Kv, kayın ve eş

Bence iki konuyu birbirine karistirmayin derim.
Normalde araniz iyiyse ve durumunuzda musaitse yardimci olabilirsiniz. Ammaaa normalde hicc arayio sormayip ta basi sıkışınca arayan biriyse vermesini istemezdim esimin.

Bence iki konuyu birbirine karistirmayin derim.
Normalde araniz iyiyse ve durumunuzda musaitse yardimci olabilirsiniz. Ammaaa normalde hicc arayio sormayip ta basi sıkışınca arayan biriyse vermesini istemezdim esimin.
Işte ben bunu anlatamıyorum eşime hep verdi halada verir

Para mühim değil de bizde insanız bu arada çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için
Rica ederim cnm ameliyat olmak kolay mı??? Ben iki operasyon geçirdim birinde ölümden döndüm. O masaya yatmak ölüme yatmak.
Hani düşmanımı bileyim ameliyat masasına yatmış dualarımı gönderirim.
Hiç canını sıkma sağlığına odaklan.
Herkesin ayıbı kendine.

insanlara laf sokma hakkına para verdiğiniz için mi sahip oldunuz. Para vermiş olmasaydınız siZi aramaması sorun yaratmayacaktı galiba. Ameliyat olana geçmiş olsuna gidilir elbet ama benden borç para aldı gelmeli mantığınız çok yanlış.işte kimseye gebe kalmamak lazım bu hayatta. Kardeş bile olsa.

Hayatım da sadece 1 kere ameliyat oldum o da doğumun esnasında sezeryanla doğurdum. Zaten ameliyathanede çıktıktan sonra kaç gün canımla cebellestim kim aramış kim aramamış hiç umrumda olmadı o aralar. Kendi esim annem babam kardeşlerim zaten cevremdelerdi hep. Gerisi gelmiş gelmemiş aramış aramamış hiç umrumda olmazdı.

Öncelikle geçmiş olsun. Ameliyat geçirmişsin. Duygusal olabilirsin. İnsan zor günlerinde düşünülmek ister bekler normal. Kv ortayı bulacağına biraz ortamı kızıştırmış. Birdaha kv birşey deme. Diyeceğin kişiye kendin zamanı geldiğinde dersin. Nasıl devam anlatıldı bilemeyiz. Konuyu uzatıp üzülmeyin. Bekleyin zamanla herkes yatışır. Tekrar normale döner. Kim haklı kim haksız okadar önemsizki. Önemli olan şuan sağlığınız.

Bu konuda yaranız var sanırım anlatmak istediğim işlerine gelince arayıp işlerine gelmeyince aramamaları bırakında enayi gibi hissetmeyeyim kendimi hasta yatagında hem kötü anımda yanımda olmayan iyi anımda yanımda olmasın lütfen

Eşimden başka kimse yoktu yanımda

Çok tesekkür ederim bu yaşanan olay bir anlık duygusallıktan değil birikmişlikten patladı bıktım artık insan yerine konmamaktan

Kvden hayırlı evladına laf söylenmesin diye senden lafı almış yetiştirmiş. Sonra da iyiniyetçilik oynuyorlar... eşine karşı biz iyiyiz senin eşin fesat imajı yapmak için hepsi. Yoksa umurlarında değil ameliyat olmuşsun olmamışsın, insanlık yapar gibi gözüküp hain olmak tamamen. Ama takma yani bu eş ailelerinde genelde olan bir şey.

Sizin yaranız için buradayız. yazdıklarınızdan para verdiğimiz halde bizi aramadılar çıkıyor.ozaman parayı katmayacaktınız işin içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…