Kv kendi kafasına göre iş yapması

InFlames

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
2.423
2.299
168
Herkese merhaba kızlar,
çok içim sıkıldı buraya anlatmak içimi dökmek istedim gece gece.

Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz.
neyse bana sormadan bebek mevlidi için dağıtılacak bişeyler yaptırmışlar,az önce de eşime fotoğrafını attılar.
İçimden bir ses sağolsunlar düşünmüşler diyo,
diğer ses ise madem yaptıracaksınız insan sorar ne düşünüyorsunuz,nasıl bir şey yaptıralım falan diye sorar diye çemkiriyor. Moralim bozuldu ben daha farklı bir şeyler düşünüyordum yaptırdıklarını da beğenmedim açıkçası.

Aynısını düğünde de yaptı, düğün davetiyesini benim fikrimi almadan kendi zevklerine göre bastırmışlardı. Tabi o zaman evlenelim umrumda değil gözüyle bakıyordum ama bu tarz davranışlar sinirimi bozmaya başladı.
Böyle birkaç tane daha yaptığı şeyler var nikah şekeri vs.

Zaten geceleri uyuyamıyorum moralim bozuldu yaa.
Aslında kv iyidir aramız da iyi ama böyle densizlikler yapıyo sinir oluyorum.
üüüüfffff
o kadar yaptırmışlar ben şimdi içimdeki hangi sesi dinliyim
ayyy sağolsunlar mı diyim
yoksa off bebeğimin mevlidinde dağıtılacak hediyeleri bile kendim seçemedim hiçbir şey istediğim gibi olmuyo mu diyim??

siz olsanız ne yapardınız

Valla dua edin özenip yapıyorlar birşeyler en azından..
Bir çorap, bir zibin bile görmeyenler var bu forumda..
Ha, sorulsaydı çok daha yerinde olurdu tabi, ama bence iyi düşünün iyi olsun..kötü niyet göremedim ben açıkçası

Elbette fikrinizi sormaliydi, anne ve baba ne ister, bizim gonlumuzden bu gecti acaba onlar ne diler diye dusunmeliler.
Ama madem boyle dusunmemisler, "amaan kendimi yormadim en azindan" diyerek telkin edin kendinizi.
Siz de heveslisiniz bebek icin, onlar da :)
Sonraki kutlamalari ondan once planlayip, detayini verirsiniz, maddi manevi istedigi yardimi yapar :))

ya zaten hiç art niyet aramıyorum kesinlikle de,
ne bileyim ilk bebek olunca insan heves ediyor,

ne bileyim hiç konuşması dahi geçmemişti öyle telefona pat diye fotoğraf gelince çok şaşırdım doğrusu.

Hamilesiniz, bebeğinizin doğumuna az kalmış, strese girmeyin hiç, düşünmüşler sağolsunlar, kötü niyetle değilde hevesle yapıyordur kayınvalideniz, siz kendi heves ettiğiniz hediyeleri de hazırlayın, ne onun gönlü kırılsın ne de sizin hevesiniz kursağınızda kalsın

Hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim

Heveslenmiş almışlar. İsterseniz siz ayrı da yaptırın. Bebeğiniz için şimdiden heyecanlanmaları çok güzel bir şey. Gurur duyun bence. Bir de böyle küçük şeylere sorun gözüyle bakıyorsanız çözüm üretmeyi deneyebilirsiniz.

tabıkı kendım ayrı yaptırırdım...hıç umrumda olmazdı....onuda dağıtırdım kendımınkınıde....sız sessız kaldıkça daha cok yapar...her anne kendı seçmek ıster kendı yapmak ıster böyle ozel seylerı....ne münasebetle karışıyorlar anlamıyorum....sız tatlı dılle daha farklı dusundugunuzu soyleyın ve muhakkak yaptırın ıcınızde kalmasın

Ayni seyi sizin ailenizden birisi hem butcenize yardim hemde hediye niyetine yapsaydı cok sevinirdiniz belki bir de böyle düşünün. Benim ablamda bir sürü sey yapmış doguma sag olsun.. Cokta sevindim kaynanamda yapsaydı ona da sevinirdim.
Yinede icinizde kalacaksa sizde mevlut degilde hastanede ve 40 cikana kadar gormeye gelip gidenlere sus dağıtabilirsiniz.

resmen sağ tarafımdaki melekle, sol tarafımdaki şeytanın seslerini duyuyorum

şimdi hamilesin ya ondan bu sinir harbi doğumdan 2 ay sonra burayı oku aaaa ne saçma düşündüm diyeceksin

Art niyetli, fesat bir insanım herhalde...
Kimse gibi ılımlı bakamadım duruma.
Ne münasebet canım, bana sormadan benimle ilgili karar almak, eyleme dökmek falan?
En nefret ettiğim şeydir böyle emrivakiler, mecbur bırakılmalar...
Bari yaptırmadan önce 'kızım beğendik, bak şöyle yaptıracağız tamam dersen' gibi bir cümle deseydi her şeyi çözerdi.
Hele davetiye olayına şaştım kaldım, benim düğünümde bana sormadan bir şey yapan kayınvalideyi değil de, nişanlıyı paralardım herhalde.
Bence siz kendi özendiğiniz şeyi yaptırın, her şeyi kendi bildiğiniz gibi organize edin.
Sonra kayınvalidenizinkini de dağıtırsınız.
Ve bu davranışlarının önüne geçmek için bir sınır koymanız lazım.
Zamanında ben de bu tarz şeylere maruz kaldım ve cevabım daima 'siz düşünmeyin, zahmet etmeyin, ben zaten ilgilenip en iyisini yapıyorum' oluyordu.

Son düzenleme:
Ne güzel iste bizim babanne yabancıdan beterdi..

Kıymetini bilin.

Uygun bi dille ben şöyle planlamistim annecim keske bana sorsaydiniz neyse bunlari da kullanalim bende kendi planladiklarimi yaptirayim deyin... inşallah diger ozel zamanlarinizda size danisarak davranirlar...
Ben olsam ben de bozulurdum acikcasi düşünmeleri guzel ama mevlid benim cocugumun mevlidi .

Bi corap bile gormeyenin biride benim 8 yasina geldik olmayi ca olmuyo

Sagolsunlar yaptirmislar de gec ama aklina cok takilirsa musait bi zamanda uyar bu tarz durumlarda bizimde fikrimizi alin diye

Huzurunu kacirdigina, kendini gerdigine degmez.. Bi sorununuz da yokmuş Allah a sukurler olsun ki.. Hani saymama, onemseme durumu da yoktur.. Iclerinden gelmis, heveslenmisler, belki de size de surpriz olsun istediklerinden sormadilar..
Cok istiyorsan sen de biseyler yaptir, ben de bunlari yaptirmistim dersin yalan da olmaz, herkesin hevesi olmus olur..
Allah saglikli dogim versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…