklarında tekrar çocukla uğraşıyorlar, haksızlık bence. Kendileri çok ister bakmayı o zaman anlarım, ama kadın bıkmış artık ona da yazık.

Bu kv ile eltiniz arasında. Sizin hakkınıza giren falan yok. Bu kadar kıskandıysanız siz de 2. Yi yapıp bırakın

Ben bakamayacağım çocuğu doğurmam ayrıca hiç kıskanç değilimdir. Sadece hayır denilemediği için insanları sömürmesine kızıyorum.

Ben bakamayacağım çocuğu doğurmam ayrıca hiç kıskanç değilimdir. Sadece hayır denilemediği için insanları sömürmesine kızıyorum.
Kv yeterince rahatsiz olsa eltinize söyler. Size anlatiyor rahatliyor. Bakmaya devam ediyor. Siz de durduk yere kızıyor, fesat gelin oluyorsunuz. Kv sizi doldurmasina izin vermeyin. Yarın bir sey söylersiniz siz kötü olursunuz. Onlar yine tatlı tatlı birbirinin ağzına bakar

Evet bıkmış ama ben bıktırmadım ki ben zaten çocuğuma baktım, büyüttüüm.Sanki ben sömürmüşüm gibi ben yormuşum gibi bana sitem etmesine kızıyorum. Bakamaz ki hasta. Ben doğurursam ben bakarım.Ben kimseye güvenip zaten çocuk doğurmam.

Bakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.

Bitmiyor arkadaş, çocuğu büyüt evlendir bitmiyor dertleri. Katlanarak dönüyorlar. Kv.de rahat nefes alamadan ölecek. Benimki net bir şekilde dedi ben elegimi astım uğraşmam dedi, bende kimse birilerine güvenip dogurmuyor neye bakacaksin hayatına bak dedim, ne karışır ne eder herkes rahat, kendi işimi kendim yaparım kimseye minnet etmem, beklentim karsilanmiyor diye de kimsenin arkasından söylenmem, beklemem çünkü. Ona vereceğin destekle birini mi bulsan acaba, kafan da rahat eder.

Kv ben onun 2. cocuğuna da bakıcam dediğinde yorum dahi yapmadım. Bakarız ederiz ne olacak ki dedi. Şimdi bana diyor işten çık diye. Ona neden demiyor onun 2 cocuğuna bakıyor.Maddi manevi her desteği veren benim ama benden feragat etmem bekleniyor.

Demekki sizinkine bakmak zor geliyor. Çocuğunuz belki onu zorluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…