- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi obiranneee
-
Yine ben şokZaten ortalik iyice karisti simdide diger eltimle birbirlerine girdiler.eltim kaynanmlara gitmis telefonun ses kaydini acmis yastigin altina koymus evden cikmis.kaynanam gorumcemler esimin kaynimin.ve iki gelinin hakkinda.kufur kiyamet konusmus.eltimde geri donmus.tl unutmusum diyip almis ses kaydini esine dinletmis.herkes birbirine Küstü benim es haric
hayır var öyle psikopatlarBu arada bu cümlenize inanmadım. Abarttınız sanırım. Kayınvalideniz çocuğa vuruyor morarana kadar ağlatıyor ve buna da gülüyor olamaz.
ailenle aran nasıl
sende bendensin ortakesin seni savunmuyorsa sen kendini savunacaksin disini cikartacaksin ki bsey yapamasinlar bn zamannda oyle yapmistim ve kv yeri geldgi zaman szde bna boyle boyle yapmistniz demstim dha bunn gbi bi suru sey dha yeri ve zamani geldgnde kv sna yasattklarna ornek bi konu acildginda alttan alttan lafi sokacaksin emin ol bi sure sonra laf sokamaz hale geliyorlar bn oyle yaptim ve bnu tum samimiyetmle soyluyorum tek laf edemiyorlar .
Yine ben şok
Bunlar nasıl insanlar ya!!!
Eltinden de uzak dur aman ha çok tehlikeli anlattıklarına göre
On nasıl bi plan gizli kayıt ????
biraz cirkeflik yeri geldgi zaman cok cok iyidir ... ortak :))sende bendensin ortak
aynen canımnabza göra şerbet bizimkisi dimibiraz cirkeflik yeri geldgi zaman cok cok iyidir ... ortak :))
Valla sana tavsiye dişlerini çıkar yavaş yavaş sessiz kalma ezdirme kendiniSorma bende cok sok oldum yaptigina.hakkimda konusulari dinledim tabi.ama guvenimide kaybettim
oda büyük fayda sağlar ama sen gitmesen onlar gelirSanirim en dogrusu esimin ailesinden uzak durmak olucak.hic bi zaman kirici olmak kotu gelin olmak istemedim.ama eslerden fayda yok
dik başlı sivri dilli bildiğini okyan diyecekler sindirmek için ama tınmıycaksın dimiValla sana tavsiye dişlerini çıkar yavaş yavaş sessiz kalma ezdirme kendini
Degistin diyecekler ilk başta
Sen kendini savun kaynanana eltinden bahsetme eltinle bir araya gelince de kaynanandan bahsetme iyi de kötü de olsa git kırk kat yabancıya anlat derdini sıkıntılarını onlara anlatma
Eşinle de konuşma ailesi hakkında sen onları anlattıkça senin onların dedikodusunu yaptığını anlayacak
Herkese eşit davran
Ama yavaş yavaş birden değil birden dilini çıkarırsa zaten sessizmis bişey diyemiyormus karsilarindan dumur olurlar esiylede arası açılır iycedik başlı sivri dilli bildiğini okyan diyecekler sindirmek için ama tınmıycaksın dimi
aynen oyleeeeeeeeee:)))))aynen canımnabza göra şerbet bizimkisi dimi
aynen ufak adımlarla başlamlı ki fazla göze batmasınAma yavaş yavaş birden değil birden dilini çıkarırsa zaten sessizmis bişey diyemiyormus karsilarindan dumur olurlar esiylede arası açılır iyce
Sende kayınvalidenin yüzüne yapmacık yapmacık gül,onu seviyomuş gibi davran,sonra da kv. bişey yaptığında eşine anlat,alttan alttan işle.Oda eşim iyi davranıyo,güleryüz gösterip alttan alıyo ama annem neden böyle yapıyo diye düşünsün.Ben bu şekilde davrandım ve kazandım şuan ne ben ne esım görüsmüyo annesiyle.
ailesini tercih eder ki olması gerekende bu hem kadın hem erkek için koca bulunur ama aile bulunmaz bence..Esime ya ailen ya ben derim.
Not. Tecrübeli degilim. Yasamadim da, ama basima gelse bunu yaparim saniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?