Kv kalma sorunu

merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.

Dipnot: kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.

nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.
Iyi geceler
Nisanliniz bu isteğinde netse sizde istememekte netseniz yapacak tek şey ayrılmak bence ilerde sorun yaşamamak adına

Yaşınız kaçtı arkadaşım..şimdi sana bu basit bir sorun olarak görünüyor.nişanlın tüm kartlarını açmış .takdir ediyorum.sen de kartını açmışşın.aynı evde oturmam dedın ..ama yan çizdim.yalvardın resmen.
Adam gemileri yakmış seni de ezmiş geçmiş,çiğnemiş .
Sen hala laylaylom..
Lütfen kendine gel..zor biliyorum.duygu yoğunluğun var ..ileride aşk bitecek ..gözündeki perde indir ..
Tam emin olmadan o imzayı atma ..

merhaba kızlar
ben nişanlıyım şu anda ev bakma aşamasındayız. kendimize göre 2+1 ev bakıyoruz. dul bi kayınvalidem var. kendi evi ve maaşı var ama tek kalamıyor. şu anda kızında kalıyor. kızı da evli bu arada. biz evlendiğimizde de yılın belli bi zamanı bize gelip kalacak-mış(nişanlımın söylediği bu kv nin hiçbişeyden haberi yok) hatta nişanlıma kızım bu saatten sonra beni bırakmaz falan diyormuş. kv nin şu an yaşadığı şehirden farklı bi şehirde yaşayacağız işlerimizden ötürü. ben bunu istemediğimi net bi şekilde söyledim nişanlıma. en fazla gelirse 1 ay gelir kalır dedim. bu yüzden de tartıştık.
sorum şu ki dul kv si olanlar yılın belli bi ayı size gelip kalır mı kv niz? normal olan bu mudur? geldiğinde ne kadar kalır? ya da bu konu açıldığın da tekrardan nasıl konuşmalıyım ben mi çok tepki gösteriyorum.

Dipnot: kızlar öncelikle geribildirimleriniz için teşekkür ederim. hepsini okudum. fakat dul olmayan bir kv ninde yaptıklarını gördük çoğu kez burada. kv nin eşi olup ta kalabalık 2 eltisi 3 görümcesi olan aileler de var. onların daha iyi olacağı kesin değil. bizim öyle bir durumumuz yok nişanlımın bi annesi bir de kız kardeşi var. demem o ki bizim işimiz olmasa bile daha iyisinin olacağının garantisini kimse veremez ki. eşi yaşayan bi kayınvalidem olur farklı şehirlerde yaşarız kalan yine gelip kalmak ister yani. mümkün mertebe bu içinde bulunduğum durumu benim kv ile konuşup anlaşmam lazım diye düşünüyorum. çünkü kadının ne düşündüğünü bile bilmiyorum henüz.

nişanı atsam bize ziyan olacak, nişanlım boşuna evham yapıyorsun belki rahat edemeyecek git gel yapmayacak hiç gelmeyecek diyor. ya da ilerde kv nin annesi yaşıyor onlarla kalırlar belki diyor. ama yılın belli ayında gelmek isterse de gelme diyemem diyor. bunlar önümüzdeki seçenekler ısrarla bu konuyu açmandan rahatsız oluyorum annem de annem diyorsun yeter artık diyor. ne yapacağımı şaşırdım. olmayan bi konu hakkında konuşmak ne zormuş. sürekli yanlış anlaşılıyorum.

seni anlıyorum, ama aynısı senin annen için geçerli olsaydı ne hissederdin ne yapar, düşünürdün ? Nişanlın için empati yapar mısın ?

Gercekten dusunceli bir kadin olsa evli kizinda kalmazdi. Bilirdi ki kizi icin sorun olmasa da belki kizinin esi bu durumdan rahatsiz ama soyleyemiyor cekiniyor. Evi olup da yalniz kalamam deyip magduru oynamasi cok sacma. Kendini acindirarak milletin evliligini bozmasina, huzurunu bozmasina ne gerek var. Muhtemelen mesele yalniz kalamamak degil, kendine baktirmak. Tek bildigim ev ev ustunde olmuyor. Illa ki sizde de kalacaktir. Cunku simdi ses etmeyen damat, belki evlenince esine gitsin biraz da oglunda kalsin diyebilir. Zaten kizinda bu kadar rahat kaliyorsa cekinmeden, illa ki sizde de kalacaktir. Ve anladigim kadariyla boyle bir durumda esiniz de sizin arkanizda duracak gibi degil. Bir ay bile sizde kalsa zor bir durum. Banyo yapmak isteseniz bile yanlis anlar diye banyoya giremeyeceksiniz. Ben bu durumu yasadim. Kendi evinizde misafir oluyorsunuz. Siz ne bulursaniz yersiniz ama evde biri olunca surekli uc ogun yemek pisir oluyor, hatta baskasinin agiz tadina uyuyorsunuz. Bunlar kucuk seyler belki ama birikip birikip buyuyor. Evinizde uzanip tv bile izleyemiyorsunuz. Esinizle agiz tadiyla bile tartisamiyorsunuz. Gittiginiz geldiginiz her yere karisiliyor. Evinizde biriyle telefonla bile rahat konusamiyorsunuz. Bunun gibi bir suru sey. Ve maalesef bunlari yasayacak gibisiniz. Ha konussaniz bile ilk basta, yok ben kizimda yasayacagim dese de inan evlenip o imzayi atinca oyle olmayabiliyor. Iste boyle bencil ve dusuncesiz insanlar yuzunden iliskilerin bozulmasina sinir oluyorum. Ciftler cok iyi anlassa da ebeveynler rahat birakmayabiliyor. Ve nisanlin da anladigim kadariyla biraz anneci gibi. Cunku annesi ile ilgili mevzularda sen hep yalniz kalacaksin gibi. Kadin bu kadar dusuncesizse illa ki sizde de kalacaktir inan. Belki de yilin yarisi sizde yarisi kizinda. Bir yerden kovulana kadar kalacak, bakti ki huzursuzluk cikinca kendini acindirip diger yere gidecek. Malesef bunu yasayacak gibisiniz. Buradan gorunen o.
O kadar güzel yazmışsınız ki ilk kez böyle bi yazının ekran resmini aldım keşke etrafımda sizin gibi insanlar olsa 🥰

Yaşınız kaçtı arkadaşım..şimdi sana bu basit bir sorun olarak görünüyor.nişanlın tüm kartlarını açmış .takdir ediyorum.sen de kartını açmışşın.aynı evde oturmam dedın ..ama yan çizdim.yalvardın resmen.
Adam gemileri yakmış seni de ezmiş geçmiş,çiğnemiş .
Sen hala laylaylom..
Lütfen kendine gel..zor biliyorum.duygu yoğunluğun var ..ileride aşk bitecek ..gözündeki perde indir ..
Tam emin olmadan o imzayı atma ..
Aynen öyle benim de ayaklarım yerden kesilmişti eşim hayatıma girdiğinde. Annesi yıllardır senenin 6 ayı köyde, 6 ay İstanbulda eşim ne yer ne içer umrunda değilmiş. Burda olduğu zaman da öyle iyi annelik yapmamış bakımsızlıktan tüberküloz olmuş tedavi görmüş ananesi bakmış hep.2gün eve gelmesem nerdesin diye aramazdı dedi eşim. Ama ne zaman ki biz evlendik annesi 5 dakikalık mesafede oturuyor 3.günden kalmaya başladı bana sormadı bile. oğlundan ayrılmak zor gelmiş öyle dedi. ben şikayet ettikçe, rahatsız oldukça eşim beni suçladı annemi sevmiyorsun, annem de annem dedi.hala da aynı. Şimdi o güzel duygularım hep öldü annesine gitsin onla yaşasın istiyorum ne beraber uyuyorum ne yanında oturuyorum çok yazık çok

52 yadimdayim. Oglum da kizim da evli. Allah gecinden versin, esim hayatta ve saglikli.
K.validenin yerinde olsam da ne gelin yaninda, ne damat yaninda kalamam. Deli mi durttu beni...Bu dunyada bana verilecek en buyuk ceza, genclerle birlikte yasama zorunlulugudur. 😖
Farkli sehirse, ozlenir. En fazla bir hafta kalinir donulur.
Maddi imkani da varsa, gezsin tozsun yahu. 🙄

52 yadimdayim. Oglum da kizim da evli. Allah gecinden versin, esim hayatta ve saglikli.
K.validenin yerinde olsam da ne gelin yaninda, ne damat yaninda kalamam. Deli mi durttu beni...Bu dunyada bana verilecek en buyuk ceza, genclerle birlikte yasama zorunlulugudur. 😖
Farkli sehirse, ozlenir. En fazla bir hafta kalinir donulur.
Maddi imkani da varsa, gezsin tozsun yahu. 🙄
İşte bu sebeplerden ne hayaller Ne hayatlar heba oluyor.. her şeyin hayırlısı, ellerinizden hürmetle öpüyorum. 🙏

Back
X