Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

Çocuğunu niye o yıkıyor ki? Bide üstüne utanmadan beddua ediyor. Restinizin arkasında duracaksanız gidin babanızın evine. Kayınvalide gidene kadarda dönmeyin.

Kayibbabam vefat etti ve kaynanam başka cocug8na gitmiyor

O zaman siz onun gönlünü hoş etmeyeceksiniz. O sizin gönlünüzü hoş edecek. Yanınızda kalabilmek için. Tek yükü siz çekmek zorunda değilsiniz büyükse büyüklüğünü bilecek. Eşinize kesin dille söyleyin. Ya tüm kardeşler annelerini ağırlayacak. Ya da ayrı eve çıksın büyükhanım.

Bana geber diyen yaratığa "itin duası kabul olsaydı,gökten kemik yağardı"derdim. Cidden anlamıyorum kaynanayla aynı evde yaşayan kadınları. Çok mu değersiz hayatınız var sizin? G.. boklu herifler için değer mi bu kadar laf yemeğe,anasının hizmetçiliğini yapmaya. Hiç evlenmeyin daha iyi. Ben okurken bunalıyorum,siz bu hayatı nasıl kabul ediyorsunuz. Pes!

Kv benim cocuguma beddua edicek ben oraciga gomerim o kadini ve kocan resti cekmis sen misafir dugun derdindesin bosver onlar rezil olur zaten mutlu olmadigin bi evde durma hizmetci gibi kullandirma kendini cek git ananin evine daha rahat edersin saygi gorursun en azindan geride donme

Ağzına sağlık vallahi deliriyorum ya kadın beddua ediyor evladına adam s.ktir git diyor kadın hala gelmiş diyor ki gorumcemin sünneti var uzaktan misafir gelecek insan bunu düşünüyorsa yaşadığını hak ediyor demektir kendine kıymet vermeyene burda hep görüyoruz ıste kimse vermiyor hizmetçi gibiyim diyor her konusunda olma kardesim olma sen dik dursan kimse zorla yapamaz anlayamiyorum gercekten

Alllah aşkına senin canının hiç mi kıymeti yok.
Boyle igrecnc insanlara neden katlaniyorsun.
Kv beddua eder, eş sahip cikmaz s.gt der. Seni bağlayan çocugunsa ona iyilik falan yapmiyorsun kötülük yapiyorsun. Bırak ne halleri varsa görsünler. Ağırlığını koy, şartların belirt, dik dur.
Şartların yerine gelmeden asla dönmeyeceğini de belirt.
Boyle kv, eş le nasil aynı çatıyı paylasmaya devam edebilirsin ki.

Aynen öyle ortalığı ayağa kaldırman gerekirken hala beklemek niye? Çok üzülüyorum kadinlarimizin ekonomik özgürlüğü olmayınca bazi serefsiz erkekler ezme hakki buluyor kendinde, böyle adamlari cocuk sahibi yapmayın olan çocuklara oluyor. yasiniz genc çalışın guvenceniz olsun

Gitigin zamanda haftasına dönme dik dur biraz asla taviz verme yazık degilmi sana kendilerine başka hizmetçi bulsunlar kocanda asla degişmez hoş degişse nolurki bukadar ezdirdikten sonra yazıklar olsun böyle erkeklere
Aynen madem gidiyorsun. Arkasında dur. İsteklerini net şekilde ilet. Yerine getirmediği koşullarda geri dönme. İki gün sonra geri dönersen daha beteri olacak. Derdini anlat iyice. Ben köle değilim kimse evladıma beddua edemez de. O anaysa ben de anayım de. Allah yardımcın olsun. Sen ezik durursan ezen çok olur.

Benim çocuğuma inşallah ölürsün diyen kaynanayı döverim ben. Ona inanan kocayı da döverim. Benim küçücük bebeğime beddua edecek ben susup kocama gel beni götür diyeceğim. Sonra annemi arayacağım. Ayağım Yok zaten Benim. Blöf İçin gitmiyorsunuzdur inşallah. Yoksa sadece çocuğunuza üzülürüm.

Ama bence seni tanımışlar ondan böyle rahat davranıyorlar. Şu yaptıkları hakarete rağmen hala onların misafirlerini sünnetlerini düşünüyorsun. Kendileri düşünsün. Bence sen kabullenmişsin ve bu şekilde de olsa tüm ömrün boşanmaya niyetin olmadığından, insanların tepkisini düşünüyorsun. Ama kabullenme. Yoksa tepende bu insanlarla ömrünü ziyan edersin.

Bun
Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi
buna rağmen ne aklı istiyorsunuz çıkıp gideceksiniz. Birisi benim çocuğuma öl diyecek yaşına bakmam canına okurum. Kızınıza banyo yaptırmasına neden izin veriyorsunuz. Kadın resmen nefretle yıkıyor nefretle davraniyor etkilenmez mi cocuk bu durumdan. Kusura bakmayın ama çocuğunuz için hiç mi gururunuz yok.

bir insan ne kadar anneci olabilir diyordum ki en buyuk ornegi kocanizdan gordum.
benim birakin kaynanami oz annem cocuguma oyle bi kelime soylesin o banyo suyuna kafasini sokar bogarim nedemek kucuk cocuga sen ölesin okadar biktiysan sen geber dangalak kadin pislik birak git annenin evine kalsin ogluyla basbasa yemek bulasik utu surunsun kendini hrba ettigine degmez boylesi icin

Madem bir karar verdiniz,annenizin evine gidiyorsunuz kararınızın arkasında durun. Eğer bir şeyler düzelmezse,eşiniz kıymetinizi bilmezse geri dönmeyin. Yoksa daha beter olacaksınız. Size değer vermeyen insanlarla devam etmek için ısrar etmeyin,az biraz kendinize kıymet verin.

Şuradaki konuları okumaktan evlilikten soğudum yemin ederim koca derdi kv kp derdi.taviz vermeyin kocan olacak erkekcik sana git diyabiliyorsa ailende arkandaysa ardına bile bakma Allah yardımcınız olsun

Şimdi çıkın annenize gidin eve gelecek misafirlerle ana ogul ilgilensinler az burunları sürtsün madem başka türlü o evde ki emeginizi göremezler

Ya Allah aşkına sağlıklı düşünemiyorsunuz. Gidin destek alın. Sizin ve çocuğunuzun hayatı ayaklar altında ama siz hâlâ elalem ne der derdindesiniz . Bırakın ne halt ederlerse etsinler. Bırakın zor durumda kalsınlar. Çekin kapıyı gidin . Arkanıza bakmayın. Ne kaybedebilirsiniz ki. Zaten gözlerinde koca bir HİÇsiniz. Anneniz de destek zaten. Cesur olun

Çok üzücü bir durum. Size tavsiyem eğer aileniz tam anlamıyla arkanızdaysa onların yanında kalmaya devam edin. Anladığım kadarıyla eşinizin sizi kaybetmekten yana en ufak bir korkusu yok. Bu korkunun oluşması için sizin ne kadar ciddi olduğunuzu görmesi gerek. Bunun için de eşiniz herhangi bir adım atmadan eve dönmeyin derim.

Noktasina kadar katiliyorum. Ne icin bu eziklik. Insan temizlige gider parasini kazanir ama bunlari cekip durmaz. Esi bari sahip ciksa ama oda yok

Oy yavrum benim. Babaannesi ona feyza sen ölesin ölesin derken ici nasil olmustur onun. O ufacik kalbi nasilda kirilmistir acimistir. Aklima geldi de benim kizim iki yasindayken kendi capinda anliyordu ölümü. Ölen kisinin de onu sevenlerininde birdaha asla birbirlerini göremeyecegini anliyordu. Bir kere yuvadan eve gelip sende ölme bende ölmeyim diye aglamisti. Tam iki yasindaydi o zaman. Kimbilir o yavrucagin kalbinde ne korkular oldu o an.
Eger o evde durursan sende anne falan degilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…