Kv, kayın ve eş

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Kızlar kısaca konuya geçiyorum hemen, eşimden kayınım birkaç gün önce paraya sıkıştığı için para istedi bizden olabilir kardeşiz sonuçta ama iki gün önce bir ameliyat geçirdim eltim ve kayınım durumu bildikleri halde aramadılar, kv de bir aydır bizde lafı geçince kv ye eşimle aramadılar bile dedik vay demez olaydık kv hemen oğlunu aramış kaynım da eşimi arayıp verdi veriştirdi akşamına aradı güya bana geçmiş olsun diyecek bu sefer ben telefonu almadım (o an çok sinirliydim ters bişi söylemek istemedim) eşimde konuşmak istemediğimi iletti haklıyken haksız duruma düştük anlayacagınız. Bir kaç gün önce para istemek için arayıp hastayken arayıp sormamaları çok dokundu bide üstüne bir ton laf yedik

Sizce fevri mi davrandım o telefonu alıp konuşmalımıydım (ki eşime göre böyle yapmalıymışım) sizz olsanız nasıl davranırdınız???

Haklıyken haksız duruma dusmussunuz. Biz biraz iyileşmesini bekledik arayıp rahatsız etmek istemedik diyebilirler. Azıcık diş sıkıp 1 hafta 2 hafta bekleyip öyle deseydiniz bahaneleri kalmazdı. Geçmiş olsun

Haklıyken haksız duruma dusmussunuz. Biz biraz iyileşmesini bekledik arayıp rahatsız etmek istemedik diyebilirler. Azıcık diş sıkıp 1 hafta 2 hafta bekleyip öyle deseydiniz bahaneleri kalmazdı. Geçmiş olsun
Ben nerden bileyim kv gidip yetiştirecek

Evet insaniyet bakımından arayıp sormaları gerekir ama bu hastayken beni aramadı hamile kaldım tebrik etmedi diyip ona buna konuşmak bana abartı geliyor.
Aramadı mı sizi, siz de ona göre davranın gidip kayınvalideye bi aramadılar demenin mantığı ne?
Çok gereksiz büyümüş.

kv haberleri varmı diyince evet var ama aramadılar bile dedim serzenişte bulunmak için denmedi o laf

Hiç fevri davranmamışsınız.
Gayet güzel yapmışsınız.
Para isterken iyi, ama para istediğiniz abinin karısı ameliyat olsun aramamak oh ne güzel.
Kv niz konuşmanızı yetiştireceğine, arayın diye kendisinin söylemesi gerekiyordu.
Hiç kendini üzme.
Bu arada geçmiş olsun.

Anneler genelde kardeşler arasi bozulmasın diye ara yol yapmaya çalışır. Yani bunu laf taşımak olarak düsünmeyin. Kaynınızın düşünemediği şeyi hatırlatmış arayın diye.
Valla ne yapmaya çalıştı bilmiyorum ama ortalığı karıştırdı

Para mühim değil de bizde insanız bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için

Simdide bak almadi telefonu konismak istemedi bizle dicekler ve tartisma uzicak . Ama o anda düsünemediniz sinirden. Belki bende ayni tepkiyi verirdim. Bu arada gecmis olsun
Aslında biliyorum ki takılmamam lazım bu konulara bir hayat daha yok neticede ama yinede içsel bir durumda yaşıyorum ayrıca çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…