Dayı evli mi?Kızlar üst-üste konu açmak olacak ama konu söyle, fikirleriniz ile doğru karar vermek ıstiyorum.
Kayinvaldem başka şehirde erkek kardeşiyle yaşıyor. Aynı şehirde kızı var evli. 2 kuz kardeşi daha var başka şehirlerde. Konu şu: dün teyze arıyor eşimi annen sıkılmış izel kaymakamlık izni alıp evine getirebilirsin. Eşim pek yorum yapmadı. Bugünde dayı arıyor annen sıkıldı özel izin al otobüse bildireyim göndereyim. Eşim de hik mık etti ben yasak kalkınca geleceğim oraya falan dedi. Telefonu kapatınca sordum noluyor diye dayım saçmalıyor dedi. Dedim ablan yanına alsa bir kaç günlüğüne (20 dk uzaklıkta oturuyor) sen karışma dedi.
Bana açık açık dese bir süre misafir ederim ama huyu çok kötü konuşmuyor. Canı sıkıldı tabi anlıyorum.
Şimdi ya başka sehirdeki evli oğlundan bu kadar yardım isteyene kadar yani başındaki kızı görmezden gelmelerini hoş mu görmeliyim? Yardımlık bir durumu varmı? Hasta değil sonuçta. Ev de kayinvaldemin bu arada, dayı onunla oturuyor.
Ne dersiniz şimdi kızlar? Ben de 40 yaşındayım bu arada, ms hastalığı ile uğraşıyorum.
Oğlunun evine gelmek istemesi çok normal birşey, SubhanAllah neden bu kadar bencil olduk anlamıyorumKızlar üst-üste konu açmak olacak ama konu söyle, fikirleriniz ile doğru karar vermek ıstiyorum.
Kayinvaldem başka şehirde erkek kardeşiyle yaşıyor. Aynı şehirde kızı var evli. 2 kuz kardeşi daha var başka şehirlerde. Konu şu: dün teyze arıyor eşimi annen sıkılmış izel kaymakamlık izni alıp evine getirebilirsin. Eşim pek yorum yapmadı. Bugünde dayı arıyor annen sıkıldı özel izin al otobüse bildireyim göndereyim. Eşim de hik mık etti ben yasak kalkınca geleceğim oraya falan dedi. Telefonu kapatınca sordum noluyor diye dayım saçmalıyor dedi. Dedim ablan yanına alsa bir kaç günlüğüne (20 dk uzaklıkta oturuyor) sen karışma dedi.
Bana açık açık dese bir süre misafir ederim ama huyu çok kötü konuşmuyor. Canı sıkıldı tabi anlıyorum.
Şimdi ya başka sehirdeki evli oğlundan bu kadar yardım isteyene kadar yani başındaki kızı görmezden gelmelerini hoş mu görmeliyim? Yardımlık bir durumu varmı? Hasta değil sonuçta. Ev de kayinvaldemin bu arada, dayı onunla oturuyor.
Ne dersiniz şimdi kızlar? Ben de 40 yaşındayım bu arada, ms hastalığı ile uğraşıyorum.
Ben de ms im. Bizim hastaligimizda kullanilan ilaclar bizim bagisikligimozi etkiliyor. O kadar yoldan gelecek seni de etkileyebilir. Hem gelince belli stres olacaksin gibi bence bosver esin getireyim demiyorsa cok usteleme.Kızlar üst-üste konu açmak olacak ama konu söyle, fikirleriniz ile doğru karar vermek ıstiyorum.
En az. Yazı geçirir yada.Yani gelirse 1 ay kalıcak demek.
Kendisinin haberi yokmuş. Kardeşler aman duymasın diyor. Sen gel al anneni benim aradığımı söyleme dedi resmen.Ay yapılır yapılır da bu kadar kötü plan yapılıp kardeşlerine de aratılmaz yani...
Sıkılmışsa sıkılmış siz mi gidereceksiniz sıkıntısını.
Kardeşinden sıkılmıştır ona da git diyemediği için kaçış olarak sizi seçmiş resmen.
Aaa kizlarina gider mi onlar kızlarının evliligi huzursuz olmasın. Kızları rahat olsun...
Boşver hiç uzerinde durma hastalığınıza stres yasak zaten hiç oralı olma.
Pandemi olmasa buyursunkalmasin, çünkü aylarca kalıyor. Ayarı yok hiç malesef.Pandemi olmasa buyursun kalsın da. Şimdi otobüste bi sürü kişi olur. Herkesin kendi evinde kalması doğru olan değil mi?
Ya biz mi abartıyoruz bu virüs işini acaba? Değil otobüse binip başka şehire kalmaya gitmek, anama gitmiyorum oturmaya aynı sokakta olmamıza rağmen.
Ha genel olarak gelmesin, hiçbir zaman gelmesin diyorsanız hak veremem ama virüs dolayısı ile diyorsanız haklısınız.
Ayrıca ms için Allah şifa versin. Kolaylıklar versin.
Ama gelen kim olursa olsun sizin rahatsızlığınız varken tehlikeli değil mi? Herkes suan sıkılıyor. Koskocaman insanlar bu işin ciddiyetini ne zaman anlıcaklar çok merak ediyorum.En az. Yazı geçirir yada.
Hım eminim öyledir.Kendisinin haberi yokmuş. Kardeşler aman duymasın diyor. Sen gel al anneni benim aradığımı söyleme dedi resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?