- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Sen daha gidip el öpmedin mi hayırsız gelin?Herkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
:)) aynen konu çok benziyor yakında kv öldü diye konu açar bir sonraki konusu da dediğin gibi eşim beni suçluyor ve kanepeyi yaktı :)))Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
Bunu yazıcaktım ...Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)
Bence yakin zamandaki konu basligi;Konu başlığını okuyup peşinden nickinizi görünce aklıma direk Zeynep güven geldi.
Benim ve çevremdeki kimsenin hayatı sizin ki kadar heyecanlı değil vallahi. Her yeni güne bir olayla başlıyorsunuz. Yarın ki konunuzda “kv dem vefat etti, eşim ve ailesi senin yüzünden deyip beni kovdular” olur büyük ihtimalle
Onu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Çokta fifteenOnu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.
Onu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.
Kalp krizi fantezisi :))2015 te üye olmuş zeynep güven 2017 de olmuştu bu kadar benzer konuda tuhaf yani tesadüf olabilirmi bilemedim
Dur bakem araştırmacı kişiliğimi ortaya çıkaram2015 te üye olmuş zeynep güven 2017 de olmuştu bu kadar benzer konuda tuhaf yani tesadüf olabilirmi bilemedim
Zeynepde böyleydiOnu bilmiyorum da sanki burda dört gözle onu bekliyoruz gibi her detay için konu açıp kaçıyor. Gittiysen gittin evine artık pamuk kimse umursamıyor seni.
2015 te üye olmuş zeynep güven 2017 de olmuştu bu kadar benzer konuda tuhaf yani tesadüf olabilirmi bilemedim
Daha ne denir ki...Konu ne tam takip etmedim ama eski eski konularina bakayim dedim onlarda parca parca ve çok konu ama bisey gözüm e ilişti 2 yaşındaki masum bir meleğe ölsün ıkinizde ölün de kurtulsun oğlum diyen kv ye değil hakkımı helal etmek .. yavrumun üzerine ettigin ah ile geber derdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?