- 3 Şubat 2018
- 25.777
- 110.909
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Kayınvalidenize bu teşhisi kim koydu acaba? Sizin fikriniz mi, doktor raporu var mı?
Konuşmadan, ilaçlardan, tavırlardan hastalığı nasıl teşhis ettiniz. Allah aşkına insanlar yıllarını veriyorlar bu iş için.
Eşinize sorun, hastalığı tam olarak nedir diyin, yoksa çocuk yapmam diyin. Kendi kendinize teşhis koymayın.
Dalga geçilecek bir konu göremedim yalnız?Kendi ve Dr. Google koymuslardir kesin
Dalga geçilecek bir konu göremedim yalnız?
Güzelim sen eşine ve evliliğine yogunlasmamak için zihinsel enerjini çok fazla kayinvalidene yönlendiriyorsun.Tek sıkıntın ne gorumcen ne de kayinvaliden yani.Allah yardımcın olsun
eşine neden sormuyorsun?
Başlığa gel
Acaba eşinizde var mı?
İki önce bunu merak ederdim doğrusu
Madem genetik olma ihtimali yüksek demekkiEşim ilaç kullanmıyor, dikkatimi çeken bir durum olmadı şimdiye kadar.
Senden çocuk sahibi olmak için can atmayan bir kişiyi baba yapma canım.İnan bana çocuk olayı çok güzel ama taşlar oturmadiysa evlilige atılmış bir dinamit gibi olabiliyorŞöyle, uzun süredir artık bebek yapsam mı düşüncesi ve çevremin ve ailemin baskısı var. Eşimden de ailesinden de hiç bir heves görmeyince, görümcemin eşi de bebek düşünmüyoruz dedikçe ben de acaba bir sıkıntı bir çekince mi var deyip durmaya başladım...
İnanın ki eşinizin ve ailesinin bebek konusunda hevessiz olması insanı yaralayan ve soru işaretlerine yol açan bir durum.
Gittiğim bir Dr. psikolojik hastalıklarının da genetik olabileceğini söylemişti ama hangileri bilmiyorumArkadaşlar merhaba, kv ile çok sorun yaşamıştım daha doğrusu eşimin ailesi ile, boşanma aşamasına geldik kv habire bana küsüyordu sürekli benim kusurumu hatamı bulmaya çalışıyor, aileme şikayet ediyor vs derken bir şekilde daha iyiyiz şimdi. Ben bu süreçte eşimin ağzından laf alamasam da kv nin hal tavırlarından içtiği ilaçlardan vs psikolojik rahatsızlığı olduğunu az çok anlıyordum ama tamamen eminim artık kv manik depresif. Hiçbir fiziki engeli olmamasına rağmen bana çocuk bakamam yardımcı olamam diye habire tekrarlamasının sebebini şimdi anladım.
Şimdi kafamda yeni soru işaretleri var, genetik olarak bebeğime yansır mı gibi...İçinizde psikolog varsa yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca görümcemde evli ve onlarda çocuk yapmıyorlar (eşi istemiyor büyük ihtimal o benden daha önce anladı ) kendimi saftirik gibi hissediyorum. Eşime de kızıyorum bana tek kelime etmedi annesini hep korudu sakladı...
Etrafında olanlar, bu durumu yaşayanlar, velhasıl yorumlarınıza deneyimlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?