- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
Iyi gecelermerhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.
Dipnot: kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.
nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.
Nisanliniz bu isteğinde netse sizde istememekte netseniz yapacak tek şey ayrılmak bence ilerde sorun yaşamamak adına