- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
Benim hastaligim icin risk kimseyi kabul edemem. Gelenede kapiyi acmam diyeceksinjz.Pandemi olmasa buyursunkalmasin, çünkü aylarca kalıyor. Ayarı yok hiç malesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hastaligim icin risk kimseyi kabul edemem. Gelenede kapiyi acmam diyeceksinjz.Pandemi olmasa buyursunkalmasin, çünkü aylarca kalıyor. Ayarı yok hiç malesef.
Pandemi olmasa buyursunkalmasin, çünkü aylarca kalıyor. Ayarı yok hiç malesef.
Gelmesi hiç sorun değil ki. Gitmemesi sorun.Normalde kayinvalidelerin gelip kalmasında sıkıntı görmeyen birisiyim ama bu konuda sizi şu yönden haklı gördüm eşiniz sen karışma diyemez size o ev sizin ortak alanınız istişare ve ortak karar vermeli eşler. Ayrıca hastalık şu bu yokken aylarca gelinip totoyu devirmeyide anlamıyorum. Gelsinler elbet evlatlarının evi ama edebi ile gelsinler,adabı ile gelsinler. Benim Kayinvalidem geldiğinde mesela ben asla gerilmez ve sıkılmazdım beraber yapar, beraber yer içer döker saçardık. Birlikte temizler birlkte oturur kalkardık. O nedenle gelmesini 4 gözle beklerdim.
Hayır bekar. Yaşlı 3 evlilik geçirmiş. Huysuz biri.Dayı evli mi?
Şekerim gelir kalır tabi. Buradan insan anlasilmazki. Ben öyle biri değilim. Gelince hiç gitmemesi problem.Oğlunun evine gelmek istemesi çok normal birşey, SubhanAllah neden bu kadar bencil olduk anlamıyorum![]()
Ee, haklilarmi sence?diger konunuzda dediniz ya kizi annesine yuz vermiyor, kahveye bile gidemez.. damattan korkuyorlar diye.. cevabi sizde iste.. kizina gidemiyor.. ogluna gitsin demisler.
Bu konuda emin değilim. Haberi olmadan da kardeşleri ayarlamaya çalışabilir. Bence kızını ikna etmeye çalışmalılar. Anneler kızlarıyla iyidirler. Annem hayatta olsa bir ay yanıma alırdım.Hım eminim öyledir.
Ya böyle birşeyin sürprizi olur böyle zamanda çocuk mu kandırıyor bunlar.
Ama kv melek ya onlar doğru demiştir, haberi yoktur eminim yersen.
Kocasından çekiniyor kızı. Sigayra icilmesin cam açılmasın. Huysuz bir adam sanırım. Görümcem her dediğini birebir uygular kocasının.Kızına neden gitmiyor?
Canım gelsin kalsın herseyini yaparım saygiliyimdir. Ama gelince gitmiyor. Hiç gitmiyor.Ben gelmek istemesinde bir kotuluk goremedim.Esinizin annesini davet edemesi cok uzucu. Ben annemi evime gelmek istediginde kabul edemiyorsam o esi de kabul etmem.Hic anlasamadiginiz, size saygisi sevgisi hic olmayan bir kv degilse ,gelip aylarca gitmiyor ve ciddi yuk oluyorsa bilemem.Normal biri oldugunu varsayarak yorum yaptim.
Ya valla bende istemem kaynanam gelsın o kadar uzun kalsın, zaten herseye karısır yorum yapar begenmez.. Evde 3. Bi kişi zor oluyo cıdden benım tahammülüm yok.. Hem esler işe gıdıyo sız kalıyorsunuz hep yanında tabıkı soz hakkınız var.. 1 hafta 10 gun tahammul edilir evet ama sonrası zor benım ıcın sızde haklısınız benım nazarımda.. İzni cok kolay vermıyolar ama ordan bı umut varBu konuda emin değilim. Haberi olmadan da kardeşleri ayarlamaya çalışabilir. Bence kızını ikna etmeye çalışmalılar. Anneler kızlarıyla iyidirler. Annem hayatta olsa bir ay yanıma alırdım.
Canım benim buradan anlamak zor sizede hak seriyorum. Ben saygıda kusur etmem, geldiğinde rahatlığı için herşeyi yapıyorum. Asla sürat etmem yapım naziktir. Ama gelince gitmiyor gitmiyor. Aylarca gitme lafı bile edilmiyor. Kızına hafta bile gitmemiştir. Haksızlık değilmi?Eşlerimiz ağaç kabuğundan çıkmadı bunu ne zaman anlayacağız..(köttü kaynanaları tenzi ederim)
Anlamadım. 1 aydan az kalamazmi yani. Zaten gelurse 2 ay 3 ay. Yaz geçecektir.İç işleribakanlığı yarın saat 9 dan itibaren 65 yaş üzeri kişilere gittikleri yerde bir ay kalma şartıyla izin vermiş. Haberi okudum ekran resmi aldım fakat buraya atamadım bi bakın isterseniz
Habere göre öyle. Hatta sonra haberi de paylaştım burda.Anlamadım. 1 aydan az kalamazmi yani. Zaten gelurse 2 ay 3 ay. Yaz geçecektir.
Benim durumumu fazla değiştirmiyor bu haber cnm. Dediğim gibi gelirse zaten bütün yaz kalacaktır.Habere göre öyle. Hatta sonra haberi de paylaştım burda.
bu yaptiginiz hos degil.. ablam yasindasiniz ama soylemek zorundayim. kendi annenizi bir ay istiyorsunuz. kv nizi 25 gun cok diyorsunuz.. o da esinizin annesi. cok buyuk sorun cikaran, huzur kaciran bir insan olmadiktan sonra adaletli olmak zorundayiz.Bu konuda emin değilim. Haberi olmadan da kardeşleri ayarlamaya çalışabilir. Bence kızını ikna etmeye çalışmalılar. Anneler kızlarıyla iyidirler. Annem hayatta olsa bir ay yanıma alırdım.
Valla kayınvalıde anne gbı olsa sorun yok bence ama malesef kı cogusu oyle degılbu yaptiginiz hos degil.. ablam yasindasiniz ama soylemek zorundayim. kendi annenizi bir ay istiyorsunuz. kv nizi 25 gun cok diyorsunuz.. o da esinizin annesi. cok buyuk sorun cikaran, huzur kaciran bir insan olmadiktan sonra adaletli olmak zorundayiz.
ben de biliyorumd degil ama o da kocanin annesi.. benim annem gelsin ama seninki gelmesin huzur olabilir mi o evde?Valla kayınvalıde anne gbı olsa sorun yok bence ama malesef kı cogusu oyle degıl