Kv kendi kafasına göre iş yapması

Benim annemde hamileyken torununa bi suru şey aldı ayri sehirlerdeydik biz çok sevindik bu torununu önemsediği ve dört gozle yolunu beklediklerini gosterir kvden de bekledik ama hic bisey yapmadi sevinin bence torunları için birşeyler yapmak istiyorlar

Ben çok sinirlenirdim.Art niyet yok ama işgüzarlık var.. Eğer niyeti iyiyse bastırmadan etmeden önce seni arar bak kızım ben bunları beğendim sen ne düşünüosun diye.Ya da senin beğendiklerini de yaptıralim ama bunları da yaptırsak olur mu ilk torun heves ettim kızım dese yine tamam..Niyet iyi olsa da ben bunlara iyi niyet gözüyle bakmam kayinvalidem biz evlenmeden önce bana sormadan bi düğün mekanina gidip kapora bırakmış gittim baktım çok beğenmeme ragmen sırf kafasına göre iş yaptı diye tutmadım orayı kaporası yandı.

bence öyle sorun edilecek bir durum değil. siz isterseniz kendi beğendiklerinizden de yaptırın. karışık dağıtırsınız

Şimdilik es geçin ama bir sonraki hamle için de akıllı olun derim,arkası gelecek gibi

Iki ayri mevlut sekeri olur ne güzel. .uzulme hic esine icimd3 kalmasin ende yaptirmak istiyorum dersin. .kalani da dagitirlar

Bence de sorun etme. .
Düşünmüş kadıncağız. .
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .

Hep derim 7gun 24saat daha beterlerini çekenler var. Çocuğunuzun ismine, doğum yapılacağı hastaneye, gideceği okula,vs vs karismiyorki Mevlud hediyesi o kadar önemli değil sizde yaptırın iki tarafında gönlü olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Benim hiç hoşuma gitmedi bu durum. Olay düşünme meselesi değil ki... Neyse bunun kat be kat fazlasını yaşamış biri olarak naçizane tavsiyem, konuş ve bir daha böyle bir şey olmamasının önlemini al çünkü Bebek bir milat. Bebek'ten sonra sınır kavramı tamamen yitiyor o alanda o Zaman daha çok olay yaşıyor daha çok üzülüyorsun...

Sorunun sebebide çözümde sende düğün davetyesine ses çıkarmayan bunada çıkarmaz kafası. Kendi özelinize sayginiz ve sahip çıkmanız olmazsa başkaları bu işgüzarlığı kendine görev edinir.Cözum ise kendi istediğinizi yaptırıp anne düğünde davetyemi bile seçme fırsatım olmamıştı saolun siz yapmissiniz bari nu istediğim gibi olsun deyip hem kendininkini hemde onunkini dagitacaksin birdaha böyle bir sorunun kalmaz

Anlayabiliyorum, ben de aynı şekilde düşünürüm. İnce bir düşünce seninki, herkeste aynından olmasını bekleme :)
Ancak burada biraz torun hevesi ve sürpriz olayı var, iyi niyetli... Sen emrivakiye sinirlenmişsin, diyemem ki yapmış şükret, yapmayan da var... Hayır canım, senin bebişin ve elbette senin içine sinen şekilde olması en doğal hakkın. Kv'ne söyle; çok sevindim tam sizi yansıtacak torununuza yakışır bir sürpriz teşekkür ederim; annesi olarak ben de bir şey yapmak istiyorum, ikisini birlikte dağıtalım, çok hoş olur filan...

Kafaya takılacak bi şey değil ^_^ İçinde kalmasın, sen de kendi istediğini yap, Kv de yapsın...
Kendi çevrene de ayrı yaptırırsın maddi durumunuz varsa. Sorun yok bence bunda :)

burada önemli olan tamamen niyet,iyi mi kötümü...cevabı sende onları en iyi sen tanırsın.....

Mesela kendisi gidip bi Bebek odası takımı alıp evinize yollasaydı içiniz hiç burulmaz aynı derecede sevinir miydiniz? Keşke bana da bi sorsaydı gösterseydi .. Ne bileyim bu tarz bir şey demez miydiniz?

Devamli böyleyse bisey diyemem ama mesela bunda supriz olsun diye onceden söylememis olabilir gibi geldi

Bence yinede sizi dusunen bi kayin valideniz oldugu icin sukredin bi zarari dokunmuyorsa size

Baksaniza burada ne kadar okuyoruz kayinvalideleri cocugu a bi corap bile almayanlari

Maddiyatinda degilim ama hediye tarzi seyler karsi tarafin sizi dusundugunu deger verdigini gosterir bence

Ben olsam usumden angarya aldilar diye sevinirdim. Cunku biz de zamaninda aldiklarimizi gonulleri olsun diye gosteriyorduk bizimkiler hep "siz begendiyseniz alin cocugum sormayin bize siz kullanacaksiniz" kafasindaydi. Kendi alacaginda da fotosunu atmadan almazdi. Gicik olurdum. La al gitsin iste.

Istersen sen de yaptir cift hediyeli olsun. Ilk cocugunmus, cilkini cikar nolcak. Icinde kalmasin.

Bence saygisizlik etmis sen karar vermelisin dagitilacak seye. Sinir oluyorum boyle cok bilmis insanlara

Aman boşver canim hepsi ayni. Esine şöyle sende kendi istediğin şeyleri al.
Bende yeni doğum yapinca az heveslenmedim bebek mevludune. Ama burda bana yakin hickimse yok. Yapsam 2,3 bilemedib 5 kişi anca gelir.
Kaynanamin yaninda da bahsettik kaç kere agzini acip da bizim evde yapariz benim cevtem var demedi. O da yetmezmiş gibi gecen hafta kendine mevlut okuttu. İnsan önce kendini mi düşünür torununu mu. Cocuk olmus 6 aylik, Şimdide esime diyomus çocuğa da okutcam diye. Okutmak zorunda değil tabiki ama kafasina gore davranmasi beni deli etti. Bende istemiyorum yazin benim akrabalarim yakinlarim gelince kendi evimde okutcam dedim. Bunlarin hepsi böyle boşver sende Kafana göre davran canim git sende kendi beğendiklerini al.

Uygun olan gel beraber seçelim demesi ama bunu hiç düşünmeye bilirdi bu yönden de şanslı sınız. Artık olan olmuş şimdi bişey deseniz eşiniz dahil herkes sizi sorunlu ve nankör olarak adlandirir

Doğuma bile gelmeyenler neler nelet..
Şimdi onlar beğendiği için yaptırmışlardır bence tesekkur et gitsin. Bunlar da baannesinden dersin kendi istediklerini de eşine çaktırmadan yap

Bana şimarıklık ğibi geldi düsüncen.iyi bişey yapmak istemişler art niyet yok mesela benim düğnümde ne nikah sekeri ne çocğn mevlüdünde mevlüt sekeri gördm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…