- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi obiranneee
-
eşimi ararlar eşimde çok kızar bu konuda bana en sevmediği şeyhayatım sen ev kapını açma. isterse gitsin komşuya desin, açma yani.
ya tuhaf olan ne biliyormusun eltime hiçbirini yapmıyorlar hatta eltim yalvarıyor aynı eve geçelim diye şimdide eltim aynı aptdan ev buldu da oraya tasındı kv de bıkmış durumda eltimden hep dibinde kızhayatım sen ev kapını açma. isterse gitsin komşuya desin, açma yani.
hiçbir şey olmaz merak etme. kv kimmiş polis varken.polis mi olay çıkar valla kv de ezer geçer beni
eşini de kov son çare :)eşimi ararlar eşimde çok kızar bu konuda bana en sevmediği şey
ya anlamadıgım madem ogluna dayanamacaktın niye evlendirdin e evin içine geçtim ilk eşimin maaşı çok azdı o zaman niye kovdun evden tuhaf yanihiçbir şey olmaz merak etme. kv kimmiş polis varken.
geçen ay kovdum valla :) anasını aradım gel al diye ama gitmedieşini de kov son çare :)
benim eltim de aynı senin gibi.ya tuhaf olan ne biliyormusun eltime hiçbirini yapmıyorlar hatta eltim yalvarıyor aynı eve geçelim diye şimdide eltim aynı aptdan ev buldu da oraya tasındı kv de bıkmış durumda eltimden hep dibinde kız
traji komik yasıyorumeşini de kov son çare :)
dayanamadığından değil maksat sana eziyet bence.ya anlamadıgım madem ogluna dayanamacaktın niye evlendirdin e evin içine geçtim ilk eşimin maaşı çok azdı o zaman niye kovdun evden tuhaf yani
benim eltim de aynı senin gibi.
sessiz sedasız bir kadın, çocukları 20 yaşına geldi ve kv onun evinde kendi evi gibi istediği kadar oturuyor, o eltimi kovsa, eltim ses çıkaramaz.
demi ya kadın defalarca bagıra bagıra söyledi boşatacagım sizi ne olursa olsun diyedayanamadığından değil maksat sana eziyet bence.
o yüzden diyorum ya sen de elinden geleni ardına koyma.demi ya kadın defalarca bagıra bagıra söyledi boşatacagım sizi ne olursa olsun diye
ben 1,5 yıl hiç gitmedim sonra 6 biara 4 ay gitmedim en son 3 ay hiç gitmedim 3 aydır sadece 3 4 kere gittim o kadar mecbur gidiyorsun hep arıyorlar çünkü hepo yüzden diyorum ya sen de elinden geleni ardına koyma.
dediğim gibi isterse kıracak kadar çalsınlar kapını, açma. eşin bir şey derse yine kovarsın.
son çare polise şikayet edersin, bir de eşinin ailesine uzaklaştırma kararı çıkardın mı, oh rahat :)
bir de sen bu kadar şeye rağmen neden gidiyorsun ki eşinin ailesine?
gitmen başlı başına hata bence.,
tamamen kopar bağlarını. onlar senin değil eşinin ailesi. o gitsin görsün, sen gitme asla. ne bayramda ne cenazede.
hiçbir şekilde bağın kalmasın.
ben öyle kurtardım paçayı.
ya canım seni fena sindirmişler, sen de eşinin hatrı diye diye kendini ezdirmeye devam ediyorsun.ben 1,5 yıl hiç gitmedim sonra 6 biara 4 ay gitmedim en son 3 ay hiç gitmedim 3 aydır sadece 3 4 kere gittim o kadar mecbur gidiyorsun hep arıyorlar çünkü hep
bizim aile yapısından kaynaklı belki bilmiyorum babaannem halamlar falan hep bizdeler mesela kvdem de aynısı söz konusu yani bizim kasabada yetiştiğimiz ortamda öyle kestirip atamazsın en basta babam kızar kv kp deri görmüyorum diye "onlar ata kızım onlar olmasa kocan olmazdı e agaç kovugundan çıkmadı ya oglunu seviyorsan anasınıda sayacaksın " der annem de babam da ...ya canım seni fena sindirmişler, sen de eşinin hatrı diye diye kendini ezdirmeye devam ediyorsun.
sen eşinle bir ailesin. onlar senin ailen değil bunu farket.
hiç gitme 5-10 sene, ömür boyu gitme. telefonlarına bakma, cevap verme.
ama sen o kadar alışmışsın ki bu duruma, artık kendini mecbur hissediyorsun.
zor ama eğer istersen bu durumu zamanla aşabilirsin.
ama istemezsen de yapacak bir şey yok, gençliğine yazık edersin kendin izin vererek.
hadi boşarsa bak fevri olmak yerine akıllıca davranmak lazım önce duymazdan gelecek sürekli annen de annen demeyecek yapabilirse kurnaz ve fena olacak (ben yapamıyorum)Hayiiiiir hayiiir adam gibi ya beni korursun ya da bosarim.seni diyceksin
kaç yıllık evlisin ? bide ilk gelin degilsin heralde ilk gelinler çok çekiyor yaaya canım seni fena sindirmişler, sen de eşinin hatrı diye diye kendini ezdirmeye devam ediyorsun.
sen eşinle bir ailesin. onlar senin ailen değil bunu farket.
hiç gitme 5-10 sene, ömür boyu gitme. telefonlarına bakma, cevap verme.
ama sen o kadar alışmışsın ki bu duruma, artık kendini mecbur hissediyorsun.
zor ama eğer istersen bu durumu zamanla aşabilirsin.
ama istemezsen de yapacak bir şey yok, gençliğine yazık edersin kendin izin vererek.
yani söylemekle bişey kazanmıyorsunAdama dank etmesi lazım,benim eşim kendi gördü olanlari ve herkese hakettigi cevabı verdi..
babana ve sana hak verirdim eğer karşındakiler insan olsaydı.bizim aile yapısından kaynaklı belki bilmiyorum babaannem halamlar falan hep bizdeler mesela kvdem de aynısı söz konusu yani bizim kasabada yetiştiğimiz ortamda öyle kestirip atamazsın en basta babam kızar kv kp deri görmüyorum diye "onlar ata kızım onlar olmasa kocan olmazdı e agaç kovugundan çıkmadı ya oglunu seviyorsan anasınıda sayacaksın " der annem de babam da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?