benim kv dem yılbaşı hediyesi bana mobilya yolladı yaaaa naaparsın ölür müüsn öldürü müsün o kadar da kiracıyım eşya istemiyrum dediğim halde ???Herkese merhaba kızlar,
çok içim sıkıldı buraya anlatmak içimi dökmek istedim gece gece.
Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz.
neyse bana sormadan bebek mevlidi için dağıtılacak bişeyler yaptırmışlar,az önce de eşime fotoğrafını attılar.
İçimden bir ses sağolsunlar düşünmüşler diyo,
diğer ses ise madem yaptıracaksınız insan sorar ne düşünüyorsunuz,nasıl bir şey yaptıralım falan diye sorar diye çemkiriyor. Moralim bozuldu ben daha farklı bir şeyler düşünüyordum yaptırdıklarını da beğenmedim açıkçası.
Aynısını düğünde de yaptı, düğün davetiyesini benim fikrimi almadan kendi zevklerine göre bastırmışlardı. Tabi o zaman evlenelim umrumda değil gözüyle bakıyordum ama bu tarz davranışlar sinirimi bozmaya başladı.
Böyle birkaç tane daha yaptığı şeyler var nikah şekeri vs.
Zaten geceleri uyuyamıyorum moralim bozuldu yaa.
Aslında kv iyidir aramız da iyi ama böyle densizlikler yapıyo sinir oluyorum.
üüüüfffff
o kadar yaptırmışlar ben şimdi içimdeki hangi sesi dinliyim
ayyy sağolsunlar mı diyim
yoksa off bebeğimin mevlidinde dağıtılacak hediyeleri bile kendim seçemedim hiçbir şey istediğim gibi olmuyo mu diyim??
siz olsanız ne yapardınız
Herkese merhaba kızlar,
Aman sıkma boşuna canını şekerleri o yaptırmış diğerlerini zevkine göre yap bir sorun olursa annen yaptırmış diyebilirsn,uzaksınız belki torun sevgisidir yani benimkide öyleydi bi zamanlar daha sonra bi kaç kere yaptığı aldığı bir şey beğenilmedi yada olmadı eşim artık karıştırmaz kimseyi eşime bırakın der sorun etme derim bebişinle güzel vakit geçirçok içim sıkıldı buraya anlatmak içimi dökmek istedim gece gece.
neyse bana sormadan bebek mevlidi için dağıtılacak bişeyler yaptırmışlar,az önce de eşime fotoğrafını attılar.
diğer ses ise madem yaptıracaksınız insan sorar ne düşünüyorsunuz,nasıl bir şey yaptıralım falan diye sorar diye çemkiriyor. Moralim bozuldu ben daha farklı bir şeyler düşünüyordum yaptırdıklarını da beğenmedim açıkçası.
Aynısını düğünde de yaptı, düğün davetiyesini benim fikrimi almadan kendi zevklerine göre bastırmışlardı. Tabi o zaman evlenelim umrumda değil gözüyle bakıyordum ama bu tarz davranışlar sinirimi bozmaya başladı.
üüüüfffff
yoksa off bebeğimin mevlidinde dağıtılacak hediyeleri bile kendim seçemedim hiçbir şey istediğim gibi olmuyo mu diyim??
Herkese merhaba kızlar,
çok içim sıkıldı buraya anlatmak içimi dökmek istedim gece gece.
üüüüfffff
resmen sağ tarafımdaki melekle, sol tarafımdaki şeytanın seslerini duyuyorum
Benim annemde hamileyken torununa bi suru şey aldı ayri sehirlerdeydik biz çok sevindik bu torununu önemsediği ve dört gozle yolunu beklediklerini gosterir kvden de bekledik ama hic bisey yapmadi sevinin bence torunları için birşeyler yapmak istiyorlar
Onlarca tulumun yeleğin patiğin vs. nin arasında elbet o da kafasına göre takılabilir. Ama büyük ve tek şeylerde mutlaka söz Hakkı annenin ve babanın, aksi direk rol çalmaktır. Ben de sizin gibi düşünüyorum...Bu hediye almak gibi değil ama. Bir işin fikirine karışıyor burada. Yani torun için yapıyorsa alsın kıyafet oyuncak vs. Mesela besik alsa onu da sorması gerekir. Sunlar var hangisini alayim diye. Mevlüt şekeri yaptıracaksa ve gelininin yaptığı bir Org. Da dağıtacaksa Org. Sahibine sorması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?