Kocamı benden ayırmak ısteyen insana nolurda olsun emanet etmem . Kreşe versen ?Cocuk konusunda ise benim cocugumun olmuyacagini soyledikleri icin doktorlar surekli kendiligimden hamile kaldim ve bir daha o sansim olmuyacak diye dusunurek hareket ettim ve borclar meydana cikinca mecbur bir yasinda biraktim cocuga iyi bakiyor onda problem yok sadece bn oglundan ayrilayim onu istiyor ama esimde benden yana deli oluyor
Ailem yok yanimda param yok kres icin ce borcum cok o cocugu istiyor ama beni degilkv hem sizi istemyor hem de görüşmeye devam edıyorsunuz çocuğunuzu da bırakıyorsunuz ona.
hersey mecburıyetten
oyle ama kres baktiklarim 1.5 tl falan ve be. Zaten 2300 aliyorum borc nasil olcak ailem yok burda annem kanser her yil ameliyat falan olmuyorKocamı benden ayırmak ısteyen insana nolurda olsun emanet etmem . Kreşe versen ?
hayat sartları ısteAilem yok yanimda param yok kres icin ce borcum cok o cocugu istiyor ama beni degil
Ozaaman çaren yok .Oy
oyle ama kres baktiklarim 1.5 tl falan ve be. Zaten 2300 aliyorum borc nasil olcak ailem yok burda annem kanser her yil ameliyat falan olmuyor
Zaten canim diyolog yok aramizda konusmuyorum 2yildir gitmiyordum sadece kapidan kizimi aliyordum ama hastalik olunca mecbur kaldim ve onda da zaten gec gidiyorum sadece kizimi gormek icin ama gece delirdim
Yok cozum bulmaya calisiyorum simdi zatenEee peki simdi kime baktiracaksiniz cocugunuzu?
Bu kadar lafin ustune gitmeye devam mi edeceksiniz?
Bir de esim benden yana demissiniz de, kavgaya ragmen hala annesinde kaliyorsaniz pess diyecegim
O zaman susup oturacaksin.40.bin borc olursa mecbur kaliyorsun calismasan nasil odencek
kızın olacak diye seni evden kovan* olacaktı yanlış yazmışım.Çözemedim bu cümleyi
Aynen.Ozaaman çaren yok .
Söylenıp söylenıp durcan .
Ne desek bir bahanen var çünkü .
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?