kv konusunda tecrubeliyim diyenlerden yorum destegi

Yine ben şok
Bunlar nasıl insanlar ya!!!
Eltinden de uzak dur aman ha çok tehlikeli anlattıklarına göre
On nasıl bi plan gizli kayıt ????

sende bendensin ortak

Sanirim en dogrusu esimin ailesinden uzak durmak olucak.hic bi zaman kirici olmak kotu gelin olmak istemedim.ama eslerden fayda yok

Sorma bende cok sok oldum yaptigina.hakkimda konusulari dinledim tabi.ama guvenimide kaybettim
Valla sana tavsiye dişlerini çıkar yavaş yavaş sessiz kalma ezdirme kendini

Degistin diyecekler ilk başta
Sen kendini savun kaynanana eltinden bahsetme eltinle bir araya gelince de kaynanandan bahsetme iyi de kötü de olsa git kırk kat yabancıya anlat derdini sıkıntılarını onlara anlatma
Eşinle de konuşma ailesi hakkında sen onları anlattıkça senin onların dedikodusunu yaptığını anlayacak
Herkese eşit davran

dik başlı sivri dilli bildiğini okyan diyecekler sindirmek için ama tınmıycaksın dimi

dik başlı sivri dilli bildiğini okyan diyecekler sindirmek için ama tınmıycaksın dimi
Ama yavaş yavaş birden değil birden dilini çıkarırsa zaten sessizmis bişey diyemiyormus karsilarindan dumur olurlar esiylede arası açılır iyce

Sende kayınvalidenin yüzüne yapmacık yapmacık gül,onu seviyomuş gibi davran,sonra da kv. bişey yaptığında eşine anlat,alttan alttan işle.Oda eşim iyi davranıyo,güleryüz gösterip alttan alıyo ama annem neden böyle yapıyo diye düşünsün.Ben bu şekilde davrandım ve kazandım şuan ne ben ne esım görüsmüyo annesiyle.

Aslinda bunu denedim ters tepti ayni mahaldeyiz evimde yatip kalktilar nerdeyse.cok kalabalik bi ailesi var hepsi hucum etti yakami kurtaramadimmmm

Beni üzen insanları hayatımdan cıkartmayı ögrendigimden beri o kadar rahatım ki.
Bu na ilk eski eşimle baslamıstım.

Eşin görüşsün,gitsin gelsin
Ama siz hic bir sekilde mecbur degilsiniz.

Z
Gorusmezdim, en kotu muhattap olmamaya calisordim. Gerektiginde cevabini verirdim. O zamam zaten esinle nasil mutlu ?!?! Bir evliligin oldugunu zaten gorursun. Unutma bazi seyler sen iyiysen iyidir. Kotuysen senden kotusu yoktur.

Esime ya ailen ya ben derim.

Not. Tecrübeli degilim. Yasamadim da, ama basima gelse bunu yaparim saniyorum.
ailesini tercih eder ki olması gerekende bu hem kadın hem erkek için koca bulunur ama aile bulunmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…