40.bin borc olursa mecbur kaliyorsun calismasan nasil odencekniye kızın olcak diye seni evden kocan kayınvalideye çocuğunu emanet ediyosun?
40.bin borc olursa mecbur kaliyorsun calismasan nasil odencek
Zaten canim diyolog yok aramizda konusmuyorum 2yildir gitmiyordum sadece kapidan kizimi aliyordum ama hastalik olunca mecbur kaldim ve onda da zaten gec gidiyorum sadece kizimi gormek icin ama gece delirdimeşin iyileşsin ya al çoçugu kreşe wer. Ya da işte çik. Çünkü seni kiz olcak diye kapiya atan kv. O cocuga neler yaparrrr düşünmek bile istemiyorum laf diyaloguna bi kez girmissin ipler kopmus daha yuz göz olma evine gitme kapisini acma evinde ol kapina gelse sende ona tat verme ...
Ne borcu ?40.bin borc olursa mecbur kaliyorsun calismasan nasil odencek
Canim bende oyleydim ama bu hastaliktan dolayi gittim zatenIyi yapmışsın valla arsiz.ben konuşmuyorum öyle mutluyum ki anlatamam.
Çözemedim bu cümleyiniye kızın olcak diye seni evden kocan kayınvalideye çocuğunu emanet ediyosun?
Cocuk konusunda ise benim cocugumun olmuyacagini soyledikleri icin doktorlar surekli kendiligimden hamile kaldim ve bir daha o sansim olmuyacak diye dusunurek hareket ettim ve borclar meydana cikinca mecbur bir yasinda biraktim cocuga iyi bakiyor onda problem yok sadece bn oglundan ayrilayim onu istiyor ama esimde benden yana deli oluyorNokta kullanmadıgın için bir solukta okumaya çalıştım sadece şunu dicem
Madem bu kadar sevmiyorsun bu kadını neden evladını bakması için bırakıyorsun ?
Şahsen bende sevmem kendılerını asla ona guvenıp ne çocuk yaparım nede ona bırakırım ....
Cocuga iyi bakiyor krese verirsem gostermiyecegimi biliyor ve o yuzden ama ben bosancam rahatliyacak oda ayri biseyAranız baştan beri kötü ve çocuğunuza o bakıyor.
Şayet kayınvalideniz de size karşı aynı hisleri besliyorsa el mahkum mantığı devreye girmiştir. Nasılsa bana mecbur, kendi bilir diye düşünüyorsa duzeltmenin bir yolu yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?