Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni sinir eden o bir sürü eş dost akraba var komik yanı ve herkes onların böyle oldgunu biliyoro zaman kayinvalide kendince iyi cevap vermis ama hajshajaha cok guldum ya hic utanmiyorlar da es dost gorur diye
KeskeeEvin tek söz sahibi o pamuk elini cebine atsın da borçları ödesin bir zahmet.
esiniz gordu mu bu durumu? o ne dedi?Beni sinir eden o bir sürü eş dost akraba var komik yanı ve herkes onların böyle oldgunu biliyor
Yüz göz olmak istemiyorum eşimle halletmem gerekiyor. Böyle şeyler için cirkinlesmek çok komik geliyor banaE cevap versene babanız ödeseydi o zaman, el kızına ödetirsen söz sahibi olur :)))) diye
Merhabalar . Eşim ailesinin maddi manevi her şeyini karşılıyor . Kaynımın borcu yüzünden kv evine haciz gelecekmiş . Kaynım onlarla birlikte yaşamıyor. E tabi ki borcuna sadık olmadığı için eşim ödemek zorunda kaldı babası da ödemedi. Her neyse ne kadar canım sıkılmış olsa da bu durumu tartışma konusu haline getirmedim . Sadece bunun son defa olduğunu artık yorulduğumu söyledim . Eşimin de bunu annesine ve kardeşine söylemesini istedim , söylemiş . Ve bu sabah saatlerinde kb whatsapptan şunu atmış duruma ;
Eskiden ne güzeldi evimiz evin tek söz sahibiydi babamız . Şimdi bize hükmediyor el kızları..
Tabi ki hemen aradım . Akşam konuşalım dedi işte şuanesiniz gordu mu bu durumu? o ne dedi?
Elti ve kayın denen akrabalardan nefret ediyorumbu aralar eş ailesindekiler değişik hallere giriyor, benimde eltimle kaynım alakasız ve üstüne vazife olmayacak işlere kalkıştılar bugün onun şokundayken okudum konunuzu, herkes yerini bilse keşke...
umursamayın bence insanlar gerçekten çok değişikler
Bunu yapan kadının okuması yazması yok birde düşünün. Sesli video şeklinde atmış tiktoktan bulupKayinpeder, kaynim, gorumceler, elti vs bende hic birinun telefon numarasi yok. Sadece kv ve gorumcelerden bir tanesinin numarasi var. Kvde zaten durum atmaktan anlamaz.
Gereksiz kişileri temizleyin.
Bence eşiniz bir daha yardım etmeme fikrinin sizden çıktığını ailesine söylemiş. Hata bence eşinizde malesefTabi ki hemen aradım . Akşam konuşalım dedi işte şuan
Kaç kere konuştum . Yüzlerine açıkça söyledim kavga şeklinde olmadan . Biz kendimize zor yetiyoruz diye ben konuştukça daha çok arttı istekleriBen böyle seyleri pat pat acik konusuyorum kayinpederim ve kayinvalidemle. Bizim kendi sorumluluklarimiz ve cocuklarimiz var. Baskalarinin hatasini bir iki kere telafi edersin, ama 1. Alisirlar ayni devam ederler 2. Bizde paralari agiclardan toplamiyoruz. Esimi kendi ailesine bile ezdirmem.
Kesinlikle yüzgöz olma ya, cevap vermezsen zaten kurulacaklar kendi kendilerine belli o karakterde oldukları. Ama ben olsam mutlaka eşimle konusurdum nasıl lanse ettin kendini sıyırmak için bana mı attın diye.Yüz göz olmak istemiyorum eşimle halletmem gerekiyor. Böyle şeyler için cirkinlesmek çok komik geliyor bana
Aynen öyle malesef zaten konuşunca da anlamıyorkiKoca koca insanların durum üzerinden laf sokmaya çalışması.Size laf edeceğim derken kendini küçük düşürüyor aslında.
Siz sahibi olmak lafla değil icraatla olur diyeceksiniz aslında ama anne olunca o da denmez.
Akşam olsun hele biKesinlikle yüzgöz olma ya, cevap vermezsen zaten kurulacaklar kendi kendilerine belli o karakterde oldukları. Ama ben olsam mutlaka eşimle konusurdum nasıl lanse ettin kendini sıyırmak için bana mı attın diye.
Aynen öyle. Anasının babasının uğraşmadıgi şeyle ben neden uğraşayım bana ne ?Sizde yazin herkes doğurduğu çocuğun borcunu isterse üstlensin ,el kızına guvenmesin diye