- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Neyse boşver ....sen şu an kendi sağlığına odaklan...bebek için mi bu ameliyat?Başka bir sağlık sorunun mu çıktı?Süpersiniz çok hayırlılar her konuda
Bence iki konuyu birbirine karistirmayin derim.Kızlar kısaca konuya geçiyorum hemen, eşimden kayınım birkaç gün önce paraya sıkıştığı için para istedi bizden olabilir kardeşiz sonuçta ama iki gün önce bir ameliyat geçirdim eltim ve kayınım durumu bildikleri halde aramadılar, kv de bir aydır bizde lafı geçince kv ye eşimle aramadılar bile dedik vay demez olaydık kv hemen oğlunu aramış kaynım da eşimi arayıp verdi veriştirdi akşamına aradı güya bana geçmiş olsun diyecek bu sefer ben telefonu almadım (o an çok sinirliydim ters bişi söylemek istemedim) eşimde konuşmak istemediğimi iletti haklıyken haksız duruma düştük anlayacagınız. Bir kaç gün önce para istemek için arayıp hastayken arayıp sormamaları çok dokundu bide üstüne bir ton laf yedik
Sizce fevri mi davrandım o telefonu alıp konuşmalımıydım (ki eşime göre böyle yapmalıymışım) sizz olsanız nasıl davranırdınız???
Kulagımda bir problem vardı ondan oldumNeyse boşver ....sen şu an kendi sağlığına odaklan...bebek için mi bu ameliyat?Başka bir sağlık sorunun mu çıktı?
Işte ben bunu anlatamıyorum eşime hep verdi halada verirBence iki konuyu birbirine karistirmayin derim.
Normalde araniz iyiyse ve durumunuzda musaitse yardimci olabilirsiniz. Ammaaa normalde hicc arayio sormayip ta basi sıkışınca arayan biriyse vermesini istemezdim esimin.
Çok geçmiş olsun.Sen kendi rahatina bak.Hicbirsey düşünme..bak herkes öyle yapıyor zaten.Kulagımda bir problem vardı ondan oldum
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz herkes kendi keyfindeÇok geçmiş olsun.Sen kendi rahatina bak.Hicbirsey düşünme..bak herkes öyle yapıyor zaten.
Rica ederim cnm ameliyat olmak kolay mı??? Ben iki operasyon geçirdim birinde ölümden döndüm. O masaya yatmak ölüme yatmak.Para mühim değil de bizde insanız bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için
Parayı geri ödemezler ki zaten!!Bosver sen paranin ustune yatmasinlarda cokta lazim degiller.
Bu konuda yaranız var sanırım anlatmak istediğim işlerine gelince arayıp işlerine gelmeyince aramamaları bırakında enayi gibi hissetmeyeyim kendimi hasta yatagında hem kötü anımda yanımda olmayan iyi anımda yanımda olmasın lütfeninsanlara laf sokma hakkına para verdiğiniz için mi sahip oldunuz. Para vermiş olmasaydınız siZi aramaması sorun yaratmayacaktı galiba. Ameliyat olana geçmiş olsuna gidilir elbet ama benden borç para aldı gelmeli mantığınız çok yanlış.işte kimseye gebe kalmamak lazım bu hayatta. Kardeş bile olsa.
Eşimden başka kimse yoktu yanımdaHayatım da sadece 1 kere ameliyat oldum o da doğumun esnasında sezeryanla doğurdum. Zaten ameliyathanede çıktıktan sonra kaç gün canımla cebellestim kim aramış kim aramamış hiç umrumda olmadı o aralar. Kendi esim annem babam kardeşlerim zaten cevremdelerdi hep. Gerisi gelmiş gelmemiş aramış aramamış hiç umrumda olmazdı.
Çok tesekkür ederim bu yaşanan olay bir anlık duygusallıktan değil birikmişlikten patladı bıktım artık insan yerine konmamaktanÖncelikle geçmiş olsun. Ameliyat geçirmişsin. Duygusal olabilirsin. İnsan zor günlerinde düşünülmek ister bekler normal. Kv ortayı bulacağına biraz ortamı kızıştırmış. Birdaha kv birşey deme. Diyeceğin kişiye kendin zamanı geldiğinde dersin. Nasıl devam anlatıldı bilemeyiz. Konuyu uzatıp üzülmeyin. Bekleyin zamanla herkes yatışır. Tekrar normale döner. Kim haklı kim haksız okadar önemsizki. Önemli olan şuan sağlığınız.
Hiçbirşey demedi ben diyeceğimi dedim ama hemde eşimin yanında dedimBu arada dedikodu yapan kv ye kocanız ne dedi? Hani birşey demediyse pess.
Sizin yaranız için buradayız. yazdıklarınızdan para verdiğimiz halde bizi aramadılar çıkıyor.ozaman parayı katmayacaktınız işin içine.Bu konuda yaranız var sanırım anlatmak istediğim işlerine gelince arayıp işlerine gelmeyince aramamaları bırakında enayi gibi hissetmeyeyim kendimi hasta yatagında hem kötü anımda yanımda olmayan iyi anımda yanımda olmasın lütfen
Ben nerden bileyim kv gidip yetiştirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?