- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Eltiye yılan diyorsunuz da silah mı dayamış KV'nin başına? Siz de maddi manevi bu kadar düşmeyin üstüne biraz da diğerleri ilgilensin. Başkasına güvenip çocuk yapmadım diyorsunuz ama hasetlenmissiniz işte. Kim ne yapıyorsa yapsın
Sen de düşün kendini bacımKendisi suistimalci, sömürgeci, bencil. Sadece kendisini düşünüyor.
Bu kv ile eltiniz arasında. Sizin hakkınıza giren falan yok. Bu kadar kıskandıysanız siz de 2. Yi yapıp bırakın
Kv yeterince rahatsiz olsa eltinize söyler. Size anlatiyor rahatliyor. Bakmaya devam ediyor. Siz de durduk yere kızıyor, fesat gelin oluyorsunuz. Kv sizi doldurmasina izin vermeyin. Yarın bir sey söylersiniz siz kötü olursunuz. Onlar yine tatlı tatlı birbirinin ağzına bakarBen bakamayacağım çocuğu doğurmam ayrıca hiç kıskanç değilimdir. Sadece hayır denilemediği için insanları sömürmesine kızıyorum.
İkinci çocuğunuza bakmam mı diyor kv ?
Belki linçlenirim ama ben bu annem bakar kv bakar kafasına karşıyım. Onların bakamayacağı bir senaryo planlanmalı çocuk yapmadan önce bana kalırsa. Bu insanlar zaten çocuk büyütmüş, bir de yaşlılıklarında tekrar çocukla uğraşıyorlar, haksızlık bence. Kendileri çok ister bakmayı o zaman anlarım, ama kadın bıkmış artık ona da yazık.
kadin birinin bir cocuguna 3 sene otekinin 2 cocuguna yillarca bakmis hala yaranamiyor.
bedava bakicin miydi bu kadin, bakacagim demis bakmiş artik düş yakasindan ver cocugunu krese, anaokuluna.
cocuga da yazik, babaanne evinde tv izlemek disinda ne yapiyor ki?
E bakıcı tutun o zaman sizi durduran nedirBakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.
Kv yeterince rahatsiz olsa eltinize söyler. Size anlatiyor rahatliyor. Bakmaya devam ediyor. Siz de durduk yere kızıyor, fesat gelin oluyorsunuz. Kv sizi doldurmasina izin vermeyin. Yarın bir sey söylersiniz siz kötü olursunuz. Onlar yine tatlı tatlı birbirinin ağzına bakar
Demekki sizinkine bakmak zor geliyor. Çocuğunuz belki onu zorluyordurKv ben onun 2. cocuğuna da bakıcam dediğinde yorum dahi yapmadım. Bakarız ederiz ne olacak ki dedi. Şimdi bana diyor işten çık diye. Ona neden demiyor onun 2 cocuğuna bakıyor.Maddi manevi her desteği veren benim ama benden feragat etmem bekleniyor.
Demekki sizinkine bakmak zor geliyor. Çocuğunuz belki onu zorluyordur
Krese verin? 5 yasina geldiyse anaokuluda cikmistir coktan anaokuluna verin? Kayinvalidenizin isini gormek zorundada kalmazsiniz.Bakıcı tutsaydım bu kadar yorulmazdım inanın ki. Ben maddi manevi her desteği verdim veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?