- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Kayibbabam vefat etti ve kaynanam başka cocug8na gitmiyor
Ağzına sağlık vallahi deliriyorum ya kadın beddua ediyor evladına adam s.ktir git diyor kadın hala gelmiş diyor ki gorumcemin sünneti var uzaktan misafir gelecek insan bunu düşünüyorsa yaşadığını hak ediyor demektir kendine kıymet vermeyene burda hep görüyoruz ıste kimse vermiyor hizmetçi gibiyim diyor her konusunda olma kardesim olma sen dik dursan kimse zorla yapamaz anlayamiyorum gercektenBana geber diyen yaratığa "itin duası kabul olsaydı,gökten kemik yağardı"derdim. Cidden anlamıyorum kaynanayla aynı evde yaşayan kadınları. Çok mu değersiz hayatınız var sizin? G.. boklu herifler için değer mi bu kadar laf yemeğe,anasının hizmetçiliğini yapmaya. Hiç evlenmeyin daha iyi. Ben okurken bunalıyorum,siz bu hayatı nasıl kabul ediyorsunuz. Pes!
Aynen öyle ortalığı ayağa kaldırman gerekirken hala beklemek niye? Çok üzülüyorum kadinlarimizin ekonomik özgürlüğü olmayınca bazi serefsiz erkekler ezme hakki buluyor kendinde, böyle adamlari cocuk sahibi yapmayın olan çocuklara oluyor. yasiniz genc çalışın guvenceniz olsunAnnen arkandaymış işte daha neden bekleyesin ki? Biri sizin minicik çocuğunuza öl diye beddua ediyor siz yok kaynım yok misafirler diyorsunuz. Yapmayın yahu siz bu eziyeti çekmeye gönüllü olabilirsiniz de o yavrucağın günahı ne?
Aynen madem gidiyorsun. Arkasında dur. İsteklerini net şekilde ilet. Yerine getirmediği koşullarda geri dönme. İki gün sonra geri dönersen daha beteri olacak. Derdini anlat iyice. Ben köle değilim kimse evladıma beddua edemez de. O anaysa ben de anayım de. Allah yardımcın olsun. Sen ezik durursan ezen çok olur.Gitigin zamanda haftasına dönme dik dur biraz asla taviz verme yazık degilmi sana kendilerine başka hizmetçi bulsunlar kocanda asla degişmez hoş degişse nolurki bukadar ezdirdikten sonra yazıklar olsun böyle erkeklere
Kaç yasında senin eşin ?Size birşey desem inanmazsinz belki ama eşim bazen annesiyle salonda uyuyor
buna rağmen ne aklı istiyorsunuz çıkıp gideceksiniz. Birisi benim çocuğuma öl diyecek yaşına bakmam canına okurum. Kızınıza banyo yaptırmasına neden izin veriyorsunuz. Kadın resmen nefretle yıkıyor nefretle davraniyor etkilenmez mi cocuk bu durumdan. Kusura bakmayın ama çocuğunuz için hiç mi gururunuz yok.Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
Ya Allah aşkına sağlıklı düşünemiyorsunuz. Gidin destek alın. Sizin ve çocuğunuzun hayatı ayaklar altında ama siz hâlâ elalem ne der derdindesiniz . Bırakın ne halt ederlerse etsinler. Bırakın zor durumda kalsınlar. Çekin kapıyı gidin . Arkanıza bakmayın. Ne kaybedebilirsiniz ki. Zaten gözlerinde koca bir HİÇsiniz. Anneniz de destek zaten. Cesur olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?