Kv ,kayın, WhatsApp durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Morm

Rabbi hebli mines sâlihîn 🤲🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
3.675
12.504
208
27
Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..

Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşiminde bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve oy sabah saatlerinde whatsappa şunu atmış ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Boşverin eşiniz cevabını versin ama , sömürürken iyidi eşinizi

Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Kaynananıza kibar bir dille oğlunu evlendirmeyip turşusunu kurmasını böylece onların her isteklerini karşılayıp diledikleri gibi sömüreceklerini söyleyin kendi kızı aynı durumda olsa ne olurdu bence çıngar çıkartın yoksa paranızla rezil olduğunuzla kalacaksınız

Siz de bir durum paylasin, “eskiden ne guzeldi her ev kendinden sorumluydu. Simdi hic sorumlulugumuzda olmayan insanlarin hatalarini kendimizden odun vererek gidermeye calisiyoruz, sanki anne babalari biziz 💁🏼‍♀️

bu aralar eş ailesindekiler değişik hallere giriyor, benimde eltimle kaynım alakasız ve üstüne vazife olmayacak işlere kalkıştılar bugün onun şokundayken okudum konunuzu, herkes yerini bilse keşke...
umursamayın bence insanlar gerçekten çok değişikler

esiniz gidip ailesine bunu kendi fikri gibi mi soyledi acaba yoksa “anne ben size yardim etmek isterim ama morm izin vermiyor gonlu olmuyor” diye topu size mi atti?
Sanmıyorum ama şöyle olmuş olabilir bende istemiyorum mormda istemiyor demiştir diye düşünüyorum

Back
X