Kv kalma sorunu

İlk başta üç ay, sonra belki gelir ya rahat edemezse filan derken altı diye kandırilip kv ile yaşayacaktın neredeyse. Hakkında hayırlisi olsun inşallah.
neee saka mı bu yaa nisanı atmayı bırak bence bohcayı faceden yolla bidaha sakın gelme kendine baska bakıcı bul de saka gibi yıl 2020

55 yaş çok genç şimdi dul kaynanalarda moda yalnız kalamıyışları, bunu oğulların üzerindeki kontrolü kayıp etmemek içşn kullanıyorlar,

Kızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun

niye aradın? 6 ay kv ile yaşamaya mı karar verdin?
annesi için sana resti çekip ayrılan adamın hemde annesini hangi mantıkla aradın deyiver hele?

Kızlar bugün anneler günü olduğu için İçin annesine mesaj attım kutladım gününü. Sonra nişanlımı aradım tekrar telefonUm hala engelli meşgul çaldı. Ben de daha oluruma bıraktım. Kafama takmamaya calısıyorum. Ne olacaksa olsun
Barışıp yılın 6 ayı kv ile yaşamaya niyetin var. Eski nişanlının peşinde koşmaya devam et. Aferin.

O aradı mı senin anneni?

Son düzenleme:

Aferin aferin
Paspas yap kendini :KK9:
Anne babanın gururunu düşün bari kendininkini düşünmüyorsan
Adam seni engelledi, neden? Tehdidine boyun eğmedin diye.
Sen naptın? Naptın yahu? Aklın başında mı?

Aferim :deli:

niye aradın? 6 ay kv ile yaşamaya mı karar verdin?
annesi için sana resti çekip ayrılan adamın hemde annesini hangi mantıkla aradın deyiver hele?
O da benim annemi arayıp gününü kutlamıştı. Ben de mesaj atarak kutladım. Onun aramadıgından o kadar emin konusuyorsunuz ki bazen abartıyorsunuz.

O da benim annemi arayıp gününü kutlamıştı. Ben de mesaj atarak kutladım. Onun aramadıgından o kadar emin konusuyorsunuz ki bazen abartıyorsunuz.

onun arayıp aramaması ile ilgili bir cümle mi var mesajımda?
hangi konuda emin konuşmuşum?
türkçe de yazdım ama....
hem arasın aramasın ne fark eder kapı gibi 6 ay var.
bu sebeple terkedilip engellenen sen varsın.

onun arayıp aramaması ile ilgili bir cümle mi var mesajımda?
hangi konuda emin konuşmuşum?
türkçe de yazdım ama....
hem arasın aramasın ne fark eder kapı gibi 6 ay var.
bu sebeple terkedilip engellenen sen varsın.
Yanlış mesajı alıntılamışım. Başka bir üye tam bu dediğimi kastetmiş evet.
Boş.
Konu sahibi ne diyeyim yaşayıp göreceksin, burada arkadaşlar ne derlerse desin senin bunları yaşaman lazım demek.
nişan atıldı bundan sonra da dönüşü çook zor artık. böyle gelecek zamanla alakalı kesin konuşunca geliyorlar bana. Aynen ablacım sen dedin diye kesin yaşayıp görücem.

nişan atıldı bundan sonra da dönüşü çook zor artık. böyle gelecek zamanla alakalı kesin konuşunca geliyorlar bana. Aynen ablacım sen dedin diye kesin yaşayıp görücem.
Burada birçok insan tecrübesini yaşamış ve ona göre yorum yapıyor. Nişan atıldı ise neden anneler aranır ? Bir umut birlikte oluruz diye herhalde.
Neyse daha fazla gelmesinler sana.

Konu sahibi bu saatten sonra dönüşü çok zorsa ne diye eski kayinvalideni arıyorsun. Eski diyorum çünkü nişanı attın diye biliyorum.
Olaylar 1 günde olup bitti. Ailemin haberi bile yoktu tartıştığımızdan. Evet ayrıldık bitti fakat konuşulmamıştı. Nişanlım benim annemi aradı ben de Onun annesine mesaj attım. Olması gereken davranış biçimi de budur bence. Nezaketen mesaj attım. Hatam buysan bundan olsun utanır belki

E o zaman ne diye konu acip fikir soruyorsun ?
Buraya konu aciyosan fikirlere de saygı duymak zorundasın

Git evlen ne diyelim yani

Back
X